Московська АФЕРА з парком борців за незалежність. Злочини влади на меморіалах. Шанування героїв Ікспарку.

 

Влада знову зашкварилася на схематозах розпилу майже двох мільярдів на створенні центрального меморіалу героям.  Нічого святого нема у держпосадовців, вища ступінь мародерства на кістках. 




Але найогидніше блюзнирство влади над борцями і героями -  коли в 2009 році на догоду московським забудовникам команда Черновецького перенесла  Всеукраїнський парк пам'яті борців за свободу і незалежність України в парк Муромець. Так так вам не почулося - парк перенесли в парк.  

Але про все по черзі.

В Ікс Парку як завжди без копійки державних коштів ми створили свої особливі меморіали для спортсменів і працівників ікс парку загинувших в боях за Україну. 


 1) Ми встановили лавки шани героям і зробили алеї пам'яті.   Лавки розмістили в тих місцях де герої працювали і тренувалися.   Мешканцям Києва і відвідувачам парку дуже подобаються лавки шани. І наши герої назавжди залишаються з нами. 

2) Алея з горіхів “Залізні яйця” (міцних горішков)  захисникам міста під час осади Києва зимою та літом 2022 року.

3) Алея канадських кленів  “Вільне покоління АВТОМАЙДАН” - алея пам'яті активістів Революції гідності, усі дерева посаджені в шинах які були вивезені з Євромайдану після перемоги над злочинною владою януковича .  


4) Історична алея дерев’яних скульптур богатирів та інших героїв українського епосу.

Інвестор з громадянською спільнотою створив ці локації без копійки державних коштів.

І вишенька на торті - афера міської влади по переносу парку пам'яті борців за свободу та незалежність України в парк Муромець. Річ в тому що в шикарному місті біля Московського мосту (зараз Північний) на березі самої чистої  річки Десьонка московські забудовники пов'язані з мером Москви Лужковим хотіли побудувати фешенебельний Московський район. Але заважав парк борців звкладений в 2001 році. І тоді Черновецький (кажуть ідею дав Комарницький, але це не точно) просто переніс парк 40 га  в парк Муромець  що є абсурд і заборонено. Черновецький як і Трубіцин втік в Ізраїль і за цей злочин досі ніхто не покараний наши правоохоронці як завжди безсилі. 

І все ж таки,  може держава все ж таки за 15 років щось створила на своїй частині перенесеного парку пам'яті борців за незалежність?  А нічого .  Харащи, болото, сміття . Це так відноситься держава до пам'яті борців і героїв. 

А взагалі ми переконалися що  на державні меморіали на які витрачають мільярди бюджетних коштів люди ходять рідко - в основному на заходи, а меморіали типу лавки шани героям і алеї пам'яті в Ікспарку  відвідують і згадують героїв набагато частіше. 
Того як завжди надіємося тільки на громадянське суспільство, патріотів інвесторів та підприємців.

Слава Україні. Ганьба владі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)

Без ствола у парк не заходимо. Парк “Нивки” в м. Київ: безпека простору.