Хронологія атаки на Xpark. ДБР Трубіцин.



лютого 16, 2023



Після першої спроби віджиму підприємства та території Xpark в 2012-2013 році, нова спроба почалась у 2021 році вже при моно владі Зеленського. Але інструменти віджиму та рейдерства змінилися. Та і ми вже "пугані" і першим віджимом, і революцією, і війною, і пандемією, тому весь процес рейдерства і інструментів атак влади ми активно висвітлюємо в медіа та відпрацьовуємо з адвокатами.

На сьомий рік реалізації проєкту Ікспарк (після перемоги на інвестиційному конкурсі в 2013 році та підписання інвестдоговору в 2015) почалася нова атака силовиків на наше підприємство. І хоча в цьому проекті нема ні копійки державних коштів і ми як Інвестори виконали всі свої зобов’язання в тому числі і фінансові за договором, та продовжували розбудовувати спортивний парк – не зважаючи ні на пандемію, ні на війну, сезонні підтоплення та блекаути.

Не війна, а потужна атака держави в особі ДБР на наше підприємство привела до того шо з 2023 року ми прийняли рішення створити клон Xpark в Європі в більш інвестиційно і погодо привабливій країні, але нам не байдуже і дуже важливо, щоб наш досвід боротьби з корупційною бюрократичною Українською владою був наукою для майбутніх інвесторів, які збираються вкладатися в інвестиції в Україну. Щоб не було неочікуваних розчарувань.

І так Зеленський перемагає в 2019 році на виборах і отримує монобільшість у владі і у Раді, та повністю контролює країну та силовиків. І хоча у нас, як у інвесторів, була надія на покращення інвестклімату, але нічого не виправдалося, все стало набагато гірше, почали повертатися атаки та рейдерство бізнесу часів януковича. Як і при януковичі, їм знадобилося 2 роки, щоб налагодити схематози хабарів та як віджимати та перерозподіляти бізнеси. Але методи кардинально змінилися. Якщо при януковичі після дзвінка прокурора з'являвся невідомий "смотрящий від сім'ї", і напряму виставляв вимоги і ціни на "білет", а водночас силовики та суди атакували підприємство та підштовхували до прийняття "єдиного правильного рішення", то при Зеленському все відбувалося з медійною підтримкою та яскравими шоу та обшуками. Єдине, що разюче відрізнялося – це те, що влада нас атакувала, як мародери під ЧАС ВІЙНИ.

Перший позив атаки на парк був восени 2021 року, коли без попередження на інвестора в порушення всіх процедур була нібито проведена таємна перевірка заступником департаменту Культури Яворовським, під керівництвом Барінової, де неофіційно склали акт про нібито порушенням в Xpark.

Сама по собі фейкова перевірка проводилась з рядом порушень (в акті нічим не підкріплені висновки та розрахунки), в тому числі без залучення сторін інвестиційного договору, та з порушенням наданих повноважень. Але це ДБР не помічає. Фейковий акт, оригіналу якого ніхто не бачив в тому числі і ми. Та чи існує він взагалі – ніхто не знає. На наше переконання всі терміни та дії доводять, що створений він для примуса нас до хабаря. Це підтверджує і відсутність пояснень відповідальних органів влади (департаменту культури) на начебто проведену перевірку. На численні офіційні звернення – відповідей не надано.

Так воно і сталося. Приблизно через місяць Барінова з Яворовським призначає нам зустріч і особисто мені, шантажуючи якимось актом, запропонувала сплачувати 600 000 грн на допомогу культурі (така собі версія хабаря), в обмін нам пропонують не запуск акту Яворовського в хід та підпис узгодження останніх змін та коригувань в нашому проєкті, який ми відпрацювали з урахуванням обмежень пандемії. Ми, звісно, почали затягувати переговорний процес.


Наступним в 2023 році ми побачимо порятунок владою його спільника по атаці – хабарника Трубіцина.

Подальша схема рейдерства Ікспарк базується виключно на інформації отриманої від наших симпатиків в держструктурах та аналізу дій силових структур та депутатів, і може бути не точною і змінюватися, тому що атака на підприємство Ікспарк триває.

Існує 2 основні версії:

1)Владислав Трубіцин особисто хотів віджати Ікспарк під себе.

2) Один з провладних високопосадовців хоче віджати Ікспарк, а Трубіцин забезпечує координацію та виконує вказівку. Ми не хочемо оприлюднювати прізвище замовника, того що факти ще не підтверджені, але це буде скоро відомо.

Восени 2021 року депутат Трубіцин від слуг вже головує в комісії підприємців Київради, наладив потік і активно збирає хабарі з мафів (а їх в Києві більше 8 000), за що потім 9 лютого 2022 року був затриманий НАБУ на хабарі 1,39 млн.

Десь в цей час Ікспарк і починає цікавити Владислава Трубіцина, який пройшов депутатом в Київраду від слуг в сусідньому Оболонському районі і, який вважав цей район і все що поруч своєю вотчиною. Ідея була проста - зіграти на протистоянні Офісу президента і мера Києва Кличка, знайти "зачіпку", і разом з силовиками відкрити карну справу та розірвати інвестдоговір 2015 року і потім перезаключити інвестдоговір зі своєю компанією і фактично відібрати усі наші напрацювання з 2003 року. На цей момент на 56 локаціях 42 федерації та спортивні клуби культивували 190 видів спорту та фізичної активності, щорічно проводяться біля 30 регіональних та міжнародних змагань, збірні яких постійно привозять призові та медалі з світових чемпіонатів. Київський Вейкпарк став 7 і увійшов в 10-ку найкращих світових вейкпарків. По версії Google в 2021 році став другим по відвідуванню парком Києва після зоопарку.

Дійсно, багато хто Ікспарк пов'язують з мером Віталієм Кличко. Ми, як інвестори, стверджуємо, що ніколи Кличко не мав відношення до підприємств Xparkу. Ікспарк був створений виключно мною - засновником Зозулею Юрієм. Але познайомились з Віталієм ми в армії на початку 90-х. Ми дійсно товаришуємо з Кличко, разом займаємось спортом: вейкбордингом та кайтсерфінгом; спільних бізнеспроєктів немає ніяких, тільки спорт і фан. Ні до політичної сили Удар, ні до команди КМДА, я, як засновник Ікспарк, ніякого відношення не мав, не маю і не збираюся; ні політика, ні влада мене особисто не цікавить і це доведено. Більш того, як радник, я багато кажу неприємного, критикую дії команди мера і часто він зі мною не згоден і не слухає, іноді ображається, але чогось не виганяє з радників. Того, ще раз, ніякого відношення до Ікспарку мера, крім як спортсмена-відвідувача – немає.

Слуга Трубіцин напроти, впевнений, що Кличко має долю в Ікспарк та організовує атаку на підприємство з головною метою – збити Віталія Кличка, через викриття його участі в підприємстві Ікспарк, а далі друга ціль – розірвати інвестиційний договір Ікспарк з КМДА (Інвестиційний конкурс виграний від 09.09.2013 р. № 1569 з інвестиційним договором від 30.10.2015 № 050-13/і/155).


Яворовський Генадій дізнався, що влада шукає привід атакувати Ікспарк і запропонував Трубіцину свій акт, як привід для початку атаки. Трубіцину ідея сподобалася і він запевнив Єрмака, що таким чином вони позбавляться і Кличка, і заберуть активи Ікспарку. По нашій інформації, Єрмак особисто узгодив пропозицію Трубіцина і через Татарова дав команду ДБР атакувати Ікспарк і підключити до інформатак всі медіа-помийки слуг.

Чого вибрали ДБР нам досі не зрозуміло, на другий-четвертий місяць війни – це був вже дуже "зашкварений" держорган. Осліплення ППО, втеча в Хмельницьк в перший день війни, знищення секретних документів Харківських угод, справа генерала Кривоноса по Жулянам і т. д. Да і підслідність була незрозуміла. Але вже тоді було відомо, що ДБР виконує функції карального органу Офісу президента по командам Єрмака та Татарова. І вже було безліч підтверджень від друзів підприємців.
Схема атаки була геніально проста – прес-конференція по фіктивному акту 2021 року, медійний розголос, ДБР відкриває по ньому кримінальну справу, обшуки та перевірка Ікспарку, "розкриття" дотичності Кличка, + на обшуках ще щось накопають та підкріплять доказову базу, розрив інвестдоговору, ну а далі по плану рейдерства як у януковича, під прикриттям війни спільнота і не помітить втрату "бійця" і заміну власника Ікспарку.

Але щось пішло не так.

9 лютого 2022 року Трубіцин був затриманий НАБУ на хабарі 1,39 млн з підприємців МАФ. Але впевнений, що його відмажуть Єрмак та Безугла.

24.02.2022 починається війна і Яворовський з Баріновою тікають з Києва, виписавши з собою наперед 1,9 млн зарплатні. Де був Трубіцин в цей час невідомо. СБУ здає південь, рашисти оточують Київ. Ми з команою Xpark організовуємо укріпрайон, дронполігон, ловимо диверсантів і очікуємо гвинтокрильний десант. Детальніше в відео.


Кличко доручає мені зайнятися дронами, а пізніше дронкуполом Києва. На базі наших підприємств та військових науковців ми створюємо фонд інноваційних оборонних технологій" Вільне покоління" з дронполігоном Муромець, лабораторією та школами пілотів. Посилання на відео тут. Фонд займається транзитом новітніх технологій на фронт (детальніше по посиланню).

Але як тільки орків відігнали від Києва, Яворовський 14.05.2022 з'являється в департаменті культури, Барінова так і не повернулася. Водночас по Баріновій та Яворовському після фінаудиту були виявлені неправомірно зняті ними кошти за час відсутності (втечи) з початку війни – в якості зарплатні 1.9 млн, і, навіть, водночас не без допомоги провладних покровителів, зробив себе викривачем в НАЗК, щоб уникнути відповідальності! На той час Трубіцин вийшов під заставу 14 млн. грн. (це ж не сума для депутата, який збирав хабарі з усіх мафів; держава, навіть, не поцікавилася, а звідки в нього, слуги народу, такі гроші, в той час, як Гетьманцев блокує накладні і в півмільйона) він продовжує голосування і свою діяльність в Київраді і впевнений, що йому вдасться уникнути покарання.


Але це ДБР у м. Києві не бентежить і з неймовірною швидкістю ініціює під час війни замовне кримінальне провадження № 42022100000000366 від 13.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.364 КК України.


В вересні 2022 року вони вирішують активізувати атаку на Кличка та віджим Xpark. Перший етап – медіа-атака. Для чого збирають прес-конференцію, на яку для представництва Трубіцин збирає депутатів від Слуг: Загарію, Семенову, заступника начальниці департаменту культури Генадія Яворовського.

Доповідачами визначають Оболонську псевдоактивістку Ольгу Гончарову (Анабелу Моріну), яка працює виключно за замовленням за гроші, відому розтратою бюджетних коштів на фейко-Почайну (43 млн. грн,≈ запланованих 180 млн. ) з депутатом Київради Богатовим.


Команди активістів, провладних депутатів, а також Яворовського. Вся доповідь будується на не легітимному акті комісії Яворовського, і тут ми дізнаємось, що не зрозуміло як акт перевірки восени 2021, якимось дивом підписаний прямо перед війною 8 лютого 2022 року (нам очевидно, що це підробка), але ДБР це не збентежило.


Епізод 1
10.09.2022


Майже одночасно з цією прес-конференцією ДБР починає обшуки в департаменті культури КМДА. І публікує брехливу інформацію з псевдо акту максимально дискредитуючи наше підприємство перед громадським суспільством, інвесторами, партнерами та фінустановами.




Розбираючи наклеп ДБР по пунктам:

3 пункт базується як раз на тому псевдоакті Яворовського, і не відповідає дійсності, але нам ці факти ніхто не показав і в нас ніхто не спитав.

4. До 2 березня 2022 (війна почалася 24.02.2022) ДБР і департамент культури втікли, хто залишився в КМДА битися з ворогом навколо Києва, хто мав оцінювати об'єми виконаних інвестицій? Також як і про реалізацію і надумані 30 % теж з акту Яворовського. Хоча по нашим звітам ми вже перевиконали інвестзабов'язання.

5. А те, що пандемія була 2 роки і була заборона на діяльність, ДБР навмисно ігнорує, як і форс-мажори війни. Тому що війна найкращий час для рейдерства.

Епізод 2 01.10.2022



Після публікації ДБР Інвестори та партнери завмирають, в цей час провладні медія-помийки починають масований розгін в соціальних медіа та інформагенствах бруду про Xpark.




Зрозуміло вже все оббрехано та перекручено синхронно з постами Трубіцина і медіаповій фейкопочайної. Медіа-помийки ллють брехню по одному шаблону, щоб визвати у громадян обурення інвесторами. Ми бачимо, як під копірку- "Кличковский парк" – Кличко ніколи не був причетний до парку, це мій особистий авторський проект Зозулі Юрія. "Держава втратила 136 млн. грн" в проекті Ікспарк немає НІ КОПІЙКИ, як держава могла втратити? Навпаки, 140 млн грн ми інвестуємо + податки. По інвестдоговору все проплачено. "піzдінг землі" земля не передавалася по інвестпроету і т. д. Це наклеп медіаповій з подачею ДБР з ціллю очорніння репутації інвестора. А в реальності Трубіцин збирає хабарі з МАФів, а його оболонські шістки на вигаданій фейко-Почайній вже розпилили 43 млн бюджетних коштів, а планували 180 млн. Це і вища мерзотність цих депутатів, самим безбожно красти, а увесь час віджиму паплюжити порядних інвесторів з цілю рейдерства.


В жовтні 2022 постановою прокурора Київської міської прокуратури підслідність у вказаному кримінальному провадженні було визначено за слідчими Оболонського УП ГУНП у м. Києві так як було доведено не підслідність ДБР. Однак, з незрозумілих причин (справді по інсайдерскій інформації Трубіцин збігав в ОП і зверху дали команду ДБР рвати Ікспарк далі) і тоді знову кримінальне провадження повернули до ТУ ДБР розташованого у м. Києві.

3 цього моменту почалась найактивніша фаза атаки ДБР підприємств Ікспарку.

Епізод 3 

12.12.2022

ДРГ ДБР в Ікспарк.


25 співробітників ДБР з держслужбовцями атакують Ікспарк, і по результату нічого інвестору не пред'являють, але медійно сиплються бездоказові заяви в медіа зі 140 млн шкоди для держави від діяльності Ікспарку, хоча ні копійки державних коштів в парк не вкладано.

Тоді ми отримали нову версію, що ДБР вважають, що на інвесткокурсі з нас мало взяли і можна було зняти за щось 140 млн. грн. і в цьому винні держпосадовці Попова і Кличко, які робили цей інвестконурс і підписували інвестдоговір. Але ми виграли інвестконкурс у 2013 році, коли Кличко ще і в близько не було, а ніхто більше цю занедбану територію і так брати не хотів на тих умовах. Так ДБР може і мільярд збитків придумати, тоді зовсім всім пожиттєво треба давати. Кличка в засновниках Xpark не знайшли, треба переформувати вимоги. Знову повна синхронізація, спочатку заява Трубіцина та медіаповій, і цю ахінею повторює ДБР. Абсурд почав досягати піку. Подробиці в відеорозслідуванні.

Епізод 4 12.01.2023 Обшуки

В січні біля 100 співробітників ДБР по 8 адресам проводять обшуки, на афілійованих з Юрієм Зозулею підприємствах і вилучають комп'ютерну техніку. Активно шукають доказову базу і до чого причепитися. Підкинути нічого не наважились (зброя, наркотики, російськи листівки та ін.), побачили, що всі об'єкти відеообладнані та пишуть відео в хмари, навіть вирвані сервери відеорегістраторів не допомогли. Того порада всім – пишіть відео в хмари, це вас потім врятує від підкидання компроматів.


31.12.2022 Інформаційна дискредитація підприємства привела до відтоку 8 інвесторів та припинення 14 інвестпроєктів. Xpark перестав розвиватися. З'явилися факти залякування слідчими ДБР держслужбовців КМДА, які приймають участь в погодженні документів. Залякані чиновники від начальника департаменту до профільного заступника саботують підписання звичайного документообігу з їх функціоналу.



ДБР тижнями приходить в Ікспарк зимою, та цілеспрямовано щось намагається знайти. Лякає, що хтось вже їм все розповів і зізнався про всі порушення та участь Кличка в підприємстві. Інформпомийки ллють бруд, ми ведемо медіавійну. Юристи та адвокати відпрацьовують запити. Чекаємо звинувачень та суду.


18.05.2023 Інвестиційний форум Україна Америка. Несподівано американські партнери запросили на форум, де ми спілкувалися стосовно інвестиційної ситуації в Україні. Нажаль, прогнози американських інвестспільнот – що перспектив відновлення і інвестицій в Україну не буде, поки існують такі атаки на бізнес. Посилання тут.

Епізод 4 25.05. 2023

Команда ДО€БАТИСЬ до стовпа.

Нова спроба ДБР знайти хоч якісь порушення почалась в травні з ухвалою суду з 01.05. 2023 по 31.05.2023. Замовні атаки силовиків на підприємства, іноді навіть після обшуків, не дають приводу і доказової бази, щоб довести замовну справу до кінця. Тому що закон не обмежує кількість атак силовиками. Нова ухвала – нові атаки. По діям ДБР ми зрозуміли, що вже завдання накопати хоч щось, знайти хоч якісь порушення. ДБР, як ПУТІН, не може втратити лице і того його нишпорки шукають до чого ж ще можна причепитись. Цілі натовпи здорових хлопців, сховавшись від фронту під бронею ДБР, з дня в день нишпорять по Ікспарку. Одна з зачіпок – це вишки мобільних операторів (детально в відеоматеріалах нижче) 

Епізод 4 26.05. 2023

ДБР в лайностіках.

Шо шукає ДБР в каналізації Xpark під час війни? Для мене це загадка, але ціль ДБР зрозуміла – до_батись до туалетів.


Детальніше в відеоматеріалі нижче. 


Знову молоді хлопці призивного віку під бронею ДБР від фронту «кошмарять» наше підприємство та залякують розправою працівників, інвесторів та, навіть, блогерів. Встановлено, що на нижній ланці підприємство атакують слідчі ДБР. Здебільшого ці слідчі – це родичі правоохоронців високопосадовців, яких сховали під броню ДБР від фронту. Автомайдан готує окреме розслідування по цим родичам високопосадовців.

Їх прізвища та посади знайомі, Максименко Дмитро Ігорович.

Юхименко Валентин Ігорович. Старший лейтенант.

Харов Ростислав Володимирович, Слідча Мар'яна Коциба 0671517659.

Замовник та організатор – провладний депутат Трубіцин, виконавці ДБР, по матеріалам втікачів департаменту культури Яворовського, Барінової, за підтримки медіаповій та псевдоактивістів.

07.06. 2023

Коаліція бізнесспільнот

Атаки на бізнес силовиків та геноцид підприємців Гетьманцева набрав масштабу руйнування економіки країни. В коаліції 95 бізнесспільнот – 2400 підприємств, які створюють майже 80 % ВВП України і більшість допомагає фронту і майже всіх їх атакують силовики. Але наш досвід атак ДБР був шокуючим навіть для них. Бізнесспільноти та Міжнародні Бізнесамбудсмени отримали матеріали і цю статтю для консолідації проти атак влади. Але загальна атмосфера безперспективна. Боротись з зовнішним ворогом – рашистами та внутрішнім ворогом – владою, все менше бізнесу хоче залишатися в країні. Масштабна втеча і релокація підприємств продовжується, але це не показують в телемарафонах.





Так ось, щоб зрозуміти всю глибину шкоди для пересічного мешканця на цей час для громадянина Києва від дій ДБР, це навіть не в тому, що їх кримінальна справа проти нас відлякало 8 інвесторів, більше 14 спортивних важливих інвестпроєктів і фактично перешкоджають розвитку Xpark і відверто блокують нам виконати інвестпроєкти по інвестиційним зобов'язанням, за що потім і будуть нас звинувачувати.

З'явилися нові методи атаки. Тепер ми можемо відверто заявити, що під залякуванням та шантажем від ДБР чиновники бояться узгоджувати документи по Ікспарку, коригування проєкту, хоча це є їх права та зобов’язання відповідно до умов інвестиційного договору. Заступники мера Кличка відмовляються виконувати свої функції, тому що Ікспарк трусить ДБР. Вже встановлено, що за законне оформлення документів в Ікспарку – ДБР погрожує чиновникам. "Нам вже за вас прилетіло від ДБР" – найпопулярніша відповідь чиновника КМДА. Цей скритий саботаж навряд можна подолати. Але ціль ДБР зрозуміла, що хочуть максимально перешкоджати нашій підприємницькій діяльності, затримувати оформлення документів, щоб потім можна було атакувати нас в суді. Такий повзучий саботаж заляканих держслужбовців "а то ДБР прийде до нас", які відмовляються і затягують підпис дозвільних документів грає на руку силовиків з ДБР. В час тотальних репресій влади проти підприємців під час війни, бізнес обирає 5 шляхів: 1) Релокація (втеча) підприємства з України. Найефективніший спосіб збереження підприємства та його розвитку. 2) Лягають під владу, домовляються з держорганами, приймають корупційні вимоги держпосадовців та працюють під "кришами". 3) Обурюються в соцмережах та бізнесфорумах, а "втиху" домовляються з владою по пункту 2. 4) Активно висловлюють свою позицію проти знищення владою економіки та бізнесу, організовують акції непокори. Такі підприємства атакуються силовиками по замовленню влади. Після руйнації та рейдерства такі підприємства чи територія передаються лояльному до влади бізнесу. 5) Збирається коаліція бізнесспільнот до 80 % ВВП України і виставляються умови владі щодо недоторканності приватної власності та законодавчі ініціативи з розвитку підприємництва. При необхідності організовуються протестні акції непокори та нові майдани.


Була слушна думка, що влада зачищає Україну під лояльних до себе бізнесменів. Провладні місцеві та іноземні бізнесмени хочуть зайти на звільнені від проукраїнських компаній території України, того для своїх влада робить максимально лояльні умови, а опонентів, хто з нею не домовився, атакують з усією жорсткістю закону. 


Плейлист усіх випусків атаки на підприємство Xpark тут https://www.youtube.com/playlist?list=PLt6sgZdeU1z-LeA8aW32nq-VnDpcPrQFs


Це підтверджують і спільні дії влади, провладних депутатів-корупціонерів Трубіцина і силовиків, коли Буданов ГУР по проханню ССО відпускає Трубіціна за кордон по заявці БФ "Рідна Оболонь" (створений 12.2021, засновник Трубіцин та Кирил Фесик – керівник оболонської РДА (адвокат Безуглої). З плівок НАБУ помічник "смотрящего по Києву" Трубіцина доповідався Татарову (Єрмака), щодо схем поборів з Києва, того вирогідно по команді з ОП Буданов відпустив Трубіцина через кордон.

07.06. 2023

Укриття - новий привід для атак ДБР чи безвідповідальність влади.

На наші офіційні запити так і не змогли отримати від влади розуміння, як встановлювати укриття в паркових зонах та прибережних смугах. Навіть, коли підприємець за свої кошти хоче захистити киян – він стикається з шаленою бюрократією.

Влада не може адаптуватися до війни. Таке враження, що їм краще, щоб люди залишалися беззахисними, чим брати на себе відповідальність. Простіше все заборонити, закрити пляжі, і вкрасти у громадян найулюбленіший відпочинок літом біля води.

Укриття на території Ікспарку можна встановлювати тільки після узгодження змін в проєкт, коригування проекту – це основне до чого чіпляється ДБР. Але ми вже 3 роки ходимо колами пекла та б'ємося, щоб внести коригування в проект після пандемії та розширення для скейтпарку. А тут війна, і вже знову в проєкт треба вносити укриття та елементи укріпрайону. А коли високопосадовець знає, що нас атакує ДБР, то він шарахається від тебе, як "чорт від ладану", і шукає, як уникнути виконання своїх функцій по узгодженню проєкту. Але ракети летять зараз і люди гинуть зараз.

Отак держслужбовці вибирають бюрократію і безвідповідальність за життя киян; "Якщо ми вам погодимо зміни в проєкт – тоді і до нас прийде ДБР".

Але ми все одно ставимо укриття в Ікспарку, не дивлячись ні на що. І я дуже вдячний тим Держслужбовцям в районі та місті, які шукають з нами шляхи, як легалізувати укриття в рекреаційних зонах.


Але за підсумком двох рейдерских атак на Ікспарк дивне співпадіння – віджим нашого Ікспарку 2013 року закінчилося тим, що янукович зі злочинною владою ВТІК.

В 2023 році в червні ВТІК і другий організатор атак та "віджиму" Xpark Трубіцин.


За всі 30 років підприємництва в Україні я засвоїв, що "правоохоронці" – каральні слуги хабарницької влади. Разом, паразитуючи на наші з вами податки, ніколи не захищали країну та народ, не шукали зрадників та злочинців, а працювали тільки на свою кишеню, виконували політичні замовлення, грабували та рейдили підприємців та народ.

Це вони з політиками створили умови для війни. Через них країна і виявилась беззахисною і ми втрачаємо території та десятками тисяч гинуть українці і руйнуються міста. І, як завжди, тільки народ, волонтери та підприємці з ЗСУ б’ються з ворогом та захищають рідну землю.


Слава України та ЗСУ. Засновник та інвестор X-park Зозуля Юрій 

https://www.facebook.com/yzozul/


https://xpark.kyiv.ua/

https://www.facebook.com/xpark.kyiv.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)