Експозиція України в столицях світу з VR/AR



Для максимально ефективного донесення інформації про війну та злочини росії в Україні та боротьбу з російською агітацією за кордоном,  необхідно створювати експозиції України Війна впритул та  доторкнись до України в найпопулярніших місцях скупчення людей та центральних площах світових столиць.




 Обов'язково на українські експозиції треба залучати ефективні нові віртуальні технології демонстрації 360 панорам руїн.


Починаючи з популярних картонних 3д окулярів, в які вставляється особистий смартфон і по зсилки з QR коду на очках можна перейти на сайт, та детально розглянути та зануритися у жахи панорамів війни безпосередні з міст трагедії та розглянути війну в притулок. До речі, ці окуляри можуть стати відмінним недорогим сувеніром. Як і проукраїнський мерч.




Глибокіше занурення відвідувач отримає через професійні очки ввртуальної реальності. Ефект повної присутності дасть шокові враженя від побаченого

Ну і саме ефективне це демонстрація панорам Проекту Війна впритул у купольному панорамному імерсівному театрі. Що не тількі забеспечує  максимальні враження від злочинів Росії так ще й здалеку приваблює відвідувачів та дозволяє домонструвати жахі війни на великому екрані для цілих груп людей одночасно .






Поруч із експозицією можна побачити через доповнену реальність AR як би столиця виглядала з розбитою військовою технікою при нападі рашистів безпосередньо на їх вулиці. Можна зробити фото та відео зі своєю участю як у віртуальній селфі зоні та поділитись у соцмережах.


А також за QR кодом можна отримати доступ до доповненої реальності 3д моделей символів та артефактів української спадщини та навіть пройти ознайомлювальну віртуальну екскурсію Touch Ukraine  культовими містами України безперервною у найближчому парку.





Експозицію можна також доповнити Виставкою та голографічною пірамідальною експозицією артефактів з музеїв та історичних пам'яток України.


Ці технології дають глибоке емоційне та інформаційне занурення, особливо коли бачиш усе це на вулицях та майданчиках свого міста та приміряєш цю біду на своє життя. Звичайно війна йде і контент має постійно обновлюватися, генеруватися командою в Україні та передаватися на Українські експозиції столиць щоб цікавість не послаблювалася.

Такі Експозиції створюються за рахунок грантів, донейтів, участі держави, громадських організацій та діаспор.

Всі ссилки на створені тури та панорами ви знайдете в описі під описом.

Важливо щоб посольства допомогли активістам домовитися з муніципалітетами іноземних столиць для встановлення експозицій у прохідних місцях у центрах.

Також було б на цих же окспозиціях обов'язково мати невелику автономну колонку для контракцій проросійським акціям, проукраїнськими промовами чи глушити патріотичною музикою.

А найкраще в кожній країні мати власний евентмобіль - з автономною акустикою, трибуну з великим екраном для відео контенту та виступів на майданах. Ми пам'ятаємо з революції у кого сильніший заук той і володіє ситуацією.



Це б і нам у Берліні дуже допомогла б. Якшоб ми стали проти акції зі своїм диктором. Тим паче шо поліція забороняє тількі чіпати майно та активістів, а казати можеш усе що завгодно крім закликів до екстремізму і тд.

Тільки системний підхід та нові технології дозволять нам перемогти на закордонному інформаційному фронті.


Слава Україні.

Доторкнись до України

https://warupclose.com/kyiv/ https://freegen.games/ https://freegen.group/ https://freegen.fund/ https://youtube.com/playlist?list=PLh8Z__AgPfhNuqHCVEq8vJoUH-XpdD4ZC
 презентація на англійськом купольних імерсівних театров

Зозуля Юрій 

https://www.facebook.com/yzozul/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)