МУСОРА, ДІЛКИ і Фаріон. Чи може ДБР безкарно принижувати та оббрехувати підприємців.

 



СБУ призначила лінгвистично-психологічну експертизу Фаріон за українську мову.

А чого б СБУ не звернути увагу на офіційні повідомленя ДБР і не провести лінгвістично психологічну експертизу приниження та дискридетації підприємців та інвесторів, і оцинить яку шкоду ДБР з прокурорами завдала громадянам та економіці держави своїмі діями?

ДБР принижливо називає нас ДІЛКАМИ, я ще памьятаю цей сленг рекетирів 90х. Ділки,тирпіли.
Вони вважають що вони паразитуя на наші податки - царьки поліцейської держави в яку перетворила країну влада, користуючись війною. Що нас інвесторів можно безкарно обливати брудом, оббрехувати, витирати об нас ноги - що ми вже іх «дойна корова», терпіли.
Не за це ми 10 років тому билися АВТОМАЙДАНОМ в Революції Гідності. Щоб ми знову чули від ДБР понятійну феню часів януковича.
В Европі, США та цівілізованих країнах нас бізнесменів, підприємців, інвесторів, вважають фундаментом економики держави. Ми работодавці, творці нових продуктів, платникі податків, гарних зарплат громадянам та основа розвитку країни, а під час війни ми стали волонтерами і захисниками. А ті правоохоронці яки мали захищати нас підприємців і громадян від ворогив та зрадників, виявилося все навпаки.

Якшо держава дозволяє офіційній структурі ДБР нас називати ДІЛКАМИ, то я вважаю що таких хабароохоронців ми підприємці в праві називати «МУСОРАМИ, ментами».
Мусора це отброси правоохоронної системи нашої держави яки заважають жити громадянам та розвиватися країні. Для нас правоохоронці герої - ті хто маючи можливість залишитись в тилу, пішли на фронт, воюють і роблять ротацію нашим виснаженим військовим.
Мусора це ті хто тікає з Києва в перші часи війниі в Хмельницьку палить секретні документи
Мусора це ті хто дав команду розмінувати Чонгар
Мусора це ті хто присягав захіщати Україну а потім массово перейшов на бік ворога
Мусора це ті хто все життя живе за рахунок податкив з громадян та підприємців і ховається від фронту за ксівами і бронею держструктур.
Мусора це ті хто покриває і допомогає втікти хабарнику провладному депутату Трубіцину
Мусора це ті хто сидячи в тилу на всю країну діскредитують, обливають брудом підприємців-патріотів яки воюють на фронті, служать, калічаться, гинуть, волонтерять та допомогають арміі.
Мусора це ті що примушує до хабаря щоб закрить своюж перевірку/ справу
Мусора це ті хто створили злочинні державні угрупування з прокурорами та судами шоб кошмарити бізнес під час війни. Мусора це ті хто під час війни блокує господпарську діяльність водноспортивних клубів і федерацій
Мусора це ті виконує замовні політичновмотивовані репресії проти опонентів влади
Мусора це ті кого покривають інши мусора за свавілля, образу і дискредитацію підприємця
Додавайте в коментах, а кого ви вважаєте МУСОРАМИ.

Коли ДБР дозволяє собі такі зневажлеві висловлювання до підприємців, то виникає відразу розумне запитання, а хто ж тоді працює в ДБР, яке повино бути в першу чергу обличчям держави. В нашій державі діє конституція України яка чітко закріплює принцип верховенства права, а також відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Тобто, виходить так, що ще немає жодного вироку суду у цій справі яку вони розслідують, ще нікому не висунули обвинувачення, навіть нікому ще не повідомили про підозру, але дозволяють собі так зневажливо ставитися до громадян і підприємців які ще ні в чому навіть не підозрюються.
Ми подали скаргу на ці дії ДБР, і подивимся чи є подвійні стандарти в СБУ що до ДБР чи вони тільки проукраїнську професорку Фаріон можуть рвати.
Чи як завжди Татаров нас відправить розбиратися по скарзі на ДБР до ДБР, як в прошлому разі в стилі узурпованої ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ ДЕРЖАВИ. Докладніше повна хронологія по посиланню. https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/05/x-park.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)