Підприємець в поліцейській державі. Клуб "Білих протестувальників». Зозуля Юрій.

Клуб «Білих протестувальників»

Ведучий -От як бути? Акції заборонені. Не можна протестувати, нічого не можна. Хоча з іншого боку, у нас, як ми бачимо, декому протестувати, чомусь, можна.

У нас можна піти одного з мерів попинати. У нас можна багато, там, в десятках тисяч людей, пройти ходою до ворожої церкви і все нормально, поліція супроводжує. Чи можливо все-таки громадянське суспільство в Україні під час війни? Можливо бізнесу все-таки треба вдаватись до якихось, акцій та протестів? -

Зозуля Ю. А це як клуб «Білого бізнесу» - клуб "Білих протестувальників». Їм все можна. Тобто, ми також цим цікавились. Як так відбувається, що коли ми від Автомайдану подаємо заявку на захід,

наприклад, на акцію якусь, а там кажуть:

"Ні, не можно. Ми вас там скрутимо, арештуємо, «перестріляємо» і так далі. А тут ми дивимся виходить натовп, стоїть, скандує і ніхто їх не чіпає, поліція охороняє і ще відганяють інших, щоб їх там ніхто не ображав. Тобто, це все клуб "Білих протестувальників» , які мають преференції.

Це недоторкані. От як "обраний" владою бізнес буде недоторканий так і свої протестувальники недоторкані всіх чужих незадоволені за грати.

Як бізнес протидіє поліцейському свавіллю 

Але які ж інструменти 
все-таки є? Так дійсно, бізнесмени вони ж системні, в основному , наприклад математики, економісти тому ми звісно зробили свої плани, на випадок можливості таких протестів.  і коли ситуація вже дійде до ручки, коли свавілля і тиск вже буде зовсім невмоготу в Маніфесті42 є програма дій і координації між усіма компаніямі. 5 стаття. Напад на одного прирівнюється до нападу на усіх 

Мародерец 

Окрім того, 
ми створили свої бази перевертнів в погонах і мантіях. Наприклад, є так названа, у нас в "Маніфесті 42" називається воно там довго так в реестр . Це все ще повязано з оаліцією бізнес-спільнот" і "Асоціації ветеранів АТО", може знаєте, такі конгреси приходять там Делігач і Позняк нами керують, а ми займаємося більше такою бойовим крилом Маніфесту протестною організацією, тому що ми з Автомайдана. І от і коли ми там спілкуємося з постраждалими підприємцями що до  свавілля, тиску, процессуального терору тилових силовиків то ми іх вносимо в "Мародерец" по аналогії з " Миротворець" але для чиновників і силовиків які під час війни атакують бізнес, де ми точно знаєм, що тут було свавілля, примус до хабаря, доведення до банкрутства і так далі, і це були прокурори, слідчі і судді. Ми не можемо нічого зробити проти них зараз, іх Зеленський забронював від фронту і дав можливість безкарно руйнувати підприємства, але ми їх виписали в нашу базу даних, вона висить на сайті. І ми знаємо, що прийде момент, коли ми вийдемо і поїдемо до них на їх маєтки, і винесемо, як виносили злочинців януковича, мусорну люстрацію, чи ми поїдемо пікетувати держ органи де вони працюють. Але ми фіксуємо громаданське суспільство і народний контроль фіксує їхні злочини. 

НБР - народне бюро розслідувань

Плюс ми зробили так 
названний НБР, є ДБР - державне бюро

замовних репресій, так називають підприємці . А є НБР - це народне бюро розслідувань, де відомі адвокатськи асоціації, в тому числі і міжнародні. Я там навіть не пам'ятаю, було декілька на нашому круглому столі також адвокатських груп, які представляли правозахісних експертів. Туди входять і представники із НАЗК, там  колишні прокурори, по 12 років працювали в ГПУ і вони створили таку річ, де вони беруть будь-яку справу і дивляться де іде порушення чи свавілля . Ну ви розумієте, що прокурор, який пропрацював 12 років в ГПУ, він одразу бачить де пішов процесуальний терор. І він каже: "От мій висновок, що тут реально підприємство не винне чи винне от настільки, а лупашить його набагато більше. А хто це лупашить, от слідаки прокурори судді  Сідоров, Петров, Іванов." У кожної проблеми, у кожного злочина є ім'я, прізвище, по-батькові, как казав Сталін.

Журналісти - розслідувачи

Так от що ми робимо: 
перше - ми формуємо цей список марадерів,

до нього прийде час. А зараз ми їх медійно розкриваємо, ми найняли

розслідувачів, от половина розслідувачів, які ви бачите - це

схеми, гроші. Надходить інформація навіть від нас. Тобто, як ми маємо досвід з "Медіновою" коли викриває силовика бізнесмен - силовіки збироються в зграю починають атакувати бізнесмена за те що викрив.

А коли бізнесмен бере цю інформацію, передає журналісту-розслідувачу і він вже від себе видає матеріал, тому журналістів так і не люблять, в них забрати нема чого.

Інше діло прийти до мене. У мене підприємство, "Х-парк" можна забрати наприклад, за те, що я колись викрив силовиків. Але коли це зробив розслідувач- журналіст то як правило виходить медіа резонанс вже  набагато більше і це не я відстоюю якісь права свого друга бізнесмена, а це вже інтерпретується як громадскість в шоці  яка несправедливість існує взагалі в громадянстві. Таким чином мародерець, НБР і розслідування - це три блока які зараз найбільш ефективні.

Ви розумієте, що всі 
майже суди, як наприклад діло Мазепи - має сім рішень по поверненню того, що вилучили обшуки. Тепер просто тупо не виконує їх. У мене два рішення, про доступ нас до матеріалу справи. Я навіть вже більше року не знаю за що заарештували моє майно?!  Так вони мене і не пускають, кажуть: "Таємниці слідства і все".  Тобто,суд каже: "Покажи справу ", а він каже: " А я вважаю, що я не повинен вам нічого показувати." Тобто, це беззаконня та невіра.

Медійна контратака

І от ми 
сидим у Мазепи сім рішень, у мене два рішення. І що робити?! - тільки контратакувати медійно. Дякую вам, що хоча б ви дозволяєте нам розказувати це через засоби масової інформації. І виявилось, як тільки йде резонанс, як тільки схопили того прокурора за руку , після цього ніхто його не бачив! Півтора року, він вкрав гроші, а ніхто той сейф "чомусь" в прокуратурі не перевіряв, а як тільки бізнесмен це викрив і ми здійняли цю хвилю - ДБР одразу його "помітили" і відвели його до суду, ну і зрозуміло, що випустили його під особисте обов'язання. Він же "обраний". Тому

"Клуб білого бізнеса", " Клуб білих протестувальників", "Клуб зеленогобізнеса" - це все "обрані" недоторкані . А ці обрані - це і є сучасна сім'я Януковича... Тому ми до них так і відносимся. Я думаю, що так воно і буде, якщо не через рік, як ви сказали, що через якийсь час скажуть, що воно стало не ефективним, я от зараз вангую - таке буде. Скажуть що воно було помилкою, чергова помилка. Це була яскрава афіша-фіча, вона пройшла, але як і завжди, ефективності від цього - 0!  У цій владі Ефект на багато більше значить ніж Ефективність.  


Зозуля Юрій (бізнесмен, меценат, громадський діяч, президент федерації вейку, офіцер)
Фейсбук https://www.facebook.com/yzozul/

Instagram https://www.instagram.com/yurazozulya/

X(twiter) - https://x.com/YZozulya
Tik-tok (посилання тут)
Linkdn https://www.linkedin.com/in/yuri-zozulya-8704b740/

Youtube відеоблог (посилання тут)

Google блог (посилання тут)
Цензор блог (посилання тут)
Telegram blog (посилання тут) 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)

Без ствола у парк не заходимо. Парк “Нивки” в м. Київ: безпека простору.