Фонд Інноваційних оборонних технологій «FreeGeneration”

 



Фонд Інноваційних оборонних технологій «FreeGeneration”



Херітадж


Знайомство світу з жахами війни в  Україні через інтернет технології кругових панорам, зброєю війни та історичними символами України в доповненої реальності та збереження культурної спадщини  методом оцифрування є сьогодні дієвою зброєю на інформаційному фронті проти ворога. До напрямку «Heritage.UA» фонду входять наступні проєкти: 

  • «Війна притул» - проєкт з використанням віртуальних турів та зйомки 360 кругових панорам, викликає враження ефекта повної присутності на місцях руйнування в різних регіонах країни; 

  • Музей зброї у доповненій реальності – AR знищеної ворожої зброї та моделі зброї перемоги; 

  • Віртуальні екскурсії «Доторкнись до України» в регіонах країни, що включають ознайомлення з культурою, туристичними магнітами та символами в кожній дестинації.




https://freegen.fund/ocifruvannya-kulturnoyi-spadshchini 




Симулятори зброї


Симулятори (або тренажери) та засоби імітаційного моделювання бойової обстановки дозволяють значно підвищити рівень підготовленості особового складу при відпрацюванні різноманітних сценаріїв розгортання та аналізу боїв. Основним в цієї справі є навіть не персональна підготовка військовослужбовця на сімуляторі окремого зразка озброєння, а застосування сучасних імітаційних засобів з потужними комп’ютерними системами для проведення навчань підрозділів від роти і вище. Використання авіа-симуляторів кардинально підвищує професіоналізм пілотів, злагодженість в еспадрильях та між родами військ,  знижує матеріальні, фінансові витрати та скорочує час на підготовку пілотів.



https://freegen.fund/symulyatory-ta-robototekhnika 





Дронкупол


Повна статя-опис розвитку фондом дронкуполу по посиланню

Усе відео шо до дронкуполу ви знайдете цьому плейлисті посиланню

Чим скоріше ми впровадимо новітню зброю на фронт тим ефективніше будемо бити ворога.
Експертна Технічна рада DEUS HUB та Innovative Defense Technologies Fund «Free Generation» тестує зброю в своїх лабораторіях, дронполігонах та безпосередньо на полі бою. В тісному контакті з виробниками модернізує та удосконалює зброю, допомогає проходженю TRL1-TRL9, навчає пілотів з метою швидкого постачання новітніх технологій військам для максимально еффективного нищення ворога.
Запрошуємо усіх виробників до співпраці.
Реабілітаційний центр

Повна статя-опис розвитку фондом реабілітаційного центру по посиланню https://zozulpalevo.blogspot.com/2022/08/450.html
3D сканування
Під час війни сучасні технолгії 3д сканування збитої ворожої техникі та пошкодженя нашої зброї, територій полів бою та навіть руйновання будівль та обьектів інфоаструктури стають найбільш ефективними для використання фахівцями для проведення аналізу та експертиз.

Висока якість 3 д сканування надає експертам змогу дуже детально розглядати обьект, діфектувати ушкодженя та виявляти найменьші відхілення від геометричних параметрів такого ніколи не дасть аналіз стандартних фотографій . Но більш важливо та швидкість з якою можно передати обьємні 3д обьєкт по інтернету в любий куточок світу. Як приклад після збиття ворожого дрону чи ракети військові інжинери в любому куточці країни та увесь світ партнерів по НАТО миттево отримує віртуальну 3д модель та починає аналіз віртуального клона шо дозволяє миттево надати висновки та рекомендації. При необхідності елементи 3д моделі можно віддрукувати на 3д принтері, та використовути у своїх цілях в тому числі і військових . Для цього використовуються ручні сканери. Особливо ці віртуальні 3д скани ефективні для передачи ушкоджень бойової техникі беспосередньо з поля бою фахівцям ремонтникам та виробникам зброї. Так діагностується складність проблеми та відразу запускається процесс відновлення зброі. А швидко відновляєма зброя це суттева перевага над ворогом. Для 3Д сканування будівль, руїн інфраструктурних обьєктів та заводів використовують лазерні сканери . Які поможуть не тільки зафіксувати пошкодження але і дать можливість рятувальникам оцінить рівень пошкоджень та ризики небезпекі під час рятівних робіт. Ціж моделі історичних будівль та памьяток використовуються і фахівцями юнеско в для демонстрації в усьому світі на конференціях і освідньо дослідних закладах. 3D Скануваня поля бою укрепрайонів чи міських руін за допомогою дронів може надавати точну 3д картографію поля бою та обстановки для планування атак, тактичних і стратехічних операцій командуваням. Це ж обладнання 3д сканування використовуяться і для реконструкції злочинів окупантів, розмінуваня, криманальних експертиз місць захоронень, загиблих, поранених, артефактів музеїв, культури та спадщини та безліч інших важливих для перемоги завдань. Створення підрозділу з обладнанням та фахівцями 3D cканування стає однією з завдань впровадження інноваційних оборонних технологій значно прискорюючих нашу перемогу.

Слава Україні.
Innovative Defense Technologies Fund «Free Generation»

https://freegen.fund/

https://freegen.group/

https://freegen.games/

https://mixsport.pro/ua

https://kyivmaps.com/



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)