Руханка FunUp фізичні вправи та змагання через інтернет.

 



А в нас знову супер інновація

🚀🚀 для дітей перемоги. Руханка FunUp - фізічні вправи та змагання через інтернет.
Під час війни та ракетних обстрілів в Україні діти вимушені займатися онлайн, і більш за все страждають уроки фізкультури. Команда FreeGen Games разом з Mixsport знайшли вихід і створила віртуальні змагання з виконанням реальних фізічних вправ та систему розпізнавання образів . Українці непереможні . Здорова нація - сильна Україна 🇺🇦🤙





до вашої уваги пропонується проект цікавої віртуальної руханки FunUp з елементами змагання між учасниками.   
Умови прості -  хто найкраще та найбільше зробить фізичних вправ той і переміг! 

 Система сама розпізнає та  зараховує рухи.  Для цього треба завантажити додаток FreeGen на смартфон та знайти там руханку FunUp. 

 Встановити телефон навпроти та повторювати рухи, які показуються на екрані.  За кожну вправу нараховуються бали, деякі вправи не прості та потребують кмітливості.  Окрім того, ще 2 руханки з’являються по часу - вранці з 07.00 до 11.00 та увечері з 18.00 до 21.00,  їх треба відсліковувати, але в цих руханках вправи надають більше балів.  

Хто більше та якісніше зробить вправи та відслідкує руханки, той отримає більше балів, які згодом можна буде обміняти на призи.  

Змагання починаються. Чим швидше ви почнете виконувати фізичні вправи, тим більше балів та нагород ви заробите. Вперед до перемоги.  Здорова нація - сильна Україна.

Віртуальний FunUp можливо зробить для змагань між мешканцями окремих міст, районів, навіть учбових закладів. Чекаємо на ваши замовлення в особисті повідомлення .


Яскравих емоцій та пригод з гейміфікацією freegen.games


https://xpark.kyiv.ua/

https://freegen.group/

https://freegen.games/

https://mixsport.pro/ua

https://kyivmaps.com/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)