МоноВлада медіаповій та лайноканалів



Ця влада медіаповій і лайно каналів.

Компанія проти Ікспарку є скоординованою та масованою, триває більше двох років і складається з декількох етапів. 

Першим про X-park пише "Джокер", звинувачуючи інвестора Зозулю в тому, що він незаконно використовує землю не за цільовим призначенням і з порушенням законодавства. Після цього негативна інформація активно розповсюджується через інші телеграм-канали.

"Спочатку з'являється цей пост у Джокера, а потім він дублюється у медіапомийках". Такі атаки здійснюють через сайти і соцмережи так званих "чорних піарників", які працюють на замовлення за гроші.

"Мені сказали, що це «засів», що моє ім'я є в списках телеграм-каналів, які просто розміщують «чернуху» в телеграм-каналах за гроші від 100 до 300 $ за репост з копірайтом"

Одночасно з медіа-кампанією Джокера проти X-Park, підприємство зіштовхується з новою хвилею тиску з боку правоохоронних органів.

Минулого року ДБР наклала арешт на майно та землю X-Park без присутності інвесторів на судовому засіданні. Рішення про арешт ухвалено судей Вовком за 1 хвилину за нашою спиною, і ми дізналися про це через тиждень через провладні телеграмканали.

"Першим про це написав депутат хабарник-втікач від "Слуги народу" Трубіцин у своєму пості, на наступний день про це повідомляє ДБР, а потім всі ці «лайно канали», і першим у їхньому ешелоні йде Джокер, а потім всі інші. Повна синхронність дій різних сторін провладні депутати - силовики - лайноканали.

Така атака має на меті не тільки дискредитувати бізнес, але й довести X-park до банкрутства.

"Забороняють господарську діяльність під час війни, накладають арешти, опечатують заклади, виставляють поліцейських на вході що має ціль довести підприємство до банкрутства", 

Незважаючи на всі ці атаки, їм вдається в судах домогтися часткового зняття арешту і відновити господарську діяльність. Медійний тиск не припиняється, і публікації в телеграм-каналі Джокера тривають і зараз.

Окрема історія це провладні ботоферми і тролі. 

"Ми замовили аналітику і з'ясували, що всі дороги ведуть до Джокера та ОП. Комусь ми там не подобаємося, може, тому що я катався на вейксерфі і дружу з Кличком? Але усі ознаки показують комусь потрібна ця земля. Бо мені розповідали знайомі на правах анонімності, що є ймовірність розірвання договору, а потім вони проведуть новий конкурс, і ця земля перейде до «доброчесного набувача», який, очевидно, влаштує тих, хто замовляє ці пости в Джокера"

Але за Джокером стоїть конкретна людина Роман Олександрович Кравець - ухілянт зі Слуга Народу. 

https://m.youtube.com/watch?v=mhtPppWglxU&pp=ygUZ0LTQttC-0LrQtdGAINGU0YDQvNCw0LrQsA%3D%3D

https://forbes.ua/ru/company/200-000-za-movchannya-yaka-tsil-mediaataki-anonimnogo-telegram-kanalu-na-uklon-chi-spratsyuvala-strategiya-zakhistu-biznesu-i-khto-stoit-za-kanalom-27032024-20001

https://hromadske.ua/amp/polityka/226514-dzoker-yermaka-khto-stoyit-za-neopropahandoiu-ofisu-prezydenta

Зозуля Юрій (бізнесмен, меценат, громадський діяч, президент федерації вейку, офіцер)
Фейсбук https://www.facebook.com/yzozul/

Instagram https://www.instagram.com/yurazozulya/

X(twiter) - https://x.com/YZozulya
Tik-tok (посилання тут)
Linkdn https://www.linkedin.com/in/yuri-zozulya-8704b740/

Youtube відеоблог (посилання тут)

Google блог (посилання тут)
Цензор блог (посилання тут)
Telegram blog (посилання тут) 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.

Невідомий Автомайдан (невідомі епізоди Євромайдану)

Без ствола у парк не заходимо. Парк “Нивки” в м. Київ: безпека простору.