ПРЕЗЕНТАЦІЯ додатка маршрутів віртуальних екскурсій та квестів freegen GO!

 




Ви давно мріяли сходити на екскурсію, але ніяк
  не складалося зібратись? 

Ви любите прогулянки з сім'єю  та шукаєте цікаві маршрути поруч?


Ви думаєте як розважитись з друзями на свіжому повітрі на вікенд?  

У вас є бажання тренуватися в місті по захоплюючим спортивним квестмаршрутам?


Ви помітили, що те, що цікаво на екскурсії вам, не завжди цікаво ваший дитині і вона нудьгує?  І нарешті Ваша компанія хоче рухливі пригоди для тімбілдінгу співробітників?

 Всі ці можливості ви отримаєте в смартфоні через додаток digital-пригод  Freegen GO  

 



Наша команда ретельно відібрала найкорисніші для розвитку і найцікавіші для розваг маршрути віртуальних екскурсій навколо вас,  та наповнила їх захоплюючими квестами та пригодами.

Смартфон вас проведе найцікавішими маршрутами вашого міста, ретельно підготовленими професійними гідами-екскурсоводами та сценаристами. Занурить у пригоди між двома реальностями.

Донесення інформації в пригодницькому ігровому форматі мандрівки з вікторинами, рухливими вправами, 360 панорамами та AR доповненою реальністю забезпечать  яскраві враження надовго.

Окрім задоволення від мандрівки та пригод ви отримаєте віртуальну валюту, за яку можливо придбати  призи в магазині призів. 



Є маршрути під різний вік, з урахуванням інтересів кожної цільової аудіторії, та розподіляються по тематикам -  на туристичні, розважальні, дитячі, освітні, спортивні  навіть інклюзивні та інші.

Не залежно від сезону, будь то зима чи осінь, завжди знайдуться цікаві маршрути, які принесуть вам задоволення. Маршрути постійно оновлюються, додаються. 



Деякі маршрути розробляються і активуються виключно під загальнонаціональні чи релігійні свята. Віртуальні місії також створюються під замовлення на фестивалі, акції, заходи, корпоративи.

Англійська версія маршрутів для зручності іноземних туристів. У додатку реалізовано 3 мови  для іноземних гостей та місцевих мешкаців

Віртуальна екскурсія - помічник гіда.
Якщо ви професійний гід, то віртуальна екскурсія додасть до вашого перфоменсу яскравий інтерактив доповненої реальності в візуалізації  героїв чи оживленні пам’яток чи скульптур

Гідам можно заробити на  віртуальних маршрутах додатку . 
Якщо ви професійний гід чи талановитий сценарист напишіть захоплюючу екскурсію, покладіть на платформу FreeGen GO і заробляйте з кожного користувача, хто пройде  маршрут місії.

В середньому для створення кожного маршруту і внесення на платформу додатка freegen GO потрібен один тиждень, де 70% часу - це створення сценарію і веріфікація точок чекіну маршрута.  





Чекаємо Вас на захоплюючих маршрутах віртуальних екскурсій та квестів. 

Рушай в digital пригоди з додатком freegen GO.

Тематичні статі 
Скуповуємо легенди. Заробіток для Гідів. 
https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/11/freegen-go.html

https://zozulpalevo.blogspot.com/2020/02/freegen-reality-gamification.html
https://www.youtube.com/live/l_tzOhlLUFM?si=PU8xz35704odN0C1

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)