Оцифровка спортивних подорожей. Туристичні пригоди і розважальні маршрути в смартфоні. FreeGen.


Туристичні пригоди і розважальні маршрути в смартфоні. 🚀🚀
Перетворити будь-яку подорож або туристичну поїздку, в яскраву пригоду, захоплюючу гру, наситити азартом, емоціями та адреналіном - це ідеальна мрія кожного туриста - любителя активного дозвілля. 🏄🏻‍♂️⛷🚣🏾‍♀️🚴‍♀️🧗🏿‍♂️🛹🛼
З появою платформи розважальних маршрутів https://freegen.games/ запланувати розваги на виїзд і накласти легенду з прикольними вікторинами і доповненою реальністю AR VR - стає тривіальним завданням викликаючім купу яскравих емоцій на кілька днів відпустки, та планується в залежності від глибини сценарію задуманої ігрової місії і складності анімації 3D моделей доповненої реальності які можуть змінюватись для різних подорожей .
Вдалий приклад ігрового розважально-спортивного маршруту КайтКвест в Єгипті розробили хлопці під час кайтсафарі на безлюдному острові посеред червоного моря. Крім того, що маршрут можна було пройти по суші, також його можна було проїхати і отчекініть точки по воді і на кайтсерфінгу.

Вікторини були підібрані таким чином щоб в юмарістіческой формі дати не тільки цікаві факти про кайтсерфінг, але і пов'язати її з єгипетськими богами. Спортивна активність, драйв і кураж забеспечіли пощук кодвих слів та знаків на обьектах доповненої реальності. Елементи 360 панорам переносили гравців в давніщні часи фараонів, а система розпознавання поз заставляла рухатись та заробляти ігрову валюту.
Гейміфікація спортивних подорожей стала простою і доступною. Зробіть свою подорож яскравою з незвичайним трендовим сервісом розваг та задоволень разом з командою FreeGen
Відео інтервью по гейміфікації парків
https://www.youtube.com/watch?v=DQ6yzr_81ZM Стаття інтервью.

#ПроектЗозулиЮрия
#ZozulyaYuriyProject
https://www.facebook.com/yzozul/
https://www.youtube.com/playlist?list=PLt6sgZdeU1z-Ii1icTSGtXmVBAX7gIC2Q

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)