Перше коло. Інвестора вигнать - а його парк знести. 10 кіл пекла інвестора в Україні.

 



Привіт усім, мене звати Юрій Зозуля, я засновник та співінвестор Xpark та групи інженерних компаній. Вимушен відволіктися від військових завдань та захищати свої інвестиції.

Спочатку було "слово" - потім "уголовное дело",
Перше коло пекла інвестора в Україні - будь-який державний клерк, медіаповія, заздрящий депутат чи "городской сумасшедший" може своїм наклепом наслати безліч перевірок на Інвестора, а менти із задоволенням будуть штормити та рвати підприємця, навіть під час війни чи пандемії та мараторія на перевірки.
Зараз це і відбувається по відношенню до нашого підприємства.
Інвестор змушений витрачати свій час та ресурси, щоб відбиватись від безпідставних звинувачень. Зупинка чи обшуки підприємства інвестору принесуть багато шкоди та збитків, але коли перевірки закінчуться нічим, то ні наїхавшим ментам, ні медіаповіям і, навіть, рейдерам - нічого не буде, вони не будуть покарані за наклеп та шкоду бізнесу. Того будь-який следак чи клерк може витирати ноги, навіть від найуспішнішого підприємця чи інвестора. Хоча ця шобла існує за його податки, але в Україні вони себе вважають хазяєвами країни, а бізника - терпілой та дойною коровою.
А треба, щоб ця шобла борцунов, следаків та медіаповій за непідтверджені факти обвинувачень виплачували суми пропорційні збиткам підприємств від їх наклепів, тоді таких борцунов сильно поубавиться. А так безкарність породжує беспредел по відношенню до інвестора. Інвестор шукає більш інвестиційно-привабливі країни, а Україна втрачає і податки, і робочі місця, і розвиток територій.


Я підприємництвом займаюсь 29 років, із них 19 - Інвестор спортивного парку Xpark. І можу вже писати книгу “10 кіл пекла для Інвестора”.  


Ітак Епізод перший - так би мовити, перше коло пекла називається “ Інвестора вигнати, а його парк знести”

Середина вересня 2022.В Україні Іде кровопролитна Війна, захисники б’ються, громадяни працюють на перемогу. 

А цей держпосадовець пропонує владі та правоохоронцям  вигнати інвестора та знести Xpark.


Зараз русня ракетами знищує інфраструктуру України, а в цей час держслужбовець Департаменту Культури Яворовський Геннадій з ментами та медіаповіями намагаються знищити - наш спортивний парк, який до війни був найвідвідуваніший парк після зоопарку,  визнаний найкращою спортивною локацією східної Європи та потрапив сьомим в 10-ку кращих вейк парків світу.

А Знаєте за що? За те, що Кличко звільнив керівництво Департаменту Культури після їх втечі на початку війни та залишення на призволяще підпорядковані їм музеї і заклади з усіма їх культурними цінностями та співробітниками. За те, що ми не дали їм хабара, коли вони вимагали за не перешкоджання нашої підприємницької діяльності.

І чого вони роздувають це зараз під час війни? Чого вони мовчали раніше?  Того, що до війни вони самі керували цим департаментом культури і тихенько схематозили, а як тільки їх погнали то одразу стали борцунами з корупцією папередників.

Всі обвинувачення, що я почув від них і побачив в документах в медіа 2 дні тому, це підтасована нісенітниця проти нас, мерзотні чвари, тим паче під час війни .

Вони вихваляються, що всі матеріали вже передали ДБР, СБУ та поліції і радіють, що скоро нас почнуть штормить та радять як зносить екскаваторами. Зрозуміло, ми доведемо в судах свою правоту, з 2003 року доводимо. Але в чому їх безпринципна мерзотність? Вони ж розуміють, що якщо б в них все вийшло, то це призвело б до того, що більше 400 працівників та підприємців парку під час війни та кризи можуть залишитись без роботи, а з цього живуть  і їх сім’ї, тисячі мешканців міста і гостей столиці не матимуть змоги відпочивати та займатись улюбленими видами спорту. Наше підприємство перестане платити місту оренду та доглядати за парком, інвестори перестануть будувати спорт заклади і, як наслідок, не буде відвідувачів, а як слідство, впадуть податки - це ланцюгова реакція, але саме погане, що керівництво Xpark буде захищати своє підприємство від наїздів, замість того, щоб продовжувати військові проекти на знищення ворога,  весь колектив парку буде відволікатись від наших волонтерських проектів та допомоги ЗСУ, але це ж ворогу і потрібно. 


Фактично це і є 5 колона корупціонерів колаборантів-зрадників, які працюють на ворога - це удар в спину інвесторам та нашій економіці. Думаю з наближенням нашої перемоги таких покидьків почне повертатись та вилазити дуже багато.

Взагалі УКРАЇНЦЯМ  не потрібні господарі, президенти чи царі,  вони відмінно самоорганізовуються  і перемагають ворога. 

У нас революції роблять самовіддані активісти, на війні воюють та гинуть найкращі патріоти. 

Але потім  з'являються різні спритні люди, які перехоплюють плоди перемоги і використовують її в особистих інтересах, а країна залишається там, де і була з корупціонерами - бюрократами ,  смотрящими та решалами .  

Ще війна в розгарі, а вони вже почали вилазити. Неможливо допустити, щоб це повторилося після перемоги. Це останній шанс.


Інвестор не прийде відбудовувать Україну, Президент кричить на весь світ, пропонує всім йти з інвестиціями. Куди? Де на посадах сидять такі корупціонери-бюрократи, а під скавчання медіа-повій - менти готові порвати будь якого підприємця? 

Звинувачень дуже багато, тому вирішив зробити блог, де поясню всі напади на мене і парк, та що чекає інвестора в Україні, якщо він сюди захоче прийти.  Де я особисто, як інвестор-українець, спільно з співінвесторами, вклав більшість своїх зароблених коштів в розвиток українського парку, хоча міг це зробити від Таїланду до Канади.

 Ще в 2003 році ми розпочали реалізацію проекту Xpark і я прозвітую, як інвестори проходять 10 кіл пекла, які держслужбовці нам співчували і допомагали, а які з пропозицією не заважання підприємницької діяльності примушували до хабарів, як прокурори з ментами нас рейдили.  Доречі, всі вони залишились безкарними та придбали собі підвищення в органах влади.

Поки не будуть знищені і покарані такі посадовці, - інвестор не прийде і Україна ніколи не буде успішною, навіть після війни.

Настав час знищити корупціонерів-бюрократів, в нас немає права перед загиблими героями-захисниками, щоб ця гидота знову залишались у владі та заважали розвитку держави.

Відповіді у блогах буду публікувати тут і на ютуб каналі.
https://www.youtube.com/watch?v=DZvh3JEJa6k&list=PLt6sgZdeU1z-Ii1icTSGtXmVBAX7gIC2Q

Вас чекає захоплююча історія від українського інвестора. Я вважав, що це не на часі, але події почавшихся атак на підприємців показують, що на часі.
Якщо є запитання пишіть в особисті повідомлення,  постараюся відповісти.



Питання. Андрій К. 
Питання.  

1. А чого ви одразу ви не заявили про примусу до хабаря? 


А що це кому дало. Кого правоохоронці посадили?
А ви бачили депутата Трубіцина зі слуги? Його за руку спіймали на хабарі. Він сидить?  Його позбавили депутатства? Він зараз разом з  Яворовськім підтримує як той штормить наш парк. 

А взагалі гарне запитання .. досвід в скриньку майбутнім Інвесторам. За 19 років створення парку, ми вже звикли, що будь яка зміна керівництва - це насамперед перемикання напрацьованих потоків корупціонерами.  Посадовці зазвичай  починають з перевірок, щоб залежні бізнесмени знали, що прийшов новий хазяїн, ну звісно, заклеймити позором корупцію у попередників, та знайти варіанти як примусити до хабаря ті, хто не несе.   Більшість  бізнесменів біжать одразу домовлятися, налагоджувати гарні відношення з новою мітлою.  Мудрі підприємці починають петлять, тягнуть час, того що в наш час вони дуже швидко змінюються, хоча вони всім кажуть, що вони одобрений з самого верху і назавжди.  А взагалі всі Інвестори зневірилися в системі,  силовики покривають посадовців, рука руку миє.  А коли ми намагалися, там треба така фіксація, що тільки самі обезбашені корупціонери так спалиться. В мене за 29 років бізнесу ні одного знайомого посадовця корупціонера не посадили. Того у Інвесторів і виробився імунітет. Якщо іде від посадовця примус до хабара - підприємець петляє як можна довше.  Тут і з цим керівництвом так вийшло, поки вони шукали на які рахунки перерахувати їх примус, а ми петляли - вони вже втекли . А ви думаєте чого перевірка якби була літом 2021,  а нам показали якийсь акт майже через рік у вересні 2022. Усім зрозуміло, що вони чекали . Ну не дочекалися, втікли раніше, а тут ЗСУ відбило Київ у орків ну і поперло борцунів шкодити бізнесам та папередникам. 


Питання друге . від Ольгі К.

2. Тут явна Корупція КМДА . У нас тількі радник мера може отримати 20 га  землі  в Києві?

Ну звісно. Ми ще й з мером та на серфах разом катаємось .  Тут тільки хронологія трохи не складається,  першу оренду в парку я отримав  в 2004 при Омельченко мер тоді був просто спортсменом, другу 2 га при Черновецькому Клічко тоді програв вибори , інвестконкурс на 14 га виграли при Попові Кличко був в опозиції , а розширення в минулому році і то по ініціативі міста для того шоб ми сбудували найбільший в україні скейтпарк з паркурпарком і ми знайшли співінвестора на цей проект, а радником по інформаційно-цифрових технологіям та масовим заходам запросили до мера в на початку 2021. Так що тут трохи нескладушки. Парк вже був оформлений на 90% до того як мером став Кличко.  Шукайте зраду уважніше.


А взагалі - Вечер перестає бути томним. В наступних епізодах розповім як відбувається  “Примус до хабаря”, як влада із  “Інвестора - робе дойну корова” як змінюють умови контрактів коли бачать шо інвестор із болота зробив конфетку, то відразу за таку конфетку влада хоче більще з інвестора дерти, і багато зявляється бажаючих віджати чі рейдорнуть з силовиками та купленими судями. 


Все це буде в наступних епізодах 10 кіл пекла Інвестора в Україні .

Слава ЗСУ, Слава Україні, ми переможемо і русню і посадовців корупціонерів!   

https://xpark.kyiv.ua/ https://freegen.group/ https://freegen.games/ https://mixsport.pro/ua https://kyivmaps.com/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)