Кияни декомунізували та оживили Батьківщину-Мати.

 

Motherland AR instagram

Батьківщина мати завжди була головним символом оборони України.  Особливо актуальним став цей символ під час вторгнення Росії в Україну.



Команда киян реалізувала у віртуальному світі давнє завдання щодо декомунізації щита, замінивши герб ссср на герб України - тризуб.  А найголовніше, оживили постать батьківщини матері та додали жест заклику до боротьби у бік Росії , якщо дивитися по положенню реальної скульптури.



 Скульптура, що ожила, у віртуальному світі дозволяє кожній людині встановити батьківщину мати за допомогою доповненої реальності в будь-якій точці світу і детально її розглянути, зробити з нею селфі, або зіграти з нею сценку , а також використовувати у своїх відеороликах для соціальних мереж та тіктоку.



 Доступ до використання віртуальної скульптури батьківщини матері в доповненій реальності кожен бажаючий може знайти через 3д-селфіпарк застосунку фріджен, в рамках віртуальної екскурсії Доторкнись до України, також через сайт Freegen.games, в віртуальній виставці "Доторкнись до України" або на сторінці в інстаграм чи на платформі доп реальності.  Всі посилання в описі цього відео.



 Повідомляйте нам про свої ідеї, які символи України ще перенести у віртуальний світ та які легендарні скульптури і пам'ятники оживити.

 Переможемо разом.


 Слава Україні

Запрошуємо до співпраці у нових трендах цифрового маркетингу.

Заглянь до нас

https://freegen.group/ https://freegen.games/ https://mixsport.pro/ua https://kyivmaps.com/ #FreeGenGroup 






#ПроектЗозулиЮрия
#ZozulyaYuriyProject
https://www.facebook.com/yzozul/
https://www.youtube.com/playlist?list=PLt6sgZdeU1z-Ii1icTSGtXmVBAX7gIC2Q

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)