Віртуальні ялинки, святий Миколайчик та новорічні пригоди. Не дамо рашистам вкрасти новий рік. New Year War




Віртуальна ялинка, святий Миколайчик та пригоди. 

Українці знайшли як яскраво відсвяткувати новорічні свята.  

Не дамо рашистам вкрасти новий рік.

Новорічні віртуальні пригоди з доповненою реальністью AR

Не дамо вкрасти Новий Рік!


Новий рік під час війни, повітряних тривог, ракетних ударів та блекауту обмежив дітей та мешканців міст  не тільки в новорічній ілюмінації, нажаль, багато районів та міст України відмовились від встановлення новорічних ялинок.  Рашисти мріють вкрасти Новий рік у наших дітей, але нам на допомогу прийшов віртуальний світ з доповненою реальністю  додатка Freegen .   Віртуальні ялинки, святий Миколай та пригоди чекають на вас. Фонд Інноваційних оборонних технологій «Вільне покоління» разом з командою FreeGen дарує сім'ям,  дітям,  мешканцям та гостям столиці яскраві пригоди та мандрівки по місцям новорічних ялинок в віртуальному  квестмаршруті  із загадками та секретами.  




Для цього треба завантажити додаток FreeGen в смартфон.  Знайти «Пригоди Ялинок» і з 19 грудня по  28 лютого пройти квестмаршрут набравши максимальну кількість балів.  Найкращих чекають призи від фонду. 

Але ялинки та всі новорічні герої та прикраси  постійно доступні в  селфіпарку додатку в доповненій реальності . Зробити селфі з яскравою віртуальною ялинкою чи зтанцювати з Святим Миколайчиком можна не тільки на вулицях міст, а також це дозволить  розфарбувати  свято нашим захисникам в окопі на передовій чи дітям в укритті,  головне, щоб працював інтернет. 

Зимові квест маршрути 


Пропонуємо усім адміністраціям міст України замовити віртуальний новорічний квестмаршрут для Ваших мешканців  по Вашому місту та  подарувати яскравий Новий рік  сім'ям та дітям  цікавими мандрівками та пригодами.  Контакти  команди  в описі. 
Приклад як це працює в Деснянському районі міста Київа 

  


Чекаємо на Ваші запити. Не дамо рашистам вкрасти Новий рік у наших дітей.  Яскравих Вам новорічних свят.




Яскравих емоцій та пригод з гейміфікацією freegen.games


https://xpark.kyiv.ua/

https://freegen.group/

https://freegen.games/

https://mixsport.pro/ua

https://kyivmaps.com/




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

ВІНС Військова Інженерно-наукова спільнота Sigma Freegen Omega

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.