F-16 в Україні. Спам-зброя, заплутай ворога

 


Вітаю, F-16 вже в Україні.
В соцмережах є безліч відео підтверджень з багатьох місць. А ворог їх постійно шукає використовуючи фото з відкритих джерел телеграм каналів, фейсбуку, інстаграм. Також вони хочуть знайти не тільки місця розташування винищувачів F-16 а і місця розташування хаймарсів, артилері, дронів байрактарів та іншого. Ну і звичайно знати куди попадают його шахеди. Людство не знайшло нічого кращого як дезінформація - треба заспамить фейковою зброєю інтернет мережі і так заплутати ворога.

Як пише британське видання Телеграф - Україна посилює постачання на фронт муляжів зброї, щоб давати РФ ложні цілі, Росія використовує у 6 разів більше боєприпасів, ніж Україна і треба щоб ці боєприпаси летіли в муляжі.
Команда FreeGen Go по завданню фонду “Вільне покоління” вирішили надати можливість усім українцям створити масові ложні цілі заплутать та виснажити розвідку ворога спамом тоді в потоці відео фотофіксації і реальні цілі потонуть в шумі і ворог не зверне на них увагу.
Вся сучасна зброя в віртуальних 3Д моделях доступна по посиланню нижче і майже нічим не відрізняється від реальної. Ці віртуальні 3Д моделі зброї в доповненої реальності треба встановлювати де попало, фотографувати та викладати в усі доступні соцмережі. Чим більше тим краще. Заплутати ворога хибними цілями - наша ціль яку може робить кожний мешканець навіть дитина.
Бонусом ми ворогу доведемо що у нас є не тільки по хаймарсу на кожному городі, а і найсучасніший винищувач F-35 та американськи дрони теж вже в Україні.
Також ці 3Д моделі для громадян гарна нагода впритул познайомитись та вивчити зброю з якою ми йдемо до перемоги.
Дякуємо команду FreeGen GO та Innovative Defense Technologies Fund «Free Generation» за сучасні інструменти для перемоги.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)