Полюємо на легенди. freegen GO запрошує гідів до партнерства.

 


Дракула в Румунії, аварія НЛО в зоні 51 в Неваді, Лохнеське Чудовисько в Шотландії, язик троля в Норвегії - що об'єднує ці всі найвідомійші туристичні магніти, які приносять сотні мільйонів туристичного прибутку цим країнам та регіонам?  Їх об'єднує те, що всі вони вигадані, - це всі казочки, легенди, вони не відповідають жодної історичної чи культурної реальності, але весь світ їх знає як символи цих країн і туристи вважають їх мастхів для відвідування.


Більшість гостей рідко знають історичні символи країн, але майже всі знають легендарні символи країн - Копенгаген - русалка, Фінляндія - резиденція Діда Мороза в Лапландії, Брюссель - пісяючий хлопчик та інше.

Але все ж таки вищий пілотаж легенд туризму це змусить весь світ їздити, платити від 25 до 55 євро за екскурсію, йти 14 км до шматка каменю, що стирчить зі скелі, та зробити селфі там, тільки того що хтось вигадав що "троль боявся сонячного світла і висунув з печери язик і той закам'янив. Більш того у світі відомо ще півсотні подібних каменів навіть 


більше стирчащих зі скель але їздять тільки до Норвегії, того що тут виключно вдала легенда. Пошуком таких легенд в Україні і займається команда freegen GO


А тепер уявіть що ви приїхали в нове місто і хочете яскраво провести час мандруя по найвідоміших та цікавих локаціях поруч, шукаєте в інтернеті, і знаходите перелік різних маршрутів на різних сайтах і гугл картах.

Але серед усіх пропозицій є додаток для смартфону, який як професійний гід проведе по всіх точках ретельно підібранних маршрутів, від історично-культурних,  для старшого покоління та освітніх закладів,  до розважальних легенд для молоді, та зовсім мультяшних для дітей, навіть є безбар'єрні маршрути для поранених і людей з інклюзією.

Відеоконтент з аудіогідом на вашій мові, оживання пам'яток у доповненій реальності, та ще це в 5 разів дешевше ніж екскурсія з місцевим гідом - Все це і є додатком freegen GO. І щоб надати туристам та мешканцям найкорисніші та найцікавіші мандрівки з пригодами, команда збирає маршрути з легендами та туристичні магніти. 

Останні роки команда freegen GO веде полювання за найяскравішими легендами в Україні та за кордоном та запрошує гідів, краєзнавців та сценаристів для співпраці. У цей час занепаду туризму в Україні під час війни це дуже корисна ініціатива для підтримки гідів та туристичної спільноти.

Варіанти співпраці та партнерства із платформою Freegen GO.

1) КУПІВЛЯ СЦЕНАРІЮ. Команда freegen GO викупає сценарії цікавих маршрутів.

Гід-сценаріст надає сценарій по легенді, та координати геоточок для мандрівки. Бажано щоб маршрут був не більше ніж на 2 години і не охвачував більше 5 км у радіусі, щоб можна було його пройти пішки, на велосипеді, електроскутері, максимум використовуючи громадський транспорт. Це єдиноразова купівля авторства сценарію легенди.


2) ПАРТНЕРСТВО. Гід-сценаріст надає сценарій по легенді, та координати геоточок для мандрівки. freegenGO розміщує маршрут на своїй платформі і з кожної покупки місії перераховує 20-30% (в залежності від умов) на картку автора.  

3) КОЛАБОРАЦІЯ. Команда freegen GO на платформі розміщує маршрут виключно для використання Гідом як допомогу у його офлайн екскурсії. І окрему його місію-маршрут для тих хто хоче пройти її самостійно по смартфону з комісією гіда.

Віртуальна екскурсія-маршрут це не конкурент, а помічник гіда в роботі і додатковий заробіток у той час коли він не може знаходитися на маршруті (заболів, відпустка, вихідні). Потрібно чітко розуміти подвійну вигоду для гідів від використання можливостей технологій смартфонів із віртуальними маршрутами.

Офлайн екскурсія з гідом відрізняється від віртуальної у смартфоні,  це як порівнювати відвідування спектаклю в театрі та переглянути їїж у ютубі, як смакувати живе крафтове пиво та пастеризоване у банці, як купувати речи у бутіку чи в супермаркеті. У кожного є свої переваги і недоліки але разом вони більш ефективні.

Команда freegen GO разом з гідами створює гарні туристичні маршрути та кладе їх на полиці маркетплейсу для зручності клієнтам.

Посилання для пропозицій в описі.

Чекаємо пропозиції в особисті на https://www.facebook.com/freegen.go/


Вітряна Людмила

Зозуля Юрій. 
https://www.facebook.com/yzozul/



Тематичні статі

Маршрути з віртуальними екскурсіями і квечтами від Freegen GO
https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/11/digital-freegen-go.html

https://truskavets-sanatorii.com/blog/legendy-truskavca/

http://tsn.ua/ru/lady/zvezdy/sobytiya/10-glavnyh-legend-ameriki.html

https://tourlib.net/statti_tourism/chip3.htm

https://etnotur.ua/uk/legendy-i-tajny-ozera-sinevir/
http://www.mukachevo.net/ru/news/view/482582

https://prezi.com/w2yruri3bp34/presentation/?fallback=1

https://visitukraine.today/ru/blog/2528/legendi-ta-anomalii-naizagadkovisi-miscya-ukraini
https://green-travel.biz/legend.html

https://zozulpalevo.blogspot.com/2020/02/freegen-reality-gamification.html
https://www.youtube.com/live/l_tzOhlLUFM?si=PU8xz35704odN0C1

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)