ADMU-12 радіолокаційний антидрон - важливий елемен дронкуполу Муромець

 


Як казав наш командир,
"Без прицела, ваш бомбардировщик - голубь Мира"

Можно витрати безліч ракет та бомб (тобіш купу грошей), а без гарного приціла цілі не вразиш і все буде марно. Так і при ураженні дронів. Чим гарніший приціл, тим скоріше і більш дешевими засобами ми враземо ціль. Це і є принципи високоточної зброї.
Краще більше витратити грошей на приціл, виявлення та точне цілевказання та вразити дрон зенітним кулеметом і зекономити на дорогих ракетах. Така економіка війни.

Приціл - це не як в автоматі каліматор і мушка, це багато радарів на різних принципах (радіолокаційні, теплові, оптичні, звукові) і більшість з них стоїть на землі, а головки самонаведення на ракетах - це вже для остаточної фази ураження, і, навіть, для літаків цілевказання та супроводження (підсвітка) цілей для точного ураження ведеться наземними службами.

Отже Складаємо пазл антидронного куполу Києва.

На створення повноцінного дронкуполу "Муромець" над столицею потрібні роки, але по цеглинкам його вже будуємо сьогодні. Виявити ворожий дрон та точно прицілити засоби ураження - це перше завдання по перехвату дронів. І радари - це найважливіші елементи куполу, можуть працювати самостійно покриваючи окремий об'єкт, а згодом з'єднатися в мережу, як фрагменти, поступово заповнюючи пазл дронкуполу.

Пасивний радіолокаційний антидрон радар ADMU 12 потрібен як на фронті нашим підрозділам, так і в розбудові дронкуполу Києва.

Фонд Innovative Defense Technologies Fund «Free Generation» збирає кошти на придбання антидрон радарів для дронзахисту об'єктів столиці та військових на фронті. Запрошує державні структури забезпечити столицю та захисників вкрай важливою антидрон системою.


Атака дронів стала однією з основних загроз для важливих інфраструктурних та цивільних Об’єктів .    Радіолокаційний Антидрон РАДАР АДМУ 12 є самодостатнім пеленгатором і використовується  як для охорони окремих об’єктів, так і як елемент мережі  радарів. дронкуполу «Muromets” .





 Пасивний радіолокаційний радар  АДМУ 12 показав свою Ефективність в застосуванні на фронті і при обороні окремих об’єктів столиці та навколо  неї ,  але  в  дронкуполі Муромець таких радарів потрібно сотні і майже тисячі, але їх працює , нажаль, десятки, а це катострофічно мало для виявлення і цілевказання  засобам ураження. . І це тільки для Києва та київської області.  

Дронкупол  потребує не тільки  пасивних радіолокаційних радарів, а ще й сотні  акустичних ,  тепловізійних,  оптичних,  активних радіолокаційних засобів виявленя дронів.  


Адму 12 використовується для протидії переважної більшості дронів  мультіроторного типу,  для пеленгації   інших видів БПЛА необхідно   інтегрування  з  усіма  типами  радарів дронкуполу.


Чим більше ми їх розставимо навколо   поселень та особливо важливих  об’єктів, тим вище ймовірність та точність виявлення  та знищення ворожих дронів засобами ППО.  


Розгортання  мережі радарів,  засобів ураження та дронфлоту з інтеграцією  відчизняних та закордонних виробників  дає максимальну вірогідність виявлення цілі та точність прицілювання .  



Тому що без цілевказання люба зброя   літак чи ракета  перетворюються в  голуба миру. 




. Закликаємо всі профільні  підрозділи,  держустанови та волонтерські організації до співпраці з фондом  інноваційних оборонних технологій  «Вільне покоління»  щодо придбання та впровадження антидрону Радіолокаційного радару ADMU -12 . 

Контакти фонду для донатів. посилання тут

Презентація АDMU -12 посилання тут

Відео  ADMU - 12 вдосконалене  2022 рік посилання тут
Відео Автомайдан  ADMU - 12 2019 рік посилання тут
Відео ознайомче  ADMU - 12 2019 рік посилання тут

Відеоплейлист дронкупол “Муромец” посилання тут

Новини в соцмережі Facebook  посилання тут

Сайт фонду  IDTF FreeGeneration (дронкупол) посилання тут


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)