ЗБРОЯ війни в Україні. AR виставка на Крещатику.

 



Сучасні технології доповненої реальності дозволяють відчути жахи війни на вулицях європейських міст.



 Ворожа техніка російського агресора на площах шокує та дає уявлення, як виглядає напад та окупація рашистами міст, а також, що зараз відчувають Українці під час вторгнення.

 Щоб війна не прийшла в їх дім, такий ефект присутності зброї у відомих місцях,  дуже мотивує європейців вимагати від своїх політиків поставляти зброю Україні.



 Для українців розбита російська техніка завжди свято та дарує приємні враження, особливо на День Незалежності.  Команда FreeGen за допомогою фонду інноваційних оборонних технологій «вільне покоління» одночасно з реальною зброєю на хрещатику створили віртуальну експозицію розбитої ворожої техніки в доповненій реальності, яку можна розглянути впритул і, навіть, зсередені у будь якій точці світу. Для цього треба зайти в додаток FreeGen до віртуальної екскурсії чи селфі парку, там доступні 3д моделі зброї в доповненій реальності, які ви зможете встановити будь-де, і деякі навіть анімовані.



 Окрім яскравих селфі на тлі ворожої техніки, віртуальний парад зброї несе дуже глибоке знайомство та розпізнання  техніки, і дає уявлення як її застосовують і ретельно її розглянути.  Навіть секретні зразки, які не доступні населенню.  Це дуже корисно для підготовки дітей та, навіть,  ознайомитися зі зброєю перемоги - відомими іноземними дронами Байрактарами, гаубицями три топори, джевелінами, та реактивними хаймарсами.  Що дуже цікаво для освіти насамперед дітям та молоді.



 Віртуальна експозиція зброї в доповненій реальності фріджен дозволить подивитися в очі жахливій ​​реальності майбутнього, яка  може статися в європейських столицях, якщо не зупинити рашизм, та ознайомити мешканців країн світу зі зброєю НАТО, яка їх може захистити від цього.



 Фонд оборонних інноваційних технологій "FreeGeneration" 

Донорам, меценатам на експозиції зброї буде встановлена стела пошани та віддячності від захісників. реквизити фонду.

Ідеолог проекту Зозуля Юрій https://www.facebook.com/yzozul/  

За підтримки
https://xpark.kyiv.ua/
https://freegen.fund/

https://freegen.group/

https://freegen.games/ https://mixsport.pro/ua https://kyivmaps.com/ #FreeGenGroup 

#KyivMaps




































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)