"ТИХОХОД" Олександр. Невідомий герой високотехнологічного супротиву.

 



"ТИХОХОД" Олександр. Патріот якому давно вже треба дати "Героя України" тільки за те що його ідея з затопленя Ірпня підривом дамби зупинила наступ на Київ в лютому 2022 року. Я вже не кажу про проект "ОЧИ" унікальний дронний ситуаційний центр.


На третій день війни мене запросили в штаб сухопутних військ як експерта який займався дронами до війни в КиївСмартСіті. На вході мене зустрів Саня "ТИХОХОД" і попросив зібрати усі дрони Києва і запросити усіх пілотів яких я знаю. На наступний день я зібрав всіх кого знайшов, навіть оператора Фешн ТВ, який потім став пілотом екстра класа і символом знищення російської техніки на мільярди доларів. Але ці пілоти-герої зараз секретні і роблять своє діло професійно і тихо, і їх ми узнаємо тільки після війни.
Я теж військовий авіаційний інженер- офіцер закінчував і служив в КВВАИУ. У нас теж були цивільні викладачи і науковці, інженери і нас курсантів і молодших офіцерів херячили за “проєби” і "долб..еб" це було не саме "обідное слово". А взагалі "ябеднячили" командуваню тільки "чмирі". А тут війна йопт.

У нас на дронполігоні і не тільки за розбитий по рукожопству дрон, цівільний інструктор навіть "піз..ди" може дать "воїну" . Так що будем всі відосики писаіти? Цівільний воїна обідел, назвал "земляним червяком".

Ну так, визнаю, погарячкува Саня, задел нежние чувства "воїна" але це ж війна, у нас на нарадах такими "єбуками" криють, « так принижують достоїнство» що ця "нарізка" ще дуже ласкава бесіда. І я впевниний що цивільний він тільки тому що йому вирвало кусок ноги і він формально не придатний, але він постійно у війську, і якщоб він став мобілізований військовий інженер то це булоб норм?

А взагалі до війни ми пересікалися на змаганнях і на Революції гідності, ну і блище до АвтоМайдан організатор громадської ініціативи “АВТО СОТНЯ”.

С перших днів війни ми організовували розвідку дроннами і захист Києва, це був перший досвід використання дронів для розвідки на підступах до Києва, на жаль половину дронів ми втратили від «френдлі фаєр», але це був був безцінний досвід який ми успішно використали в майбутньому.

Олександр Дмітрієв Тихоход ініціатор та організатор підриву дамби в селі Козаровичи 26 лютого 2022 року – з метою затоплення русла річки Ірпінь і недопущення просування окупаційних військ до Києва і водночас координатор агентурної мережі на окупованих територіях Київської області в 2022 році.

Автор і керівник проекту “ОЧІ” в інтересах Сил оборони України. Система “ОЧІ” об’єднує тисячі груп БПлА, декілька військових диспетчерських центри та активно використовується в інтересах сил оборони України вздовж лінії зіткнення та кордону України.
Проект включає дослідну експлуатацію безпілотних систем, індивідуальну та колективну підготовку пілотів та узагальнення досвіду застосування безпілотних систем здобутого під час оборони України.
А ще створювали дронодром. Дронкупол. Симулятори F-16. і багато всього про що побалакаємо після війни
«ТИХОХОД" це вже легенда інженерних інновацій цієї війни, але дуже погано що оцей безглуздий розголос зробив його відомим і для ворога. Таки інженери мають бути «засекречені» як мінімум до кінця війни.

Слава Україні.

Зозуля Юрій (бізнесмен, меценат, громадський діяч, президент федерації вейку, офіцер запасу)
Фейсбук https://www.facebook.com/yzozul/

Instagram https://www.instagram.com/yurazozulya/

X(twiter) - https://x.com/YZozulya
Tik-tok (посилання тут)
Linkdn https://www.linkedin.com/in/yuri-zozulya-8704b740/

Youtube відеоблог (посилання тут)

Google блог (посилання тут)
Цензор блог (посилання тут)

Telegram blog (посилання тут)  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі 9 епізодив Євромайдану). Zozulya Yuriy.

51% ВЕТЕРАНУ, ПОРАНЕНОМУ, сімьям загиблих героїв від компаній іноземних резидентів і офшорів.