ДБР копає і пробиває дно. Капітальні споруди в вейкпарках.

 



А Хто це шкрябає під альтанками ікспарку?


А Це .. на другий рік війни здорові хлопці сховавшись під бронею ДБР і прокуратури від фронту  шукають  фундаменти під тимчасовими  спорудами  та  перевіряють  лайностокі  києвського  ікспарку. Персонал парку вже жартує що дуже схоже шо шукають закладки. 



Поки ДБР  замість того щоб ловить зрадників та хабарників .. натовпом бродять по ікпарку в пошуках фундаментів щоб звинуватити ікспарк в капітальному будівництві, а в цей час в Бахмутскому районі  ракети рашистів вже знайшли фундаменти і вдарили зовсім поруч з приміщеням де знаходились хлопці з ікспарку яки воюють на фронті в ЗСУ . 


Це відео від нашого мобілізованого співробітника з позивним «Жовтий»,  3 хв тому приліт  двох ракет С-300, пил ще стоіть в повітрі і дві 12 метрові прірви зовсім поруч. Загалом рашисти вдарили тоді по ним 12 ракетами.  


А в цей час в Києві. На гарних автівках з дуже дорогими телефонами слідчі ДБР фабрикують нікчемні замовні політично мотивовані справи і намагаються знайти доказову базу для покарання нашого  підприємства. В той час, коли стираються з землі цілі українські міста та селища , вони шукають привід як докопатись до бізнесу в тилу. Хоча наше підприємство їх і фінансує своїми податками,  на хвилинку на дбр за рік держава витрачає 2. млрд 420 млн грв. у той час, коли народ збирає по копійці  на дроні.





Автомайданівці, спортсмени та співробітники ікспарку воюють на фронті, керівництво іспарку зберігає колектив підприємства і виконує важливі військові завдання, від укріпрайону та дронполігону до заходів про які стане відомо мабуть тільки після перемоги. Вже півтора року ікспарк воює на два фронти – проти рашистів та проти внутрішнього врага провладних депутатів, ДБР, прокурорів та судів.


Але повернемося до пошуків ДБРівцями фундаментів та капітальних споруд. З відеофіксації видно як ДБРівець натякає  щоб

експерт сказав шо споруда  «капітальна» але той бача бажання ДБР ухиляється від відповідей. Відразу заспокоїмо - офіційна державна експертиза вже давно підтвердила, що всі споруди ікспарку не належать до капітальних і це ми доведемо в суді, що відповідає нашому недолугому інвест договір.


Хоча треба знати що у всьому світі вейкпарки будуються з повноцінними капітальними будівлями для максимального комфорту та зручності мешканцям. Наша ж влада запровадила не зрозумілі обмеження для водноспортивних об'єктів. І ми змушені будувати вейкпарки в такіх собі шалашах, куренях і контейнерах, тобто «з гімна і палок»  намагаємося створювати красу і комфорт. Але навіть і це атакують правоохоронці.


Здавалося  б що і непрофесіоналу видно що споруди тимчасові,  але це не хоче бачить ДБР і прокурор у якого є завдання накопати хоч шось. Ми використовуємо сваі, палі, підпірки, дерев'яні та металокаркаси, сендвіч, усб з пінопластом,  дерево та металопрофіль зі склом все що весь світ відносить до легкіх некапітальних конструкцій. 


Так,  деяки наші споруди виглядають досить гарно, що відразу визиває підозрілу реакцію держслужбовців. Миж памьятаємо що там де добре громадянину – пагано менту. Ми навіть між землею і підлогою залишили зазор шоб був просвіт, щоб для завсім недолугогобкло зрозуміло  - не допомогло. Вони копають.


Але ж країна прагне в Європу, ми ж хочемо вейкпарки світового рівня але з наше недолуге законодавство не дозволяє будувати в інфраструктурі вейкпарків капітальні споруди. Спільними зусиллями нам вдалося змінити водний кодекс та внести водноспортивні об'єкти у прибережні смуги. 


Тепер треба внести зміни до містобудівних обмежень і дозволити будувати капітальні споруди в зонах водного спорту та активного дозвілля мешканців як це в усій Європі. Бо навіть олімпійский фрістайл трамплін, який так необхидний Україні ми не можемо збудувати через ці обмеження збудувати хоча і маємо інвестиції.

І того наші спортсмени вимушені тренуватися  за кордоном і сплачувати аренду трампліна  в еконміки інших держав. 


Тим більше, що в Україні є яскравий приклад, уперед вирвалося місто Дніпро, де вже розбудована чудова капітальна інфраструктура вейкпарку. Капітальні споруди – кафе, переодягальні, тренерські, інвентарні, прокат, зона брифінгу, адміністративні, все дуже гарно та сучасно. Поруч великий 5 поверховий ресторан преміум класу і напроти місто встановило загальнодоступне укриття. Надихає що й в Україні є нормальна муніципальна влада яка знахідить можливості створювати такі європейські локації.



Ще місто Дніпро славиться зоною водного спорту та активного дозвілля Бортоломео, капітальні споруди , отелі, ресторани теж повністю погоджені містом і у них ДБР із прокуратурою не лазять і не дряпають фундаменти . Того локаціі гарні і це стало найулюблінійше  місце для Дніпрян. Власник Бортоломео розповідав про прокурора Володимира Шубу, який протягом багатьох років теререзував кошмарів і вимагав хабарі з Бортоломео, але випадково застрелився в тирі.  В цьому місті лише політична воля муніципалітету та впливовість власника  надала можливість для розвитку. А треба, щоб така можливість була у всіх вейкпарках містах та селищах.


Вибірковість законодавства, ми бачимо по свавіллю арештів майна  та тому що на відстані 300 метрів від ікспарку стоять реальні капітальні ангари вертодрома  збудованого в 2017 році, у самої річки і перешкоджаючи доступ до води  і ні ДБР ні прокуратура там фундаменты не шкрябає і будівлі не арештовує іх цікавлять виключно туалети, кафе  і альтанки ікспарку що підкреслює замовний характер і упередженность дій правоохоронців з суддями. 


Якщо ми хочемо щоб в Україна була так же розвинута  як Європа, то ми маємо вимагати від влади створювати умови для підприємств і комфорт для громадян. Того пишемо звернення, підписуємо петиції  і вимагаємо змін до законів. Поки ми самі не змінимо, нічого не зрушится. Як показує досвід, влада може робити тільки гірше і створювати умови чиновникам та правоохоронцям для примусу до взятки та рейдерства. 


Підприємці для протидії саваіллю  та рейдерству державних злочинних угрупувань   обьєднуються під маніфестом 42 в свій  блок типу   «Бізнес НАТО»  де « Напад на одного прирівнюється до нападу на всіх», для нас це код 303 -  «влада атакує бізнес»  тільки так ми переможемо цю граю тилових щурів ухілянтів  атакуючих бізнес.  Доєднуйтесь по посиланню в описі.


Обьєднуємось і разом до перемоги. Нам ще відновлювати Україну.

Докладніше по посиланню https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/05/x-park.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)