Республіка X


З якогось моменту мені почали казати що з Ікспарку у нас створилося ідеальне село счастливих мешканів.  І хоча в нас ніхто не живе але відвідувати його хочуть постійно і заряжатися атмосферою і енергієй цього міста. 

І зовсім недавно  прийшли до висновка що модель відношень в  Ікспарку  є майже ідеальною для невеличкої самодостаньої республіки зі своім урядом і владою.  

Така собі Республіка X. 

Цю тему підхопили відвідувачи і це стало цікавим аналізом як ми побудували систему взаємовідносин з багатьоми партнерами і де основним зовнищнім ворогом стала влада.  

Фактично в парці окрім спорту активно розвивається культура, економіка, оборона, медія та інші. І все іде майже ідеально і гармонічно взаємодіє, Того Республіка X може стати моделью розвитку міст України і навіть держави счастливих людей. Того що треба зробити ідеальним щось мале а потім цей досвід масштабувати. 

Республіка X почалася в буквальному смислі із болота. 


Випадково побачивши вейкпарк у Франції. 



Так вже республіка виглядала в 2022 році не дивлячись на війну.



Безпеку республіка X забезпечувала собі автономно своїм МВС,  своєю внутришньою службою безпеки і охороною. Всі безпекові ситуації вирішувалися внутрі, іноді з визовом приватних охоронних груп.  Нацпол в більшості допомогов  тиснути на Ікспарк і перешкоджав господарськой діяльності  разом з прокуратурою і ДБР. Ні разу вони не виконали функцій забеспечення громадського порядку, ні разу не був знайден не грабіжник авто на стоянці,  не забеспечена безпека громадян ,  виключно тиск на Ікспарк, того з часом іх і викликати перестали того що  толку від них ніякого, і тільки проблеми, розборки і писанини. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)

Без ствола у парк не заходимо. Парк “Нивки” в м. Київ: безпека простору.