Оцифрування спорту та туризму Українки

Оцифрування Українки: 


Раді сповістити що підписано Меморандум про співпрацю та партнерство з туристичної та спортивної оцифровкі міста. Команда FreeGen Group разом із Українською міською радою будуть працювати над розвитком цифрових туристичних та спортивних сервісів міста Українка.

Наразі, у співпраці із Департаментом сім’ї та молоді оцифровані локації міста. 

Створена туристична сторінка  міста на туристичному порталі Discover https://discover.ua/cities/ukrainka та створені сторінки цікавих місць та туристичний маршрут (можно вставить лінк).



На веб-порталі https://mixsport.pro/ та в мобільному додатку вже можна знайти докладну інформацію про спортивні локації, що розташовані в Українці. Робота триває, і в черзі для нанесення на карту багато нових об’єктів та спортивних івентів.





На центральної  частині  міста  створений розважальний квестмаршрут у смартфоні з додатком FreeGen https://freegen.games/ 


Українка є містом районного значення Обухівського району Київської області, яке розташоване нижче Києва на відстані 40 км по Дніпру і за 5 км від автомагістралі і має великий потенціал для розвитку спорту та дозвілля.


Ми не зупиняємось! На черзі – нові міста! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)