ІНВЕСТОРУ дешевше знести об'єкт, ніж довести судді - безпідставність звинувачень.


Ікспарк під арештом вже більше 9 місяців. І хоча ми відбили заборону на господарську діяльність і нас вже не опечатують і поліцейські не перешкоджають доступу на об'єкт інвестування, Ікспарк не може нормально працювати і тим паче ні один інвестор  не буде вкладати  інвестиції в арештований парк.  Навіщо інвестору ці ризики? Навіщо інвестувати в Україну? щоб прокурор з судею знову арештував ? Так в світі є більш привабливі країни.  



Суддя з прокурором розуміє що цей процесуальний терор доводить підприємство до банкрутства, і того більше пів року відмовляється знімати арешт з ікс парку мотивуя це тим що прокурор з слідчим ДБР стверджують що є капітальні споруди в ікс парку і вони не приймають наши вже давно готові  експертні заключення що всі споруди ікспарку не капітальні, і чекають нові експертизи в надії що прокурори зі слідчими ДБР натиснуть на експертів і отримають нові експертизи по яким вручать нам підозри і обвинувачення для багаторічних суддівських тяжб.  І не зважаючи що мін'юст роз'яснив що на проведення експертиз дається 3 місяці.  В країні правового свавілля  підприємство можуть тримати під арештом безкінечно скільки захоче прокурор.  Судді в повній змові зі слідчими та прокурорами працюють проти інвесторів тому для них закону немає. В правової цивілізованій державі якщо не вспіли за відведені законом 3 місяці зробити експертизу то знімають арешт і роблять експертизу собі далі а підприємство нормально би функціонує- 5 місяців як у нас ., а якщо б потім нарешті зробили експертизу і Якщо Б вона була позитивною то знову заарештували ікспарк і далі в суд. А якщо б експертиза не підтвердила  звинувачення прокурора то держава виплачує інвестору шкоду за ці 3 місяця обмежень і арешту, і не з грошей бюджета там де податки а конфіскував би майно всіх слідчих, прокурорів і суддів та їх керівників які організовували цей процесуальний террор.  Але це не для поліцейської держави правового свавілля, тут злочинні державні угруповання з депутатом, слідчим, прокурором, суддею ,  можуть кошмарить підприємця безкінечно і покарані вони за це ніколи не будуть.  

Того ми вирішили поступити радікально,  щоб наявно продемонструвати судді безпідставність підозр, знести частину легкіх споруд про капітальність яких вони офіційно заявили. Тим паче що ми бачимо що ДБР з прокурорами затягують експертизу, і вже зафіксували як вони тиснуть на експертів. І навіть після того як ми знесли і переставили споруди і продемонстрували відеофіксацію зносу і переміщення споруд суддя не повірив своїм очам і мотивує що ще буде чекати експертизу тепер вже екологічну, знову відмовив в знятті арешту. А таких експертиз можно призначати безкінечно, ну і ікспарк буде арештований безкінечно.  А тим паче якщо вони палку воткнуту в землю можуть зробити капітальною спорудою то екологічних порушень вони знайдуть безліч, і це буде більш цікавим для них чим екоцид після каховської ГЕС. 


Дуже потужно висловили думку бійці спецпідрозділу з яким ікспарк співпрацює з початку війни.   


Після здачі 30 кв.км Авдіївки , кожен день рашисти просуваються і Україна втрачає  від 10 до 20 кв. км  землі з 1-2 села  ЗА КОЖНУ ДОБУ  в той час як майже 2 РОКИ  в тилу в Києві 0,2 кв.км землі ікспарка атакують сотні держслужбовців, слідчих, прокурорів, поліцейських, судей і експертів утриманих на податки в тому числі і з цих підприємців, а в цей час на фронті катастрофічно не хватає бійців.

Замість того щоб атакувати рашистів на фронті і відбивати ворога з 109 000 квадратних кілометрів окупованої землі вони атакують 0,2 кв км. інвестора в столиці. Того що кошмарить інвестора в тилу за кожний папірець - можно безкарно і безпечно, а на фронті рашист не оформляє дозвіл на землю яку він просто відбирає сотнями кілометрів, і окупант зовсім не проти зустріти на лінії зіткнення українських прокурорів, слідчих та суддів.  І після бою точно буде нова справа, море нових ухвал, клопотань та експертиз .

Коли  держава витрачає мільярди з податків на утримання цієї арміі держслужбовців ухилянтів в тилу, а на  зброю і дрони народ збирає по копійці з останніх,  то після того як ми втратимо країну вся ця прокурорська суддівська діяльність буде не потрібна, тут вже будуть пограбування і окупаційні закони але вони з задоволенням вивчать російське законодавство з надією  «доблесно служить»  вже в окупаційних каральних структурах .  

 

Відверте знущання над інвестором - коли ДБР стверджує:

ми вас арештували, але ми не перешкоджаємо вашій інвестиційній діяльності...

Дискредитація підприємства, тиск, упередженість, вибірковість і процесуальний терор в нашому кейсі «ДБР проти Ікспарк» зашкалює.

Кримінальна справа була ФОРМАЛЬНО відкрита 13.07.2022 по статті 364 ‼️ЗЛОВЖИВАННЯ ВЛАДОЮ держслужбовцями за інвестконкурс  2013 року. Але ДБР не шукає держслужбовця винуваться, а фактично арештувала  майно інвестора, не допускала на объект  і всіляко майже 2 роки створює тиск на підприємство. А шо по фабулі справи??

🤷🏻‍♂️- проти держслужбовця нема ні звинувачень чи  підозр

🤷🏻‍♂️-не арештовано майно держслужбовця

🤷🏻‍♂️- навіть в клопотаннях слідчих та прокурорів не шукають злочинця держслужбовця

але в цей час  всі дії ДБР і прокурорів направлені на атаку Інвестора 

🔴 - арештовують майно підприємства

🔴 - забороняють будь яку господарську діяльність

🔴 - опечатують заклади

🔴 - не допускають інвестора та гостей на підприємство

🔴 - псують репутацію через свої офіційні і провладні медіа

🔴 - не долучають на суди по арештам і експертиз (презумпції невинності немає, чинять тиск на експертів)

🔴 - доведена вибірковість атаки - коли своїх не трогають,  (в 300 метрах поруч нерухомість і капітальні ангари вертодрома яким користується державна  ДУСя і ДБР іх в упор не бачить і навіть не включило до переліка арештованих).

Всі звинувачення в клопотаннях прокурорів щодо порушень інвестдоговору в розрізі екології чи проектування  є ‼️ГОСПОДАРСЬКИМИ ПРАВОВІДНОСИНАМИ і НЕ являються кримінальними правопорушеннями і взагалі не відносяться до юрисдикції ДБР і не його підслідністю. ДБР не шукає по ‼️ФАБУЛІ кримінальної справи того вона ДЕКЛАРАТИВНА, а ФАКТИЧНО душить підприємство шукая привіди порушень в каналізаціях та альтанках. Говориться одне, а робиться протилежне, перевищуя свої повноваження, застосовує надмірні заходи впливу на інвестора, навіть ДБР залякує службовців КМДА щоб далі не співпрацювали і не оформляли поточні документи для діяльності Ікспарку.

Щоб інвестувати інвестору треба впевненість в стабільності якщо завтра розірвуть  інвестдоговір то ніхто в цю країну і копійки не вкладе.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)