гитлер Капут, путін Капут! Інцідент у Берліні.



Ця історія про те як зірвати замовну акцію рашистів у центрі Берліна та наш закординий інформаційний фронт, і де наш МЗС?

Взагалі я не знаю по німецькій нічого крім Гітлер капут, хандехох, і русіш швайн. Ну і Путін капут це вже мій копірайт, але і цього було достатньо щоб зірвати акцію пропогандонів, та зрозуміти що враг активно наступає на закордонному агітаційному фронті.


І хоча українці сміливі і можуть голоруч зупиняти танки і один у полі воїн. Нашим активістам за кордоном конче треба глобальна підтримка діаспор, МЗС та посольств та системна робота з агітації та донесення реальної ситуації знищення та страждань українців у війні.


Прям по центру входу в рейстаг - де знаходиться зараз бундестаг законодавча влада німечини типу нашої верховної ради. Професійно підготовлена ​​проросійська акція, щоб не давати зброї Україні. Все зроблено на високому рівні і задорого.


Експресивний підготовлений диктор, гарне звукове обладнання, символіка, плакати, охорона, 9 професійних відеокамер, 90% присутніх «підсадні качки» організаторів, що підгавкують оратору та кидаються на всіх хто проти.

Упевниний відеокартинка на пропогандонських каналах буде та що треба. Професійно обране прохідне центральне місце, що в неділю та ще перед розрекламованим прайд парадом, коли центр Берліна переповнений відвідувачами та гостями. Відмінна, добре проплачена організація – це кажу вам я як учасник усіх революції та безліч акцій та протестів.

Прикро, але я побачив дуже багато німців які не підтримують Україну чи їм все одно, лише газ був не дорогий, які впевнено шукають у фото з України фотошоп, і я зрозумів чому.

Весь Берлін насичений проросійською пропогандою, починаючи з таких акцій та прямих заяв, що Українцям не треба допомагати зброєю, закінчуючи банерами «НЕТ ВОЙНЕ» російською на прайдпараді і що треба Україні йти на поступки територіями щоб настав мир.


Про російську навалу на заході, кажуть навіть активісти - Українці з прапорами яких ми зустріли. Жаліються що царапають машини, проколюють колеса, кидаються яйцями. Робити інформ вкиди та дискредитують переселенців. І це потужно наростає останнім часом.

Більше того цей невеликий саморобний хаотичний кемп створінь за ініціативою громадськості unKremlin, а не проект нашого посольства чи МЗС. Не знаю як у інших столицях, а в Берліні повний програш агітації.


У Лондоні, наприклад, на центральних вулицях та майданах, проросійських акцій не бачив, але і українських експозицій не було. І набагато більше прапорів України. Побачивши наш патріотичний авто, нас привітали. А у Берліні нам показували фак.

Тоді нам вдалося зірвати акцію, але треба це робити системно та професійно.

Як пропозицію треба негайно в кожному центральному майдані столиць світу зробити Українську експозицію на кшталт акції Stop Putin's Neo-NaZism Now! . Тількі зробити його професійно з долученням фахівців, МЗС, Мінкульту.


 Долучити професійні ораторів - носіїв мови. Професійні фото та відеоконтент на стенді експозиції. Створити селфі зони бажано з ворожою технікою з України (від ракет та снарядів до танків з міст боїв).



Обов'язково на українські експозиції треба залучати ефективні нові віртуальні технології демонстрації 360 панорам руїн.

Починаючи з популярних картонних 3д окулярів, в які вставляється особистий смартфон і по зсилки з QR коду на очках можна перейти на сайт, та детально розглянути та зануритися у жахи панорамів війни безпосередні з міст трагедії та розглянути війну в притулок. До речі, ці окуляри можуть стати відмінним недорогим сувеніром. Як і проукраїнський мерч.




Глибокіше занурення відвідувач отримає через професійні очки ввртуальної реальності. Ефект повної присутності дасть шокові враженя від побаченого

Ну і саме ефективне це демонстрація панорам Проекту Війна впритул у купольному панорамному імерсівному театрі. Що не тількі забеспечує  максимальні враження від злочинів Росії так ще й здалеку приваблює відвідувачів та дозволяє домонструвати жахі війни на великому екрані для цілих груп людей одночасно .






Поруч із експозицією можна побачити через доповнену реальність AR як би столиця виглядала з розбитою військовою технікою при нападі рашистів безпосередньо на їх вулиці. Можна зробити фото та відео зі своєю участю як у віртуальній селфі зоні та поділитись у соцмережах.


А також за QR кодом можна отримати доступ до доповненої реальності 3д моделей символів та артефактів української спадщини та навіть пройти ознайомлювальну віртуальну екскурсію Touch Ukraine  культовими містами України безперервною у найближчому парку.





Експозицію можна також доповнити Виставкою та голографічною пірамідальною експозицією артефактів з музеїв та історичних пам'яток України.


Ці технології дають глибоке емоційне та інформаційне занурення, особливо коли бачиш усе це на вулицях та майданчиках свого міста та приміряєш цю біду на своє життя. Звичайно війна йде і контент має постійно обновлюватися, генеруватися командою в Україні та передаватися на Українські експозиції столиць щоб цікавість не послаблювалася.

Такі Експозиції створюються за рахунок грантів, донейтів, участі держави, громадських організацій та діаспор.

Всі ссилки на створені тури та панорами ви знайдете в описі під описом.

Важливо щоб посольства допомогли активістам домовитися з муніципалітетами іноземних столиць для встановлення експозицій у прохідних місцях у центрах.

Також було б на цих же окспозиціях обов'язково мати невелику автономну колонку для контракцій проросійським акціям, проукраїнськими промовами чи глушити патріотичною музикою.

А найкраще в кожній країні мати власний евентмобіль - з автономною акустикою, трибуну з великим екраном для відео контенту та виступів на майданах. Ми пам'ятаємо з революції у кого сильніший заук той і володіє ситуацією.



Це б і нам у Берліні дуже допомогла б. Якшоб ми стали проти акції зі своїм диктором. Тим паче шо поліція забороняє тількі чіпати майно та активістів, а казати можеш усе що завгодно крім закликів до екстремізму і тд.

Тільки системний підхід та нові технології дозволять нам перемогти на закордонному інформаційному фронті.


Слава Україні.

Доторкнись до України

https://warupclose.com/kyiv/ https://freegen.games/ https://freegen.group/ https://freegen.fund/ https://youtube.com/playlist?list=PLh8Z__AgPfhNuqHCVEq8vJoUH-XpdD4ZC
 презентація на англійськом купольних імерсівних театров

Зозуля Юрій 

https://www.facebook.com/yzozul/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)