ВІНС Військова Інженерно-наукова спільнота Sigma Freegen Omega

 

сучасна війна - високотехнологічна зброя

Колись я був членом ВНО «Воєнно - Научного Общества" КВВАИУ.

З початком повномасштабної війни з росією 24.02.2022 стало зрозуміло шо в цієї війні ми не можемо перемогти кількістью людей, ворога в 4 раза більше чим нас, українців, а також мобілізаційна спроможність більше росії. Зброї у них в 10 раз більше.

Останніх 30 років відбувалось руйнування нашої армії: президентами, політиками-зрадниками та агентами кремля.

1989 КВВАІУ  вивчаємо апроксімацію та поліноми

Починаючи з ліквідації військових вищіх навчальних закладів та наукових інституцій. Тільки в Києві було знищено 6 інженерних військових ВНЗ, усіх видів війск академічного та науково-дослідского рівня (КВВАІУ, КВЗРІУ, КВІРТУ, КВІУС, КВТІУ, КВОКУ) більшість будівель ВНЗ перепрофільовано, переобладнано в цивільні будівлі, розпродано держчиновниками під комерційне використання.

1990р Автоматика АСУ - вчимося навіть в нарядах

Висококваліфіковані офіцери та інженери, в тому числі і я особисто, були викинуті на вулицю. Хтось із офіцерів адаптувався в підприємця, хтось поїхав за кордон та влаштувався в Європі та США в великі інженерні компаніі. Багато переїхало в рф бо там не так сильно нищили військову науку, а хтось не витримав змін та банально деградував та спився.

1990 КВВАІУ інженери ФАРЕО 

В цей час влада держ-зрадників відмовлялась від ядерної зброї, передевала ракетні комплекси рф за безцінь, як розрахунок за газ, воні різали наші стратегічні бомбардувальники, розпродавали зброю, підривали склади, зривали оборонзамовлення, нищили ВНЗ та оборонні підприємства (НВК Іскра) , вагнергейт Єрмака, ДБР осліплює ППО.

2016р Могільник порізаної стратегічної авіації 


Перед повномасштабним вторгненням всі силові структури Баканова та Татарова були переповнені агентами фсб, вони в перші дні війни розміновують та здають пів країни. Коли за місяць до вторгненя президент всіх заспокоював та звав «на шашлики».
"Какая разніца", "Посмотреть в глаза путіну" та "Хіхоньки-хахоньки" імпотентної влади артистів закінчились великою трагедією Українського народу. Вважаю що, таки дії президента та його безглуздої влади до своїх Збройних Сил і спровокували агрессора вирішити що країною управляють "наркомани-дурачки". А того були впевненим у швидкій перемозі СВО, та за 2020-2021 рік стягнули війська до кордонів та вдарилі по Україні. Усі розвідки світу рік волали шо буде війна, але влада заспокоювала і не готувалася. І в час біди ТІЛЬКИ народ та кращі сини та доньки нації великими жертвами та сміливостю зупинили ворога. Нажаль цей же український народ і вибирав собі ту владу за що тепер так жорстко покараний.

1991 Обслуговуємо локатор СУ-24 в Жулянах

Зараз США та закордонні партнери поставляють
нам на поле бою новітню високотехнологічеу ЗБРОЮ, Україна поставляє ЛЮДЕЙ. Навчитити воіна новітньої зброї треба час, якого нема. Ми в КВВАІУ вивчали тільки ФАРЕО 5 років!! А тут треба всю ІАС під F-16 приготувати за кілька місяців. І ми розуміємо, чим краще ми навчимо наших ЛЮДЕЙ використовувати складну зброю тим якісніше будемо бити ворога.
Стало зрозуміло шо Україну врятує новітня високотехнологічна зброя та неймовірна мужність та сміливість народу. Вже АКМ, РПГ та старим танком та літаком 1984 року країну не захистити, а для опанування новітньої високоточної зброї, дронів систем звязку та управління боєм треба висококваліфіквані фахівці яких влада успішно розігнала та знищила.


2014, перша любов, поверненя до першоджерел

Того прийшов час збирати камні та інженерів, відроджувати військову наукову спільноту та кровью народу виправляти помилки держави та злочини влади.

В перші дні війни був повний хаос ніякої координації, авіабригади де ми закріплені не відповідали, тоді ми з нашими офіцерами створювали укріпрайони по обороні Києва та ловили ДРГ, та вели аеророзвідку з дронполігону Муромець Коли почав під час війни шукати друзів-інженерів науковців для опанування новітної високотехнологічної зброю, тільки тоді зрозумів усі масштаби біди. Президенти та політики- зрадники зруйнували не тільки мою наукову альмаматер КВВАІУ, а і знищили «Військову наукову спільноту» як явище.

гриземо науку 1988


Не чекаючи координації від влади, ми з товаришами по службі - військовими інженерами КВВАІУ створили  Фонд Інноваційних-Оборонних технологій "Вільне покоління"  де за рік війни реалізували безліч оборонних проектів від створення  РЕР радарив до оснащення авіабригад симуляторами та створення підрозділів БПЛА та  дронполігонів Муромець.  Не секретну частину діяльності ви знайдете по посиланню.

Країна зрозуміла яку біду накоїла держава і що на високотехнологічній війні  ВІЙСЬКОВІ ІНЖЕНЕРИ є основою перемоги і не меньш важливі чим самі війська. 

2014 початок війни , інженери знову в строю

Того фонд Innovative Defense Technologies Fund «Free Generation», офіцери, науковці, інженери, професорсько-викладацький склад КВВАІУ виступив з ініціативою відродження військових академічних наукових спільнот честі та центрів координації компетенцій.

Військова Інженерно-наукова спільнота

 В рамках ВІНС  збираємо до центрів координації компетенцій  військових інженерів та вчених для залучення до оборонних  конструкторських бюро  приватних та державних виробників.

Інжинери ІАС - перемога в повітрі 2014
  
Міністр  Оборони Резніков Олексій та  його профільний заступник - генерал майор Гаврилов Володимир  підтримали ініціативу, як гарний приклад «PPP» (Private Public Partnership, державно - приватне партнерство). 

Основним завданням ВІНС є зібрати фахівців та скоординувати іх по оборонним конструкторським бюро та забеспечить наукову та інженерну підтримку ЗСУ . Швидко адаптувати та інтегрувати іноземну високотехнологічну зброю до фронту та супроводжувати використання та ремонт. Модернізація, апгрейт зброї по досвіду використання зброї та відгуків з фронту. Долучення до оборонних виробників, R&D центрів, та недержавних екселераторів України та НАТО. ВІНС буде висувати видатних науковців та винахідників оборонних технологій  на нагороди та відзнаки від держави того шо іх внесок в перемогу влада зачасту не бачить. 




Яскравим прикладом  є структури NATO (DIANA) Defense Innovation Accelerator for the North Atlantic www.diana.nato.int , (NIF) NATO Innovation Fund
www.nato.int/cps/en/natohq/news_197494.htm
Центри та лабораторії DIANA NATO

US DoD (DIU) Defense Innovation Unit  www.diu.mil,  (NSIN) National Security Innovation Network , www.nsin.mil,  (OSBP) Office of Small Business Programs, https://business.defense.govDARPA https://www.darpa.mil


Команда DEUS hub транзіт військових технологій 2023


Зараз іде офіційне формування спільноти.  Побажання та пропозиціі чекаємо в особисті повідомлення чи заповнить  опитувальник
перейдіть по посиланню Найвищий пріоритет випускникам військових ВНЗ. 
За зразком міжнародних спільнот,  затверджений нагрудний знак Сігма Фріджен Омега вручається членам спільноти ВІНС та означає формулу нашої перемоги: 
- Sigma (сума, разом)
- FreeGen (Free Generation, вільне покоління). 
- Omega  (Опір, непереможне, чинити опір) 

Нагрудний знак ВІНС 



Високотехнологічна дронна інтегральна війна  потребує багато науковців та досвідчених фахівців. Створюємо зброю перемоги та захисту країни. 

Приклади академічних наукових спільнот світу 
 аналог в США

Бета Гамма-сигма ΒΓΣ. є академічним товариством честі.
Заснована в 1913 році в Університеті Вісконсіна, 800 000 членів
https://www.phikappaphi.org та інші наукові спільноти США та Європи

Науковці, інженери, бойові підрозділи та пілоти дронів разом готують зброю перемоги

Офіцер КВВАІУ в запасі, 
голова ЕТР DEUS та IDTF FreeGeneration 
Зозуля Юрій. 
https://www.facebook.com/yzozul/

Долучайтесь 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.