Flight simulator WAR GAMING AVATARCENTRE PANDORA Fund FreeGeneration


Краще сто разів програти в віртуальному бою, щоб один раз перемогти в реальному. Нова зброя України! Перехвати ракет - це одна із місій, яка реалістично реалізована в симуляторах і дозволяє досягнути максимальної майстерності нашим пілотам при реальних атаках ракетами. Підготовка пілотів для бойових завдань, це займає багато часу.




Іванов Ігор 
голова фонду іноваційних оборонних технологій Нове Покоління. Одним із напрямків фонду є розвиток симуляторів зброї та варгеймінгу моделювання стратегічної та тактичної обстановки на полі бою.




Ми шукаємо оптимальні технології у зв'язку шо дорогі симулятори які використовують у НАТО треба десятки тисяч і мільйони доларів тому за допомогою меценатів засновника Xpark Юрія Зозулі, компанії НТЦ ОХОРОНі СИСТЕМИ та FreeGen.GROUP 
 створено прототип авіасимулятора на якому вже тренуються пілоти і які легко можуть масштпбуватися на всі авіаполки та реабілітаційні центри.

Пілот . 



Ярослав Бондаренко. Фонд Нове відродженя України створює при військовому Іноваційно-Реабілітаційному Центрі База 450 Аватар центр Пандора для поранених військових. Наше завданя створити бойову армію Аватарів з поранених військових. 


Це дозволить не тількі подалати постфронтові психологічні травми та відчути свою повноцінну ефективність для перемоги, так і передавати свій досвід моделюя віртуальні боі.  



Ми розвиваємо дронні симулятори та готуємо аватарів - пілотів дронів для участі в реальних дронних битвах та аеророзвідці. 

Армія аватарів дронів має стати надійним щитом України і під час війни і в майбутньому.



Храпко Сергій - Поранений ветеран

Авіасимулятори відкривають для поранених в боях з росією можливість  не тільки відволіктись від депресій, апатій та подолати постфронтові психологічні травми, а й з головою  зануритись в корисну для перемоги справу підготовки пілотів. 





Ми можемо допомогати відпрацьовувати бойовим пілотам злагодженість ведення повітряного бою групою літаків, навіть імітувати цілі чи літаки ворога.  


Сценарії симуляторів дозволяють з різних міст України через інтернет підключатися нам до повітряного бою  та допомагати тренуванню  ескадрільї пілотів з любих аеродромів України і майже з залученням іноземних пілотів. 



Дякуючи проекту Аватар-центр при інноваційно-реабілітаційному центрі База 4.5.0 ми відчуваємо себе реальним бойовим підрозділом перемоги. 


Тренування на дронсимуляторах відкриє нам можливість аеророзвідки та ураження реальних цілей ворога ударними дронами, навіть находячись далеко від фронту управляючи дронами через спутникові системи. 



Армія аватарів - поранених військових нанесе удар ворогу за допомогою інноваційних  технологій . 




Зозуля Юрій. Голова ЕТР фонду . 

 Сьогодні йде інтегральна високотехнологічна війна. Розбудова навчальних центрів з  авіа симуляторами - це перший крок у створені великої системи підготовки військових за рахунок віртуальних інтернет технологій навіть з доповненою реальністю. 



 Взаємодія через різні симулятори від  джевелінів, танків артилерії до літаків-винищувачів та координація через тактичні і стратегічні сценарії дозволяють багато раз змоделювати сценарії бою та взаємодію військ, щоб вибрати оптимальний та ефективний. 





Далі можливо  реалізувати його на полі реального бою, а також навпаки - взяти реальний бій та змоделювати його різні варіанти на симуляторах і стратегіях варгеймвінгу. Це дуже цікаве інженерне завданя.

Пілоти потребують Вашої допомоги Innovative Defense Technologies Fund «Free Generation» збирає кошти на наступні класи авіасимуляторів. Підтримати проект: https://send.monobank.ua/jar/AJN162tUr4 https://freegen.fund/symulyatory-ta-r... Військові пілоти будуть кожному особисто вдячні за допомогу. Найактивнійшим донорам пілоти обіцяють шеврони та подяки від військово-повітряних сил, де будуть базуватися авіасимулятори на зібрані кошти, всім учасникам збору подяка від фонду. Перемога в війні - це перевага в повітрі. Закон сучасної війни.

https://freegen.fund/

https://freegen.group/

https://freegen.games/ https://mixsport.pro/ua https://kyivmaps.com/ #FreeGenGroup 

#KyivMaps


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)