НЕ ВІР, НЕ БІЙСЯ, НЕ ПРОСИ. Головний ворог українця - ВЛАДА і МЕНТИ.




Я ЗОЗУЛЯ Юрій Андрійович, етнічний українець з козацьким призвіщем, військовий і маю 
в роду де кілька поколінь військових і підприємців
.  

Всі помилкі яки можно було зробить - я зробив. 

За 30 років підприємницкої діяльності в Україні я здобув безцінний досвід співпраці з чиновниками, владою, політиками, іноземцями і  чужинцями, створив в Україні безліч успішних проектів і підприємств (докладніше по посиланню) але і робив багато помилок, 
багато довіряв , на яки витрачав багато життевої енергії і часу і яки закінчувалися розпачем і зневірою і в державі і в друзях.  Того ділюся досвідом з нащадками щоб вони не повторювали моїх помилок. 

тематичне відео по посиланню


Україна - не україноцентрична держава.

Я зробив висновок влада у нас не українська, а держава не україно центрична. Українець не є центром опікування держави, чужинці і інородці захопили її і для українців там місця нема,  туди українців не допускають, як і в містецтво, і до тендерів, і на посади штовхають виключно своїх. Українець має бути без грошей. Ім треба щоб українець одів вишиванку і ходив працювати за копійки на інородців. Того більшість фінансових, енергетичних і природних ресурсів України діляться між інородцями, також розподіляється між своіми іноземна допомога і звісно до тендерів і розподілу бюджету і державних ресурсів допускаються виключно свої. Упередженість і вибірковість судочинства - Своїм все - ворогам закон. Серед олігархів володіючих більшістю ресурсів України дуже мало українців. І я це відчув на собі, своїй діяльності і бізнесу. 


 Головна біда в тому що недолуга масса (обдуренна чи підкуплена)  -  це більшість  недоукраїнців. Деградований нарід недоукраїнців, яких нажаль більшість в Україні- можно дурити сотні разів на виборах. Нарід сам обирає владу яка потім грабує країну і нарід, доводить його до жебрацтва і війни. А  потім ціж виборці тікають заробітчанами з країни,  і тепер всі справжні патріоти гинуть, а справжні  українці терплять знущання над країною і сталиамою бідною країною Європи. 

В світі є всього три показника ефективності влади 
- ріст кількості населення країни
- ріст тривалості життя українців 
- ріст доброботу населення 
Уся влада яку обирали робила ці показникі тільки гірше.
     


Революціонер потрібен політику як перша ступінь ракети, виштохнула на орбіту у владу, а потім має згоріти. 

Не вір політикам, навіть якшо це друзі. 

Велика моя помилка була в тому що  я не розумів як політика міняє людей.  Ризикуючи усім ми з Автомайданом боролося на революції гідності і проштовхували до влади як нам здавалося найкращих хто був в Україні з політиків. Ми розуміли що Кличко був зовсім не досвідченим, але надія була що чесний європейський політик усе змінить. Але політика перемогла і ім стало керувати злочинне оточення.  Схематози в КМДА стали гірше чим у Януковича, під час війни це вже стало марадерством, але мої поради як радника щось зупинити ігнорувалися.  Тендера з дискримінаційними умовами під своїх, обілечування бізнеса і відкати стали нормою.  У Зеленського цім займається Єрмак, Татаров і іх смотрящі,  у Кличка це Оленіч, Палатний, у Януковича був Саша стоматолог.  Для мене нема різниці хто грабує Київ чи Україну навіть якшо це давній друг з яким ми займалися екстримом.

Стало зрозуміло що Кличко влаштовує його злочинне оточення. Я зрозумівши що мої доводи не чують і вони нікому не потрібні, що всі в курсі дерібанів і це всіх все влаштовує. Бути поруч з цією командою - це себе не поважати і забруднити репутацію об іх злочини з круговою порукою. Того крім того щоб піти, треба ще щоб стерлася асоціація в спільноті  мене з цією командою.  Відразу при звільнення з радників в березні 2024 року права рука Кличко - Оленіч  особисто мені погрожував створити неприємності, так як основні потоки ідуть через нього і він смотрящий і по землі і по АйТі і по архітектурі.  Така вона кругова порука Київської влади.  Прикро але  Кличко зрадив і мене як повірившого в його порядність, борця і активиста  і зрадив нашим ідеалам революції. 

Не розказуй ідеї посадовцям, вкрадуть а тебе викінуть.  

Одна із самих великіх помилок це я витратив на створення умного Міста Київсмартсіті з нуля 3 роки, з 2014 по 2016. В неї ніхто не вірив, більшість часу пішло навіть не на написання програми Електронна і безпечна столиця  а на переконання чиновників і керівників департаментів що все це потрібно обьєднати в один департамент Айті і створювати розумне місто.  У нас це вийшло був заложен фундамент КиївСмартСіті але в той момент коли зьявився бюджет, його почали тягнуть на себе чиновники і депутати. Я розраховував що мер відстоіть і технічну політику і ідею але я помилявся спочатку Смартсіті пішло на розрив Прокопіву, потім Столару, Дрепіну, і зараз його рвуть Палатний з Оленічем. Мер фактично витер ноги об нас - тих хто створював ідеологію і  фундамент умної столиці і віддав на розрив бюджети депутатам і решалам. Вже більше 7 млрд розпиляно  бюджетних коштів.  Дуже шкодую шо я мав необережність розповісти про СмартСіті  на початку каденції Кличку в 2014 році, і що гарна ідея перетворилася на ганьбу. І шкода часу який витратив на створення цього проекту, але це для мене наука ніколи не створюй нічого інноваційного з владою, в той час як почуствують гроші тебе миттево продадуть. Навіть якшо це друг.  Тебе розвидуть і обовязково кинуть, ще й звинуватять.

Патріоти українці не допускаються в медія, тільки своїх. .  


Активісти, виробники і реальні герої з фронту яки проти Офісу президента до Марафону не допускаються, там плотно сидять виключно позитивні блогери хвалючих владу, президента і ОП і розкручують впізнаваємость керивництва Офісу президента і інших зрадників а реальні патріоти і підприємства  регулярно хейтяться у всіх провдодних медіапомийках і телеграмканалах при ціому іде провна синхронізація з діями каральних структур ДБР і прокуратури  .  

Патріоти підприємці волонтерять в окопах, а тендера  віддають втікачам і ухилянтам . 

Хабароохоронці, ДБР - головні зрадникі і агенти рашистів. 

Пореконання  що ДБР з Сухачевим працьє на рашистів почалось с тих часів коли  перед війною вони  осліпили ППО забрав магнетрони, поки ми захищали Київ Cухачев з ДБР втік  з Києва в Хмельніцк і там спалив секретні документи Харківських Угод, урештував генерала Кривоноса за захист Жулян,  вигнав ЗСУ з укріпрайону Ікспарку, і арештом Ікспарку для блокування допомоги армії.  Крім того ДБР це каральна структура Єрмака-Татарова для покарання патріотичних організацій, допомоги рашистам, і політично вмотивованим атакам на підприємства.   

Особливо треба відмітити що мені як етнічному українцю з козацьким призвищем Зозуля, керівництво держструктур створювало перешкоди, зате всіляко проштовхувало своїх інородців. Керівництво держави також з небільше це інородці яки переросподіляють усі ресурси депжави і тендера між своїмиж інородцями а етнічні українці доводяться до банкрутства, ім  достаються виключно контракти чи де скажені відкати для інородців чи там де заробляється мізер. Більш того інородці в основному ховаються за кордоном але тендера видаються виключно ім.  Підприємці українці  і компанії з власниками на фронті чи яки допомогають фронту витісняються від тендерних закупівль. Заробляти і грабувати країну мають тільки свої. Українці мають ідти до інородців виключно в найми.  Мені часто казали що Ікспарк не має бути з українцем власником, і інородці у владі роблять усе щоб створити максимум перешкод щоб відібрати під свого. Влада настільки не поважає етнічних українців що призначає на керівні посади інородців і украінці це терплять, так Міністр Оборони під час війни - узбек, з українців нікого не змогли знайти, інородці у владі спеціально демонстративно принижують етнічних українців  і витирають ноги від корінну націю, а більшість ім позволяє це робить і це прикро.   

Знищення розумних і активних пасіонарієв.

Я помітив що влада нарошно не створює механізми бронювання розумних інженерів яки створюють сучасну зброю, і через ТЦК розшукує іх  і відправляє на фронт ,  системно не тільки знищувє цвіт української нації,  активістів майдану та інших патріотів, 
як інфільтрацією пасіонарних громадян,  а ще й явна  допомога рашистам,  знищенням висококласних інженерів оборонних підприємств відправкою іх на фронт копати окопи чи в горячи точки на іх ліквідацію, тим самим відбирає ключових фахівців в компаніях виробників зброї щоб заблокувати виробництво.

Не благодарна завідуща нація.

Катя не катіт, люба не любіт, маніфест не маніфестіт. 

Поліцейська держава узурпатора. Каналізація протестів. Шершаві язики.

За 30 років бізнеса ніколи поліцейськи не знайшли ні одного злочинця чи грабіжника, Навіть зараз є злочинець, який вкрав майно і наніс мені мілліонні збитки, правоохороні повністю  ігнорують і демонсть не хочуть цім займатися, прийшлося рішенням суду заставити іх відкрити кримінальну справу але слідчих дій вони не ведуть, але в той же час що стосується атаки не мої підприємства з ціллю рейдерства та примусу до хабаря активність ментів зашкалює, ім не потрібно довести до суду ім головне примусити мене прийти порішати .

Від шабата до шабата брат на..бує брата. 

Юдейське і національне питання. 

Я не беру в партнери Євреїв та Арабів у мене принцип "українці приоріті", "ветерани пріоріті".  З моїми друзями євреями гарно дружить і проводити дозвілля і вчиться в них як пілкуватися про свою націю і дітей. Але пускать іх в свій бізнес - табу,  тільки на аренду з фіксованим контрактом.  І як не дивно цьому мене навчив мій друг єврей. Поперше євреі як і араби і українці  є різні розумні і дурні, порядні і злочинці, добрі і поганці. 

Головне що я заповнив з його рекомендації що у єврея в крові обманути, навіть своїх і це не сприймається у них як ганьба, і вони це роблять не тільки в україні а навіть всюди де живуть . Того українці сприймають це як хитрість і неповагу до себе, але треба це сприйняти як національну традицію і просто враховувати її в своєї підприємницької діяльності. Хоча особисто у моєму досвіді найбільш непорядними націями по відношеню до українців були араби, потім євреї, а потім угорці, французи . Як не дивно самими порядними в нашому бізнесі були китайці. Іспанці і Італійці дуже повільні і це не можно сприймати як не повагу це іх стиль життя. Американці і німці дуже формалізовані на контрактах і в них вони душать все під себе але відкрито без хитрощив як ми кажемо (єврейських мансів).  


Інша порада мого єврейсько друга що в відміну від інших націй євреї всюди тягнуть своїх, це майже іх внутришній закон. І у владу і в артисти і в науку. Того якщо єврей стає на чолі держави то і усі пости в державі будуть віддани євреям і тендера і гроші будуть віддаватися єврейскім компаніям. Постулат такій - гроші мають бути у євреів, а тітульна нація має працювати на підприємствах єврея. Того коли українець стає власником крупного підприємства, його всі намагаються збить і відібрати його досягненя. Українці дуже толерантні і того ім важко кудись пробитися. 

Більщ того оця асоціація що україна вже наполовину єврейська держава в багатьох випадках нам заважає. 

По перше. Ізраіль у війні нам не допомогає, Нетаньяху підтримує путіна, Ізраіль не дав ні купол, ні допомогає зброєю,  заперечує голодомор, хоча холокост Україна визнала. Без пояснень 
депортує українців, але Хануку на хрещатику встановлюють регулярно і Хасіди заселяють  Умань і творять безкарно безлад. 

По друге. Ви ніколи не задумувалися чого увесь арабський світ обьєднався в великій південь і в союзі з путіним повернувся проти України.  Приголомшливу
 новину  я почув на виставці в АбуДабі від виробників зброї яки відкито дали зрозуміти що ми українці іх -вороги. Араби пояснили що вважають Україну своїм ворогом того що українці вибрали президента Зеленського - єврея.  Для багатьох арабських країн навіть зустріч з президентом євреєм не можлива по шаріату,  а принц Саудовськой аравії спілкується по обмеженой процедурі , путіна ж зустрічають з усіма почестями і авіапарадом.  Іран активно помогає  росії і  вважає війну з Україною війною з єврейською державою. Ті 73% із 46% пришедших на вибори українців   вибрав всім президента-єврея навіть не задумувалися що ізза них  від нас відверниться увесь арабський світ.  

Того українці з обох сторін покарані - Ізраіль не допомогає,  а Арабскій світ допомогає путіну, і це виключно ізза недолугості наших виборців і чужинної влади.  

Мені особисто декілька раз натякали що я не свій, я Зозуля - українець і не тій нації того вся система проти мене, того що такими активами не має володіти українець, навіть який і створив цей актив (мається на увазі Ікспарк) а має передати таким як єврей Трубіцин  якого НАБУ спіймало на хабарі і влада забеспечила йому втечу і сховала в Ізраїлі. 

КМДА не відрізняється від цих принципів і більшість оточення Кличко вибрав інородців витіснувши українців. Яскравий приклад це Оленіч і Іцковіч в Києв цифровий яки успішно осваюють 7 млрд. на 2024 - 2025 рік виключно через дискримінаційні умови тендерів між своїми компаніями в більшості інородцями яки мешкають за кордоном, такими як Ізраільська компанія "Октопус". 
Похожа ситуація і в інших великіх містах у Садового (Львів) все оточення інородців Фрідмана, Харків дового був захоплений Кернесом, Дніпро Коломойський, Корбан, одеська область Кіперманом. 

Прикро що українців відтісяняють і не допускають до влади і вони за це не борються. Моя фамілія Зозуля і я етнічний українець з військовим козацьким родом того буду битись до кінця за право жити і робити бізнес на своїй землі буть то інородці, менти чи влада, і збираю навколо себе такеж оточення. Автомайдан, Маніфест, чого і раджу усім справжнім українцям патріотам. 

Євреї все роблять правільно - витісняють корінну націю, а  українці це дозволяють того що недалекоглядні і деградовані совком, владою  і олігархами які знищили цвіт української нації і Кузьма, Чорновіл, Фаріон це кроки знищення . 

Україна має стати Україноцентричною державою де в центрі стоїть добробут українця.  І кожний українець має за це битися і стати власником своєї зумлі і при грошах а працювати на нього мають інородці. Особливо це стосується ветеранів і поранених того я ініціював проект 51% пораненому



Повчальна Філософія 

Треба зрозуміти що у суспільство працює по диким законам природи.  

Є люди рослини, люди травоядні, люди хижики і навіть люди шакали. 
Люди рослини (овочи)  живить де впадуть, харчуються лайном і ні нащо не впливають, вони є харчуванням для усіх тварин, тварин їдять хижаки - це вбивці інших тварин. На організму тварин паразитують усякі гельміти та пацюки (влада та держоргани).  Правоохоронці це шакали яки сприймають бізнесмена як просто свою їду. Розумія це і треба розуміти що немає розумних чи співчуваючих до вас шакалів. Ви для них їда і треба будувати так підприємства щоб у вас був лом, бо тільки лом між глаз може зупинити шакала, ніякі доводи що ви платите податки, створюєте матеріальні блага і робочи місця до них не дійдуть, ви для них мясо помазане кровью.  Не стикався ніколи правоохоронці в україні щоб правоохоронці захіщали громадян, для них громадяни виключно як дояна корова хабарів. 

Чим складніша технологія бізнесу, тим меньше конкуренція, тим више маржинальність, і меньше бажаючих віджати. 

Атомні станції, смотрящи януковича "якщоб ми знали що ти робишь то ми би тебе вигнали".

Щоб ви не зробили гарного держава захоче хабар, кримінал віджати, а не вдячний нарід буде хейтить. 

Не вдячна недонація. На прикладі Ікспарку. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі 9 епізодив Євромайдану). Zozulya Yuriy.

51% ВЕТЕРАНУ, ПОРАНЕНОМУ, сімьям загиблих героїв від компаній іноземних резидентів і офшорів.