Моя війна 2022-2024. Зозуля Юрій.




05.01.2024


В перші дні війни був повний ХАОС. Ні один поліцейскій, ні чиновник, ні ТРО, ні ЗСУ  не могли відповісти «ЩО РОБИТЬ?».  Воєнкомати лягли від напливу.  Силовики самі були розгублені більше чим ми.  Влада повністю кинула народ на проізволяще .., це 100% я і всі хлопці з Ікспарк це свідки того безладу. 

Але ми самоорганізувалися, купили втридорога каски, бронежилети, дістали зброю, зробили підрозділ, самі вирішили будувати укріпрайон та вогньові точки на підходах до північного мосту, колотили коктелі молотова, створили дронполігон, самі домовились з поліцієй та СБУі допомогали  в контрдіверсійних затриманях.  

Помню як ми шли зі зброєю по району і до нас бігли десятки чоловіків  і просилися взять іх до нас, дати зброю і сказати що робить. Але ми і для своіх 30 хлопців завданя самі придумували..  від евакуаціі з Бучи,  до підсилення  блокпостів, то раціі на нуль відвести, то телефони розкідувати на пітбайках для приманки рашисткої арти, то дрони позбирати. Самі домовлялися паралельно з такимиж як ми дезорієнтованими хлопцями з СБУ, ТРО, ЗСУ потім і місцева влада долучилася  і ми вже стали структуроватися.  Дій центральної влади, крім відосіків,  ми не бачили.  



А коли ТРО з ЗСУ прийшло і побачило як все ми організували то просто скористалися X-Park як готовим укріпрайоном . Я впевнений що тисячи таких самоорганізованих народних «вуликів» і врятували країну.  І тепер це медійно підтверджують ті хто бачив шо робили недолугі можновладці в ЗЕ-бункері.

Ну а через 3 місяця із «Хмельницького котла» повернулася ДБР  і атакувала ікспарк справами а потім арештом і у нас почалась війна на 2 фронти

Так шо у нас особисто після того ганебного провалу і хаосу,  відношення до нашої влади ЗНЕВАГА і ГАНЬБА і я особисто впевнений що ця влада винна у втраті територій і сотнях тисяч загиблих громадян країни, за це має бути покарана. Але (як і в Ізраілі з Нетаньяху) спочатку ПЕРЕМОГА над ГОЛОВНИМ РАШИСТЬСЬКИМ ВОРОГОМ, а потім і з цією шоблою розберемося.



07.01.2024

Працює ОМЕГА - відкрита інформація про наш підрозділ.



08.01.2024

Знову  вже треття за останні 2 неділі найпотужніші ракетні атаки на оборонні підприємства, майже всі  після іх перевірок держслужбовцями,  ворог знає навіть про зовсім нові . 

Тут вже нема питань хто передає коордінати підприємств. 

ПЕРЕВІРКА, БЛОКУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ, ПРИЛІТ!! 

З такою зрадою треба ховати виробництво від влади

Виробництво за кордоном?  заритись у землю ?  це все час і довга логістика тим паче з заблокованими кордонами. 




Того новий виклик - створювати виробництво по системі БЛОКЧЕЙН, росподіляти по не великими взаімозамінюючим цехами по багатьом локаціям, на великій площи з узловою збіркою.  Логістика ускладнюється але безпека понад усе. 

Знищення інжинерів - це  бесцінні втрати часто не замінні, і ворог це знає.





Повний плейлист тут 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)