Лавки шани героям та меморіали Ікспарку.


В X-Park створити меморіал загиблим співробітникам, інструкторам та спортсменам та встановити "ЛАВКИ ШАНИ ГЕРОЯМ" в іх улюблених місцях, де вони працювали, тренувалися самі та тренували мешканців та дітей і загинули в боях захищаючи Україну. Посилання на подвиги тут.
1) Ми встановили лавки шани героям і зробили алеї пам'яті. Лавки розмістили в тих місцях де герої працювали і тренувалися. Мешканцям Києва і відвідувачам парку дуже подобаються лавки шани. І наши герої назавжди залишаються з нами. 2) Алея з горіхів “Залізні яйця” (міцних горішків) захисникам міста під час осади Києва зимою, веасною та літом 2022 року. 3) Алея канадських кленів “Вільне покоління АВТОМАЙДАН” - алея пам'яті активістів Революції гідності, усі дерева посаджені в шинах які були вивезені з Євромайдану після перемоги над злочинною владою януковича . 4) Історична алея дерев’яних скульптур богатирів та інших героїв українського епосу. Інвестор з громадянською спільнотою створив ці локації без копійки державних коштів. А взагалі ми переконалися що на офіційні державні меморіали на які витрачають мільярди бюджетних коштів люди ходять рідко - в основному на заходи, а меморіали типу лавки шани героям і алеї пам'яті в Ікспарку відвідують і згадують героїв набагато частіше. Того як завжди надіємося тільки на громадянське суспільство, патріотів інвесторів та підприємців.





Щоб кожен відвідувач парку міг побачити на лавці вирізаний в металі портрет та призвіще героя , перейти по QR коду, подивитись опис його спортивного життя, фото та відео матеріали, та опис його подвигу. Сісти на лавку і дивлячись на його улюблені пейзажі річки чи парку вшанувати з друзями чи сімьєю память героя та подякувати йому за мир.
Зараз нам потрібна допомога спільноти. Порадьте гарних дізайнерів лавочок, виробників , лазерну перфорацію на металі. Будемо вдячні за поради в особисті повідомлення.
Вшануємо наших героїв спортсменів гідно іх подвигу.

Слава Україні. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)

Без ствола у парк не заходимо. Парк “Нивки” в м. Київ: безпека простору.