UMEX 2024. ТОП БЕСПІЛОТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Навіщо Українці продають зброю.

 





На полі бою мають воювати здебільше  дрони !  і це наше завдання військових інженерів забеспечити піхоту високотехнологічною зброєю і перетворити солдатів в пілотів  роботів та дронів. Як поставив завдання  главком Залужний, - ми не можемо втрачати людей , високотехнологічна зброя має випалити ворога, дрони зачистити,  а піхота зафіксувати звільнену територію та створити Укріпрайон, тільки так ми виграємо війну.  Того військовий інжинер став  головним геймченджером у цій війні. 




Але даже важливо знати, всі останні ноу-хау в технологіях зброї, де розробляють і хто виробляє ? 



Найбільша світова виставка беспілотних систем  UMEX  2024 в еміратах демонструє пік технологічних винаходів, які наразі так необхідні українському війську. І дуже дивно, що на ній майже не зустрінеш  українських інженерів, проте  скрізь лунає «русская речь». 


 І ще більш дивно, що на виставці, багато Українських виробників  пропонують на продаж дрони і обладнання , які зараз так необхідні війську на фронті. Але перш за все шокував надводний дрон Магура, якими нещодавно знищили ракетоний катер Івановец на Донузлаві. 

Можливо вже всі носії калібрів та чорноморський флот знищені, і можно всі ттх вже розсекречувати ?  Тіж панелі,  що і у розвідника на відео … приходь знайомся купуй. Для мене як для професійного військового це дико. Навіть уявить не можу щоб ми саму сучасну технику так відкрито демонстрували кому попало. 


Тут можно знайти виставлені на експорт відомі українськи дрони Лелекі від Девіри але вже типу від чешскої компаніі UAC куда релоцировало підприємство, хоча на стенді стоять українськи представники . У нас що, армія вже настільки забезпечена дронами, що їх можна продавати кому завгодно? Виглядає ганебно, особливо коли ми благаємо увесь світ про санкції, а самі в цей час продаємо свої дрони в країнах глобального арабського півдня , який підтримує путіна .  У всіх медіа пишуть що Турція, Емірати та інші помогають рашистам обходить санкції.  Чого ми тоді дивуємось коли російськи дрони мають 80% обладнання від наших союзників з рамштайна.  Я взагалі не здивуюсь, якщо скоро нас почнуть атакувати на фронті дрони українського виробництва.  Український квертус  продає антидронні  системи  та рушниці. І це все поруч з білоруськими стендами і російськими ікарами. Але саме яскраве фото коли  напроти українського стенда укспецсістема стоіть стенд російского дрону  ZALA Ланцет.  Направо українська лелека наліво російскій ланцет нічого особистого - бізнес. Як на мене - це безглуздя, так не має бути, нас вчили в військовому КВВАІУ та арміі це порушення всіх таємниць, показувати чим воюєшь,  це допомога ворогу.  Іспанський стенд і знову з українським власником .   


І усі заяви , що рашистам  не продаємо швидко руйнуються тим, що все продається посереднику еміратському зброєвому конгломерату  EDGE , а він  вже продає всім, хто платить. І всі казки, що це обмежується ліцензіями, працює виключно на дурнів.  EDGE з 2019 до 2024 року війшов в найбільші постачальники зброї між сходом та заходом. 


Саудити відкрито підтримують палестину, хамас, алькаіду, хезбалу і тд, і не приховують, що вважають Україну ворогом,  того що Україна підтримала Ізраїль і, навіть , що і президент Зеленський еврей - ворожої арабам національності. А Росія, яка підтримала Хамас і талібів, для них союзник. Того немає сумніву, що зброю перепродадуть росії, сірії чи іншим ворогам України. Тут навіть добре памʼятають, що Арахамія, після приходу до влади слуг в 2019 році, перший привіз дрони на виставку і особисто презентував українські дрони на продаж. Я, як професійний офіцер, особисто вважаю присутність Українських  компаній під час війни на виставках зброї неприпустимо, а тим паче від державних підприємств.  


Було завдання приготувати цей мілтеч дайджест виключно для інженерів нашого фонду інноваційних оборонних технологій  Вільне покоління та спецпідрозділу Омега, а виявилося, що доступ до систематизованої інформації новітньої зброї з виставок потребують майже всі наші виробники та технарі бойових підрозділів .  


А взагалі здобувати цю інформацію мають профільні англомовні інженери,  і розповсюджувати серед фахівців оборонної промисловості.  А поки це, як і все в нашій державі, волонтерство підприємців за свій рахунок. 

🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦


Відвідування сучасних світових виставок зброї, це життево необхідно, хоча державне агенство закупівль у сфері оборони вже виділило  29 млн. грв собі на відрядження але ніхто із оборонпрома не розуміє куди це и чи дадуть їм інформацію о новітніх системах.  А в цей час, щоб розвідати новинки та використати на полі бою, більшість українських інженерів навіть виїхати з України не можуть ні на виставку ні на переговори. Ці безглузді обмеження для інженерної розвідки треба змінювати.  Зате тут можно зустріти зашкварених чиновників з укроборонпрома з букетами кримінальних  справ, для них дозвіл на виїзд на виставку не став проблемою. А в найближчому  майбутньому буде ще 4 потужних виставки зброї і безпілотних систем по всьому світу від Австраліі до Амстердама .  Інформація о новітніх технологіях з виставок всього світу має бути миттево доступна нашим оборонним підприємствам і конструкторських бюро, так нас вчили в арміі і це є максимально важливим  для перемоги в технологічній війні дронів. Тому ми вирішили зробити власну закордонну мережу  із бувших англомовних інженерів та офіцерів та мілтеч метап  для  підрозділів від Фонду Вільне покоління по профільним  виставкам в Парижі   в Берліні і Абу Дабі і надати всю здобуту інформацію нашими агентами виключно для інженерів оборонних підприємств і бойових підрозділів, з  детальними описами  ТТХ зброї і з цих виставок .  Так як це відео відкрите і його може бачити ворог, то доступ до повної інформаціі даємо виключно по запиту підрозділам після перевірки.  Користуйтеся  нашими здобутками за 

для перемоги.  А десант на виставки дронів з військових науковців інженерів-агентів  держава має робити  обовʼязковим.


Всі запити на інформацію по цим виставкам скеровуйте  в особисті.  В розширенному матеріалі зібрані усі матеріали з ТТХ та описами експонатів по яким легко звʼязатися з виробниками. Тільки з дронами та новітньою зброєю ми переможемо .  Слава Україні. 



http://uacuas.com/ - на сайте вся инфа, виробляють Лелеки в Чехии

Всі запити по посиланню
https://www.facebook.com/freegen.fund/
https://freegen.fund/




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)