Віджати X-park. Друга спроба. Трубіцин з ДБР.


Усі посилання в статі - активні та ведуть на  фото, відео та документи яки підтверджують факти в описі. Статья поповнюється по мірі розгортання подій (останнє оновлення вкінці 28/04/2024).

В мене була МРІЯ - створити найбільший активпарк СВІТУ в Києві. Щоб кожний українець незалежно від віку, достатку та фізичної підготовки знайшов собі ідеальний спорт та активне дозвілля з друзями, сімьєю та дітьми.  
Мріяв зробить Ікспарк яскравою перлиною Києва такою, як Лавра, Ікспарк став би культовим містом для туристів та гостей Києва. 
 
Промовидео парку на 2022 рік


АЛЕ... з самого початку створення, з 2003 року, зіткнувся з шаленою бюрократією та хабарництвом держслужбовців, а пізніше з рейдерством та примусом до хабарів від правоохоронців, політичновмотивованими атаками провладних силовиків та депутатів, упередженостю та вибірковістю суддів  .   

Після першої спроби віджиму підприємства та території Xpark в 2012-2013 році, нова спроба почалась у 2021 році вже від моно влади Зеленського.  Але інструменти віджиму та рейдерства змінилися. Та і ми вже "пугані" і першим віджимом, і революцією, і війною, і пандемією, тому весь процес рейдерства і інструментів атак влади ми активно висвітлюємо в медіа та відпрацьовуємо з адвокатами.


На сьомий  рік реалізаціі проекту Ікспарк (після перемоги на інвестконкурсі в 2013 році та підписання інвестдоговору в 2015) почалася нова атака силовиків на наше підприємство.

Ікспарк був заснован в 2003 році в Києві на територіі парку Дружби народів (зараз Муромець),  для активного дозвілля, рекреації та спорту  мешканців та молоді з середнім достатком (студентів, мешканців сусідніх районів та Києва).  На 2021 рік Ікспарк став найбільшим активпарком Європи, був вже з досить розвинутою спортивною та рекреаційною інфраструктурою та мав багато досягнень. Майже на 25 га території Інвестор розташував 190 вида спорту та активностей,  проведено біля 400 змагань з різних видів спорту та спортивних фестивалів (6 чемпіонатів та кубків Світу та Європи). В 2020 вейкпарк попав в 10ку найкращих вейкпарків світу, та в 2021 році по оцінкам гугл став другим по відвідуванню парком Києва (після зоопарку) , на початку війни Інвестор з підприємством створив укріпрайон, а на червень потужну зону підготовки військових дронполігон  Муромець HUB, та інноваційний центр реабілітації поранених база 450.   

І хоча в цьому проекті нема НІ КОПІЙКИ державних коштів і ми як Інвестори виконали всі свої зобов’язаня в тому числі і фінансові за договором, та 
продовжували розбудовувати спортивний парк - не зважаючи ні на пандемію, ні на війну, сезонні підтоплення, блекаути .  

Не війна, а потужна атака держави в особі ДБР на наше підприємство привела до того шо  з 2023 року ми прийняли рішення призупинити розвиток Xpark в Києві в тих об'ємах, які ми хотіли на початку інвестиційного проекту в 2015 році, та вирішили зробити часткову релокацію і створити клон Xpark в Європі в більш інвестиційно і погодно привабливій країні, але нам не байдуже і дуже важливо, щоб наш досвід боротьби з корупційною бюрократичною Українською владою був наукою для майбутніх інвесторів, які збираються вкладатися в інвестиції в Україну. Щоб не було неочікуваних розчарувань. 

Ітак Зеленський перемагає в 2019 році на виборах і отримує монобільшість у владі і у Раді та повністю контролює країну та силовиків. І хоча у нас, як у інвесторів, була надія на покращення інвестклімату, але нічого не виправдалося, все стало набагато гірше, почали повертатися упереджені перевірки з ціллю примусу до хабаря, свавілля держпосадовців, атаки та рейдерство бізнесу часів януковича. Як і при януковичі, їм знадобилося 2 роки, щоб налогодити схематози хабарів та як віджимати та перерозподіляти активи бізнесів. Але методи кординально змінилися. Якщо при януковичі після дзвінка прокурора з'являвся невідомий "смотрящий від сім'ї", і напряму виставляв вимоги і ціни на "білет",  а в одночас силовики та суди атакували підриємство та підштовхували до прийняття "єдиного правильного рішення" , то при Зеленському все відбувалося з медійною підтримкою та яскравими шоу та обшуками. Єдине, що разюче відрізнялося - це те, що влада нас атакує 
під ЧАС ВІЙНИ, як марадери, заважая воювати та допомогати фронту.  


Перший позив атаки на парк був восени 2021 року, коли без попередження на інвестора в порушення всіх процедур була якоби проведена 
таємна перевірка заступником департаменту Культури Яворовським (на фото) , 
під керівництвом Барінової,  де неофіційно без нашого підпису склали нікчемний акт про якоби порушенням в Xpark. 


Сама по собі фейкова перевірка проводилась з рядом порушень, в тому числі без залучення сторін, та з порушенням наданих повноважень. Але це ДБР не помітило. НІкчемний акт, оригіналу якого ніхто не бачив в тому числі і ми. Та чи існував він взагалі- ніхто не знав. На наше переконання всі терміни та діі доводять шо створений він упереджено для примуса нас до хабаря. Це підтверджує і відсутність пояснень відповідальних органів влади (департаменту культури) на начебто проведену перевірку. На численні офіційні звернення - відповідей не надано.

 Так воно і сталося. Приблизно через місяць Барінова з Яворовським призначає нам зустріч і особисто мені, шантажуючи якимось актом, запропонувала сплачувати 600 000 грн щорічно на допомогу культурі (така собі версія хабаря), в обмін нам пропонують не запуск акту Яворовського в хід та підпис узгодження останніх змін та коригувань в нашому проекті, який ми відпрацювали з урахуванням обмежень пандемії. Ми, звісно, почали
 петлювати і затягували переговорний процес.  

Подальша схема атаки на Ікспарк базується виключно беззаперечних фактах,  документах та на інсайдерскої інформації отриманої від наших симпатиків в держструктурах та аналізу дій силових структур та депутатів і може бути не точною і змінюватися, тому що атака на підприємство ікспарк триває вже півтора року. 

В цей час починається війна між Офісом президента і КМДА Кличко  і атака на Ікспарк стає політичновмотивованою, як атака силовиків на "парк Кличка", хоча він ніякого відношення до Ікспарку не має, крім активного дозвілля. 

Того цілі атаки від банального "примуса до хабаря" змінилися до "рейдерскіх та політичновмотивованих" 

1) атакувати Ікспарк як дотечний до Кличко
2)
 в одночас в
іджати ікспарк під провладного депутата Владислава Трубіцина та його бізнеспартнерів . 

ОП підтримує цю ідею Трубіцина, і через координатора силовиків  Татарова визначають ДБР як основного виконавця цього замовлення з залученням прокурорів, суддів та поліції .  


Восени 2021 року депутат Трубіцин від слуг вже головує в комісії підприємців Київради, наладив потік і активно збирає хабарі з мафів , за що потім 9 лютого 2022 року був затриманий НАБУ на хабарі 1,39 млн, і це тільки за погодження 10 МАФ !! (а їх в Києві більше 8 000)

Крім того ікспарк цікавить Владислава Трубіцина, того що він пройшов депутатом в Київраду від слуг в сусідньому Оболонському районі і вважав цей район і все
 що поруч своєю вотчиною. Ідея була проста - зіграти на протистоянні Офісу президента і мера Києва Кличка, знайти "заціпку", і разом з силовиками відкрити карну справу та розірвати інвестдоговір 2015 року і потім перезаключити інвестдоговір зі своєю компанією і фактично відібрати усі наші  напрацювання з 2003 року. 

На цей момент на 56 локаціях вже розвивали спорт 42 федерації та спортивні клуби  культивували 190 видів спорту та фізичної активності, щорічно проводяться біля 30 регіональних та міжнородних змагань, сбірні яких постійно привозять призові та медалі з світових чемпіонатів. Київський Вейкпарк став 7 і увійшов в 10 ку найкращих світових вейкпарків. По версіі гугл в 2021 році став другим по відвідуванні парком Києва після зоопарку. 


Дійсно, багато хто Ікспарк пов'язують з мером Віталієм Кличко. Ми, як інвестори, стверджуємо, що ніколи Кличко не мав відношення до підприємств Xparkу. Ікспарк був створений виключно мною - засновником Зозулею Юрієм.  Але познайомились з Віталієм ми в армії на початку 90-х. 

Курсант Зозуля Ю та солдат Клічко В., КВВАІУ,1990 р

Ми дійсно товаришуємо з Кличко, разом займаємось спортом: вейкбордингом та кайтсерфінгом; спільних бізнеспроектів немає ніяких, тільки спорт і фан.  Ні до політичної сили Удар, ні до команди КМДА, я,  ніякого відношення не мав, не маю і не збираюся; ні політика, ні влада мене особисто не цікавить і це доведено. Більш того, коли я був радник (з 2021 по 2024 рік) , я багато казав неприємного, критикував дії команди мера і часто він зі мною був не згоден і не слухав, іноді ображався, але чогось не виганяв з радників. Але повна марність та беспорадність моєї діяльності і не згода з технічною політику ДІКТ привела до заяви про звільненя 20.03.2024  Того, ще раз, ніякого відношення до ікспарку мера, крім як знайомого спортсмена - відвідувача - немає. 

підприємець Зозуля Ю та спортсмен Кличко В. чемпіонат по вейку 2004р


Слуга Трубіцин напроти, впевнений, що Кличко має долю в Ікспарк та організовує атаку на підприємство з головною метою - збити Віталія Кличка, через викриття його участі в підприємстві ікспарк, а далі друга ціль - розірвати інвестиційний договір ікспарк з КМДА . (Інвестконкурс виграний  09.09.2013 р. № 1569  з інвестдоговором 30.10.2015 № 050-13/і/155) та чи через керовану АРМА (спрощено)  чи через нового (зеленого) голову КМДА і новий інвестконкурс, передать в парк своім афільованим компаніям.      


 Яворовський Генадій (давнишній друг слуг) дізнався, що влада шукає привід атакувати ікспарк та Кличко і запропонував Трубіцину свій нікчеіний акт , як привід для початку атаки. 

Трубіцину ідея сподобалася і він запевнив Єрмака, що таким чином вони позбавляться і Кличка і заберуть активи опозиційного ікспарку. По нашій інформації, Єрмак особисто узгодив пропозицію Трубіцина і дав  Татарову команду через ДБР атакувати ікспарк і підключити до інформатак всі медіа-помийки слуг.

 Чого вибрали для атаки на нас ДБР нам зрозуміло, на другий-четвертий місяць війни - це був вже дуже "зашкварений" держорган  ще з часів Труби. Зрадні дії були і перед і під час війни вже під керівництвом Сухачова - осліплення ППО, втеча в Хмельницьк в перший день війни, знищення секретних документів Харківських угод, справа генерала Кривоноса по Жулянам і тд. Да і підслідність нашої справи була незрозуміла. Але вже тоді було відомо, що ДБР виконує функції карального органу Офісу президента по командам Єрмака та Татарова. І вже було безліч підтверджень від друзів підприємців. Майже всі справи тільки проти політичних опонентів, своіх "слуг" вони в упор не бачать, покриввають і карають тільки тих хто війшов в " не мілость" до ОП. 




Схема атаки на нас була геніально проста -  пресконференція по нікчемному акту по альтанкам та проекту 2021 року, медійний розголос, ДБР відкриває по ньому кримінальну справу,  обшуки та перевірка ікспарку, "розкриття" дотичності Кличка, + на обшуках ще щось накопають та підкріплять доказову базу,  розрив інвестдоговору, ну а далі по плану рейдерства як у януковича, під прикриттям війни спільнота і не помітить втрату "бійця" і заміну власника ікспарку. 

Але шось пішло не так. 

9 лютого 2022 року сам Трубіцин  був затриманий НАБУ на хабарі 1,39 млн з підприємців МАФ. 


24.02.2022 починається війна і керівники департаменту Культури КМДА - Яворовський з Баріновою тікають з Києва прихопивши з собою незаконно нараховані наперед 1,9 млн зарплатні. Де був Трубіцин в цей час невідомо.

В цей час СБУ Баканова сдає південь, Веращук розміновує Чонгар, рашисти оточують Київ. Ми з команою Xpark організовуємо укріпрайон, дронполігон, ловимо диверсантів і очікуємо гвинтокрильний десант. Детальніше в відео. 


Кличко доручає мені зайнятися дронами, а пізніше дронкуполом Києва. На базі наших підприємств  та військових науковців ми створюємо фонд інноваційних оборонних технологій " Вільне покоління" з дронполігоном Муромець, лабораторією та школами пілотів. Посилання на відео тут   . Фонд займається транзитом новітних технологій на фронт детальніше по посиланню . Все робиться без копійки державних коштів, виключно за свої та мецентатськи. 

В подальшому за захист України та особливі заслуги я був нагороджений відзнаками (Залужного, Резнікова, Кличко, Ратнікова і тд). посилання на нагороди тут




 Але як тільки орків відігнали від Києва, Яворовський з'являється в департаменті культури  14.05.2022, керівниця Барінова так і не повернулася з Відня. На той час Трубіцин вийшов під заставу 14 млн.грн. (це ж не сумма для депутата, який збирав хабарі з усіх 8000 мафів, держава, навіть, не поцікавилася, а звідки в нього, слуги народу, такі гроші, в той час, як Гетьманцев блокує накладні і в півмільйона). Трубіцин продовжує голосування і свою діяльність в Київраді і впевнений, що йому вдасться уникнути покарання.  

 В одночас по Барінової та Яворовському після фінаудиту були виявлені неправомірно зняти іми кошти за час відсутності (втечи) з початку війни - в якості зарплатні 1.9 млн,  і навіть воодночас не без допомоги провладних  покровітелів, 
Яворовський робить  себе викривачем в НАЗК, щоб уникнути відповідальності! Наступним 2023 році ми побачимо порятунок  владою його спільника по атаці на ікспарк - хабарника Трубіцина якій пізніше в червні 2023 року за допомогою силовиків тікає в Ізраіль. 

Але це ДБР у м. Києві не бентежить і з неймовірною швидкістю ініціює під час війни замовне кримінальне провадження №42022100000000366 від 13.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.364 КК України.  

В вересні 2022 року Трубіцин вирішують активізувати атаку на Кличка та віджим Xpark. Перший етап - медіа-атака. Для чого збирають пресконференцію, на яку для представництва Трубіцин збирає депутатів від Слуг: Загарію, Семенову, заступника начальниці департаменту культури Генадія Яворовського, псевдоактивістів . 



 Доповідачами визначають Оболонську псевдоактивістку Ганну Гончарову (Моріну), відому розтратою бюджетних коштів на фейко-Почайну  
(43 млн.грн, ≈ з запланованих 180 млн. ) з депутатом Київради Богатовим. 



 Команди активістів, провладних депутатів, а також Яворовського. Вся доповіть будується на нікчемному акті комісії Яворовського, і тут ми дізнаємось, що не зрозуміло як акт перевірки восені 2021 якимсь дивом підписаний прям перед війною 
8 лютого 2022 року (нам очевидно, що це підробка), але ДБР це не збентежило

Епізод 1
10 .09.2022 



Майже одночасно з цією пресконференцією ДБР починає обшуки в департаменті культури 
КМДА. І публікує брехливу інформацію з псевдо акту максимально дискредитуючу наше підприємство перед громадським суспільством, інвесторами, партнерами та фінустановами. 




Розбираючи наклеп ДБР по пунктам: 
3 пункт базується як раз на тому нікчемному всевдоакті Яворовського, і не відповідає дійсності, але нам ці факти ніхто не показав і в нас ніхто не спитав пояснень. 
4. До 2 березня 2022 (війна почалася 24.02.2022) ДБР і департамент культури втікли, хто залишився в КМДА битися з ворогом навколо Києва,  хто мав оцінювати об'єми виконаних інвестицій?  Також як і про реалізацію і надумані 30% теж з акту Яворовського. Хоча по нашим звітам ми вже перевиконали інвестзабов'язання. 
5. А те, що пандемія була 2 роки і була заборона на діяльність, ДБР навмисно ігнорує, як і форсмажори війни. Тому що війна найкращий час для рейдерства. 

Епізод 2 01.10.2022



Після публікації ДБР Інвестори та партнери завмирають, в цей час провладні медія-помийки починають масований розгін в соціальних медія та інформагенствах бруду про Xpark.  


Зрозуміло вже все оббрехано та перекручено синхронно з постами Трубіцина і медіаповій фейкопочайної.  Медіа-помийки ллють брехню по одному шаблону,  щоб визвати у громадян обурення інвесторами.  Ми бачимо, як під копірку- "Кличковский парк" - Кличко ніколи не був причетний до парку, це мій особистий авторський проект Зозулі Юрія. "Держава втратила 136 млн.грв" в  проекті ікспарк немає НІ КОПІЙКИ з бюджету, як держава могла втратити?  навпаки 149 млн ми інвестуємо + платимо податки. По інвестдоговору все оплачено. "піzдінг землі" земля не передавалася нам по інвестпроекту і тд. Це наклеп медіаповій з подачею ДБР з ціллю очорніння репутації інвестора. А в реальності Трубіцин збирає хабарі з МАФів, а  його оболонські шістки на вигаданій фейко-Почайній вже розпилили 43 млн бюджетних коштів, а планували 180 млн. Це і вища мерзотність цих депутатів, самим безбожно красти, а увесь час віджиму паплюжити порядних інвесторів з ціллю рейдерства.  

В жовтні 2022 постановою прокурора Київської міської прокуратури підслідність у вказаному кримінальному провадженні було визначено за слідчими Оболонського УП ГУНП у м. Києві так як було доведено не підслідність ДБР. Однак, з незрозумілих причин (справді по інсайдерскій інформації Трубіцин збігав в ОП і зверху дали команду ДБР рвати ікспарк далі) і тоді знову кримінальне провадження повернули до ТУ ДБР розташованого у м. Києві.

3 цього моменту почалась найактивніша фаза атаки ДБР підприємств ікспарку.

Епізод 3

12.12.2022

ДРГ ДБР в ікспарк .


25 співробітників ДБР з держслужбовцями атакують ікспарк, і по результату  нічого інвестору не пред'являють, але медійно сиплються бездоказові заяви в медіа зі 140 млн шкоди для держави від діяльності ікспарку, хоча ні копійки державних коштів в парк не вкладано.

Тоді ми отримали нову версію, що ДБР вважають, що на інвесткокурсі з нас мало взяли і можна було зняти за щось 140 млн. грв.  і в цьому винні держпосадовці Попова і Кличко, які робили цей інвестконурс і підписували інвестдоговір. Але ми виграли інвестконкурс у 2015 році, бо ніхто більше цю занедбану територію і так брати не хотів на тих умовах.. Так ДБР може і мільярд збитків придумати, тоді зовсім всім пожиттєво треба давати. Кличка в засновниках Xpark не знайшли, треба переформувати вимоги. Знову повна синхронізація, спочатку заява Трубіцина та медіаповій і цю ахінею повторює ДБР. Абсурд почав досягати піку.   Подробиці в відеорозслідуванні.

Епізод 4 12.01.2023 Обшуки

В січні біля 100 спіробітників ДБР по 8 адресам проводять обшуки, на афільованих з Юрієм Зозулею підприємствах і вилучають комп'ютерну техніку. Активно шукають доказову базу і до чого причепитися. Підкинуть нічого не наважились (зброя, наркотики, російськи листівки та ін) , побачили, що всі об'єкти відеообладнані та пишуть відео в хмари, навіть вирвані сервери відеорегістраторів не допомогли. Того порада всім - пишіть відео в хмари, це вас потім врятує від підкидування компроматів.  


31.12.2022  Інформаційна дискредитація підприємства привела до відтоку 8 інвесторів та припинення 14 інвестпроектів. Xpark перестав розвиватися.  Безкарність співробітникив ДБР, які фактично заблокували розвиток ікспарку, і приймаємо рішення про початок релокації підприємства закордон та створення клона Xpark в Європі. З'явилися факти залякування слідчими ДБР держслужбовців КМДА, які приймають участь в погодженні документів. Залякані чиновники від начальника департаменту до профільного заступника саботують підписання звичайного  документообігу з їх функціоналу. 


 ДБР тижнями приходить в ікспарк зимою, та цілеспрямованно щось намагається знайти. Лякає, що хтось вже їм все розповів і зізнався про всі порушення та участь Кличка в підприємстві. Інформпомийки ллють бруд, ми ведемо медіавійну. Юристи та адвокати відпрацьовують запити. Чекаємо звинувачень та суду. 



18.05.2023 Інвестиційний форум Україна Америка. Несподівано американські партнери запросили на форум, де ми спілкувалися стосовно інвест ситуації в Україні. Нажаль, прогнози американських інвестспільнот - що перспектив відновлення і інвестицій в Україну не буде, поки існують такий тиск та атаки на бізнес. Посилання тут.

Епізод 4 25.05. 2023

Команда ДО€БАТИСЬ до стовпа.

Нова спроба ДБР знайти хоч якісь порушення почалась в травні з ухвалою суду з 01.05. 2023 по 31.05.2023. Ціль ДБР максимально нашкодити підприємству Ікспарк. Вишкі звязку були встановлені для якисного

- інтернету та звязку відвідувачам Ікспарку

- безпеки і можливості визову аварійних служб та передачи сигналів тривог охоронної та пожежної сигналізації - Роботи терміналів оплати на локаціях та бухгалтерських программ

- телетрансляції змагань в інтернет та соціальні медія.

До цього в парці Муромець звязку майже не було. Замовні атаки силовиків на підприємства, іноді навіть після обшуків, не дають приводу і достатньої доказової бази, щоб довести замовну справу до кінця. Тому що закон не обмежує кількість атак силовиками. Нова ухвала - нові атаки. По діям ДБР ми зрозуміли, що вже завдання накопати хоч щось, знайти хоч якісь порушення, та заблокувати діяльність парку щоб довести його до банкрутства та невиконання інвестзабовязань . ДБР, як ПУТІН, не може втратити лице і того його нишпорки шукають до чогож ще можно причепитись. Цілі толпи здорових хлопців-уклоністів , сховавшись від фронту під шевронами та бронею ДБР, з дня в день рищуть по ікспарку. Одна з заціпок - це вишки мобільних операторів (детально в відеоматеріалах нижче)

Епізод 4 26.05. 2023

ДБР в лайностіках.

Шо шукає ДБР в каналізації Xpark під час війни?  Для мене це загадка,   Але ціль ДБР зрозуміла - до_батись до туалетів.  


Детальніше в відеоматеріалі нижче.   


Знову молоді хлопці призивного віку під бронею ДБР від фронту кошмарять наше підприємство та залякують розправою працівників, інвесторів та, навіть, блогерів. Встановлено, що на нижній ланці підприємство атакують слідчі ДБР. Здебільшого ці слідчі - це родичі правоохоронців високопосадовців, яких сховали під броню ДБР від фронту. Автомайдан готує окреме розслідування по цим родичам високопосадовців.

Їх прізвища та посади відомі, і вже мають ознаки державного злочинного угрупування часів януковича по атаці інвесторів, підприємців та опонентів влади. Максименко Дмитро Ігорович - слідчій ДБР.

Юхименко Валентин Ігорович . - слідчій ДБР. Старший лейтенант.

Харов Ростислав Володимирович - слідчій ДБР Мар'яна Коциба - слідча ДБР 0671517659 Ладний І - заст. начальника прокуратури м Києва. Вовк Сергій - суддя печерського суду Замовник та організатор - провладний депутат Трубіцин (та провладні високопосадовці) , виконавці ДБР, по матеріалам втікачів департаменту культури Яворовського, Барінової, за підтримки медіаповій та псевдоактивістів.


07.06. 2023. 90% бізнесу під атакою влади. Хвиля рейдерства та переросподілу активів провладними високопосадовцями та силовиками.

Коаліція бізнесспільнот

Атаки на бізнес силовиків та геноцид підприємців Гетьманцева набрав масштабу руйнування економіки країни. В коаліції 95 бізнесспільнот - 2400 підприємств, які створюють майже 80% ВВП України і більшість допомогає фронту і майже всіх їх атакують силовики. Але наш досвід атак ДБР був шокуючим навіть для них. Бізнесспільноти та Міжнародні Бізнесамбудсмени отримали матеріали і цю статтю для консолідаціі досвіда проти атак влади. Але загальна атмосфера безперспективна. Боротись з зовнішним ворогом - рашистами та внутрішнім ворогом - владою, все менше бізнесу хоче залишатися в країні. Масштабна втеча і релокація підприємств продовжується, але це не показують в телемарафонах.


Так ось, щоб зрозуміти всю глибину шкоди для пересічного мешканця на цей час для громадянина Києва від дій ДБ, це навіть не в тому, що їх кримінальна справа проти нас відлякала 8 інвесторів, більше 14 спортивних важливих інвестпроектів і фактично перешкоджають розвитку Xpark і відверто блокують нам виконати інвестпроекти по інвест зобов'язанням, за що потім і будуть нас звинувачувати.


З'явилися нові методи атаки. Тепер ми можемо відверто заявити, що під залякуванням та шантажем від ДБР, чиновники КМДА бояться узгоджувати документи ікспарку, коригування проекту, які раніше проходили без проблем. Заступники мера Кличка відмовляються виконувати свої функції, тому що ікспарк трусить ДБР. Вже встановлено, що за законне оформлення документів в ікспарку - ДБР погрожує чиновникам. "Нам вже за вас прилетіло від ДБР" найпопулярніша відповідь чиновника КМДА. Цей скритий саботаж наврядчи можна подолати. Але ціль ДБР зрозуміла, що хочуть максимально перешкоджати нашій підприємницькій діяльності, затримувати оформлення документів, щоб потім можна було атакувати нас в суді. Такий повзучий саботаж заляканих держслужбовців "а то ДБР прийде до нас", які відмовляються і затягують підпис дозвільних документів і є цілю ДБР. В час тотальних репресій влади проти підприємців під час війни, бізнес обирає 5 шляхів: 1) Релокація (втеча) підприємства з України. Найефективніший спосіб збереження підприємства та його розвитку. 2) Лягають під владу, домовляються з держорганами, приймають корупційні вимоги держпосадовців та працюють під "кришами". 3) Обурюються в соцмережах та бізнесфорумах, а "втиху" домовляються з владою по пункту 2. 4) Активно висловлюють свою позицію проти знищення владою економіки та бізнесу, організовують акції непокори. Такі підприємства атакуються силовиками по замовленню влади. Після руйнації та рейдерства такі підприємства чи територія передаються лояльному до влади бізнесу. 5) Збирається коаліція бізнесспільнот до 80% ВВП України і виставляються умови владі, щодо недоторканності приватної власності та законодавчі ініціативи з розвитку підприємництва. При необхідності організовуються протесні акції непокори та нові майдани.


Була слушна думка, що влада зачищає Україну під лояльні до себе компанії . Провладні місцеві та іноземні бізнесмени хочуть зайти на звільнені від проукраїнських компаній території України, того для своїх компаній влада робить максимально лояльні умови, а опонентів, хто з нею не домовився, атакують з безкарним своєвіллям силовиків та суддів.

Плейлист усіх випусків атаки на підприємство Xpark тут https://www.youtube.com/playlist?list=PLt6sgZdeU1z-LeA8aW32nq-VnDpcPrQFs

Це підтверджують і  спільні дії влади, провладних депутатів корупціонерів Трубіцина і силовикив, коли Буданов ГУР по проханню ССО відпускає Трубіціна за кордон. по заявці БФ " Рідна Оболонь" (створений 12.2021) засновник Трубіцин та Кирил Фесик - керівник оболонської РДА  (адвокат Безуглої). З плівок НАБУ помічник "смотрящего по Києву" Трубіцина доповідався Татарову (Єрмака) що до схем поборів з Києва, того вирогідно по команді з ОП Буданов відпустив Трубіцина через кордон

07.06. 2023

Укриття - новий привід для атак ДБР, злочинна безвідповідальність влади.

На наші офіційні запити так і не змогли отримати від влади розуміння, як встановлювати укриття в паркових зонах та прибережних смугах. Навіть, коли підприємець за свої кошти хоче захистити киян - він стикається з шаленою бюрократією.
Влада не може адаптуватися до війни. Таке враження, що їм краще, щоб люди залишалися беззахисними, чим брати на себе відповідальність. Простіше все заборонити, закрити пляжі, і вкрасти у громадян найулюбленійший відпочинок літом біля води.
Укриття на території ікспарку можна встановлювати тільки після узгодження змін в проект, коригування проекту - це основне до чого чіпляється ДБР. Але ми вже 3 роки ходимо колами пекла та б'ємося, щоб внести коригування в проект після пандемії та розширення для скейтпарку. А тут війна, і вже знову в проект треба вносити укриття та елементи укріпрайону. А коли високопосадовець знає, шо нас атакує ДБР, то він шарахається тебе, як "чорт ладану" і і шукає як уникнути виконання своїх функцій по узгодженню проекту. Але ракети летять зараз і люди гинуть зараз.
Отак держслужбовці вибирають бюрократію і безвідповідальність за життя киян; чуємо мантру "Якшо ми вам погодимо зміни в проект - тоді і до нас прийде ДБР".
Але ми все одно ставимо укриття в ікспарку, не дивлячись ні на що. І я дуже вдячний тим Держслужбовцям в районі та місті, які шукають з нами шляхи, як легалізувати укриття в рекреаційних зонах.

Але за підсумком двох рейдерских атак на Ікспарк дивне співпадіння - віджим нашого ікспарку 2013 року закінчилося тим, що янукович зі злочинною владою ВТІК.  

В 
червні 2023 року ВТІК і другий організатор атак та "віджиму" Xpark  Трубіцин. 

За всі 30 років підприємництва в Україні я засвоїв, що "правоохоронці" - це каральні слуги хабарницької влади. Разом, паразитуючи на наші з вами податки, ніколи не захищали країну та народ, не шукали зрадників, та злочинців, а працювали тільки на свою кишеню та своїх керівників, виконували політичні замовлення, грабували та рейдили підприємців та народ. До війни зробили Україну найбіднішою в Європі, з самою високою еміграцією. Всі заяви презідента та влади про підтримку бізнесу виявилися брехнею, і працювали виключно під "розпил" своіми компаніями.

26.06. 2023

Арешт ДБР майна Ікспарку

26.06.2023 через день після виступу Зеленського по інвестклімату по команді ДБР, суд арештував майже всі об"єкти Ікспарку. Нас позбавили конституційного "права на захист" не сповістивши про суд 15.06.2023 . Так виглядає державне рейдерство слуг, коли інвестор через 11 днів після суда (26.06.2023) дізнається із медіа шо в нього все давно арештовано і прошли сроки апеляції. Всі дії держави скеровані шоб нанести максимальну шкоду інвестору, підприємству та його робітникам. ДБР впевнени шо за блокування підприємнницкої діяльності ніхто із них покарання не понесе навіть після того як іх злочин буде доведено. Украіна - при владі Зеленського знову стала державою свавіля силовиків.
По публікації ДБР ми вбачаємо шо ця медіаатака направлена виключно на дискредитацію репутації нас як інвестора та направлена на перешкоджання діяльності нашого підприємства. Інформація не правдива і ми впевнені шо ми переможемо в судах (хоча при такої рівні корупції це не факт, і те шо печерський суд не долучивши нас арештував наше майно). Але ми запевняємо шо інвестпроект 2015 року повністью законний, усі забовязання ми виконали, навіть те шо ДБР знайшло лишніх 80 обьектів і в одночас стверджує шо ми виконали меньше половини інвестдоговору, це все безглуздна маячня як і про котеджи, це кожен мешкенець може прийти і просто пошукати іх в ікспарку. Навіть не кажучи про те шо пандемія, затоплення та війна визнана як форсмажор для любих інвестпроектів але не для злочинного угрупування як ДБзР.
Ми впевненні шо ці атаки політично вмотивовані, і направлені на - рейдерство та відбір майна інвестора, - атаки на політичних опонентів та привели до - блокування інвестиційного проекту - зупинки наших оборонних проектів допомоги фронту. Про наступний перебіг подій та судові тяжби між нами інвесторами та державою будемо інформувати в пабліках.

26.06. 2023

Почалася безпрецидентна атака на наші соцмережи та сторінки керівників та підприємства Xpark.

Якшо сторінки будут заблоковані шукайте інформацію про перебіг подій на резервних каналах, сторінках та сайтах організацій та блогерів. https://www.facebook.com/BatAutoMaidan/ https://www.facebook.com/FreeGen.Org https://www.facebook.com/Yaroslav.Bondarenko.Blog https://t.me/investhellua

27.06. 2023

Почалася медіаатака по дискредитації інвесторів підприємства Xpark.


Пішла медійна атака по телеграм каналам ОП

Схема стандартна - медійно облить брудом інвестора шоб в публічної плоскості виправдати своєвілля арешту ДБР його майна. Зрозуміло шо брехня з першого до останнього слова.

але і зрозуміле завданя

- дискредитувати Інвестора Зозулю

- діскредитувати політичного опонента Кличко

- сформувати негативний імідж інвестора у киян

- заблокувати роботу X-Park в сезон

- залякати співінвесторів та партнерів

- як варіант відібрати наші компаніі та передати управління парком своім в АРМА (але останнє - це припущеня).

Навіщо арештували ? Почали аналізувати досвід.

Офіційних звинувачень ікспарку не пред'явлено, суду по порушенням не було, звинувачення ще не доведені але майно інвестора вже арештовано, створенні перешкоди господарській діяльності .

Версія перша. АРМА

Швидке рейдерство держави. Арештоване майно передають в скандально відому АРМА, з компаній інвестора усувається менеджмент та передається в правління по конкурсу АРМА (зазвичай конкурси договорні того фактично керування передається своїм людям), наступним кроком АРМА продає на аукціоні майно Інвестора (зазвичай аукціони теж договорні, того фактично продається своїм людям). Рейдерство закінчено. Без доведених звинувачень інвестора це повне руйнування основ права підприємців та Конституції.

Версія друга. ЗАМОВНИК

Замовник рейдерства більш впливовий високопосадовець ніж Трубіцин. Йому сподобалося інфраструктура Ікспарку. По його вказівці арештом майна було судом - заблокувано можливу рарелокацію майна інвестора закордон. - заблоковати діяльность обьєкту інвестицій в ікспарку шоб позбавити підприемство прибутку, для фінансування адвокатских та суддівських витрат боротьби з державним рейдерством.

27.06.2023 12.00

І знову суддя Вовк Печерського суду.

Ухвали суду на арешт поки нема.

Адвокати намагаються знайти ухвалу суда щоб зрозуміти, яке майно і як арештоване. І тут друге дежавю, ми знову переткнулися з одіозним суддя Вовк, який підписав арешт. Ми з його злочинними рішеннями знайомі з часів Автомайдану та Революції Гідності. По факту на 27.06 ухвала не надрукована і буде готова тількі 30.06.2023 , а ДБР вже з 26.06 оприлюднює на свойому сайті перелік звинувачень та арештованного майна інвестора. І взагалі вся заява ДБР на сайті повна брехливої інформації. Наприклад що до заяви про мій вплив як радника на владу під час інвестконкурсу. Я радником по цифрі у мера призначений майже в 2021 коли парк був майже збудований, а інвест конкурс був в 2013 при Попові, довести мій вплив на Попова це з щось з глуздом ДБР. Але це ми зможемо опротестувати після отримання ухвали та доступу адвокатів до матеріалів справи.


28.06. 2023

Зеленський на виступі до дня конституції знову наобіцяв, в одночас український бізнес просить президента, як гаранта Конституції, втрутитися у ситуацію з хвилею корупції, рейдерських атак та свавілля чиновників, яка накрила український бізнес.

29.06. 2023

Встановленно - СУДДЯ ВОВК наклав арешт на X-Park та заборонив господарську діяльність.

(майно інвестора, земельні ділянки, господарську діяльність) . Чекаємо ухвалу на оскардження та апеляцію.


30.06. 2023. За 3 хвилини суддя арештував активи ікспарк. Задукоментоване підтвердження хибних дій судді Вовка.

Досвід майбутнім Інвесторам. У нас забрали конституційне право на захист, нас навіть не запросили на суд 15.06.2023 по арешту ікспарку.

2 хвилини !! знадобилося судді Вовку щоб розглянути справу 204 сторінки !!
(сумлінно, неупередженно оцініть всі докази ДБР ... )

1 хвилину !! щоб проголосити повний текст !!! ухвали на 9 аркушах Держава за 3 хвилини пограбувала Інвестора на майже 300 млн.грн. яки він інвестував в Україну останні 20 років.


Все це вказує шо все повернулося до часив майдану та злочинної влади, що всі рішення суду зазделегіть узгоджені та діють упередженно в зговорі зі слідчими ДБР та прокурорами що підтверджує замовний характер справи. Де там Зеленський з детектором брехні для суддів?

01.07. 2023 Задукоментованна змова проти інвестора державного злочинного угрупування - слідчий, прокурор, суддя.

Державні злочинні угрупування - слідчий, прокурор та суддя під дахом високопосадовця - замовника це катастрофа для підприємництва і початок діктатури . Ми доводимо це на прикладі конкретних документів суду про арешт майна ікспарку.


Це безціний досвід інвесторам та бізнесменам? як їх свавільно пограбує держава! За 3хв суддя арештує все те, що вони створювали десятиліттями.



Порівняння тексту ухвали суддів з клопотанням прокурора показує, що в них однакові помилки та опечатки, що підтверджує, що судля і прокурор працюють упереджено та в змові. Суддя просто скопіював текст прокурора і підписав навіть не вчитуюсь. Це розкриває секрет феноменальної швидкості розгляду справ суддею Вовком.


Злочинне угрупування - слідчий ДБР, прокурор, суддя це вирок владі Зеленського яка створила основну гілку злочинної влади в Україні, де все право громадян та підприємців зруйновано під судове свавілля правлячої кліки.


Ми вимагаємо провести внутрішнє розслідування та відправляти до РНБО на детектор брехні не лише суддю. А всіх учасників змови:

- слідчих ДБР ( Коциба, Максименко, Юхименко, Харов)

- прокурора Ладного 

- суддю Вовка

А краще ще Татарова та Єрмака.


Підтвердження фабрикації справи - приклад порівняння сторінок фрагментов  ухвали про арешт судді Вовка, виділено жовтим, де суддя зробив такі самі граматичні помилки у своїй ухвалі, що і прокурор Ладний зробив у своєму клопотанні… а ще цікаво в матеріалах справи слідчих. 


А де рівність сторін у судовому процесі? Неупередженість розгляду справи? Де справедливість суду, який виносити рішення іменем України?

Суддя діє на замовлення прокурора, тобто суд не є незалежним як це прописано в Конституції, суд виконує доручення прокурора як це було за часів Януковича.

09.07.2023 Звернулися до державних та громадських спільнот по захісту інвестора та підприємців.
Крім стандартної боротьби інвестора з держорганами в судах та в медійному просторі, в Україні, є безліч державних комісій, комітетів, організацій та амбасадорів по захисту інвесторів та підприємців.
АЛЕ …
1) половина з них організовані тими же провладиними держслужбовцями, слідаками та високопосадовцями правоохоронних структур для «решалово з договорняками»
2) частина - вирішують тільки для своїх. Відмазують тих хто ліг під владу чи провладний, чи «лиже» владу, інших водять по колу і під виглядом допомоги роблять ще гірше та «загоняють в глухий кут» під вздохи «ми зробили все що могли» фактично викидують нелояльних до влади підприємства з ринку, а їх активи перерозподіляють між своїми.
3) грантоєди - отримують гранти по програмам розвитку бізнесу і роблять вигляд що щось відбувається. Але всім зрозуміло, що такі гранти росподіляються владою між своїми і це фактично «відмивка коштів» тут нічого корисного для інвесторів чекати не треба. Для влади сам процес важливий, дослідження, звіти та ін. На сотні мільйонів євро. А результату нема. Як була сама бідна країна Європи так, а зараз ще і повністью фінансується міжнародними донорами. І це є привід - можна просить більше, посилаючись на війну.

4) частина - це юридичні контори котрі просто так собі здобувають клієнтів інвесторів у яких виникли проблеми з владою чи правоохоронцями. А це майже всі підприємці в Україні. Ринок юридичних послуг розвивається. Замість розвидку підприємств чи допомоги армії, інвестор віддає фінанси на юридичну боротьбу з владою. Чим більше проблем у бізнесу, тим більше грошей у адвокатів і суддям хабарникам звісно це теж вигідно.
5) є багато спільнот підприємців які боряться виключно з наступом на бізнес в зоні своїх інтересів. Протести по законопроектам та регулюючим наказам держслужб. Блокуванням накладних Гетьманцева, ФОП та інші. Як показує практика влада з ними зустрічається, дає індульгенцію самим буйним. Такі миттєві локальні, «решалово - договорняки», а по результату влала на всіх «клала»
6) спільноти інвесторів та підприємців які вже постраждали особисто і стратегічно розуміють в необхідності «змін правил гри» на ринку інвестицій щоб витягнути Україну з економічної прірви та «поліцейської держави» для провладних де основа держави - це рейдерство та переросподіл активів під лояліні свої компаніії. Це більш перспективні організації.
Але ми спробуємо «постукати в усі» щоб на нашому прикладі атаки на X-Park показати всім інвесторам яки структури дієві для захисту бізнесу в Украіні.
Ми вже звернулися про захист нашого підприємства (зрозок типового листу в пості) від своєвілля ДБР та держорганів.
До президента Украіни.
Тимчасову слідчу коміссію ВРУ з питань захисту прав інвесторів
Та ін.

10.07.2023 Отримали відповідь Президента на нашу скаргу на ДБР, Президент - Ермаку - Татарову - ДБР. Висновок не пішіть скарги на гангстерів іх головному мафіозі.


Три листа які показують що президент підтримує і відповідальний за всі злочини та свавілля правоохоронних органів Украіні.
1. Мій лист на президента Зеленського що до свавілля ДБР по арешту Xpark.
2. Мій лист передають Єрмаку в Офіс президента.
3. Татаров відповідає що передає лист на ДБР !!! на який ми і скаржемось.
4. ДБР відповідає що з атакою на Xpark все робить правільно.!!!
Того якщо вам кажуть що Зеленський чогось не знає і його підставляють його погані підлеглі. Це брехня. На нашому прикладі все зрозуміло на чолі всієї злочинної влади та держструктур стоїть виключно президент і несе всю повноту відповідальності за те що діється з рейдерством, інвесторами та підприємцями в Україні.
Не пишіть президенту ніколи листів з проханням розібратися чи допомогти. Це все одно що ви напишете головному мафіозі що його гансгстери вас грабують. Гангстери вам відповідять шо вони все роблять правільно!!!

12.07.2023 Нова хвиля інформвійни. Провладні інфопомийкі почали замовні проплачені журналіськи розслідування на виправдання дій ДБР

Не довівши ні одного звинувачення за рік в судах за допомогою ДБР, провладні замовники звернулися до проплачених журналістів для «альтернативного розлідування» в підтримку ДБР, мов хоть тут хайпонемо типу і громадська спільнота підтримує ДБР. Але серьйозні розслідувачи не хочуть в це маратися об підозрілі атаки на спортивний парк тим паче під час війни (вони відзвонилися нам про ці пропозиції розслідувань) а ті що погодилися вже самі настільки зашкварені що по ним самим обіцяє окреме розслідування АвтоМайдан - AutoMaidan. Та і вже стають більше чіткіші контури головного замовника.

13.07. 2023 Річниця кримінальної справі ДБР проти Xpark.

Вже рік ДБР по надуманій справі проти X-Park намагається задовільнити провладних замовників та знайти якісь порушення та відрейдити ікспарк.
Понад 100 ДБРівців та держслужбовців залучено до слідчих дій, та фактичного "кошмарення" найбільшого актив парку Європи під час війни.
-- Доведених звинувачень - НЕМА,
-- Рішень судів по звинуваченням - НЕМА,
-- Підозр - НЕМА.
Що є?
1. Публічні заяви в медіа про порушення (захват землі, нецільове використання, невиконнання інвестдоговору під час війни та пандемії, незаконно оформлена земля, по всім напрямкам нічого не доведено). Публічна дискредитація інвестора перед кліентами та партнерами.
І хоча нічого не доведено слідчі ДБР паралельно використовують в цей час всі засоби тиску та інвестора


2. Допити (впливає на бізнес негативно, працівники нервують)
3. Обшуки (огляди) (вилучення оргтехникі, обладнання для роботи підприємства)
4. Арешти майна та заборона користування (повне блокування і інвестицій і діяльності)
Органи ДБР використовують кримінальний та процесуальний закон як інструмент для сприяння та реалізації рейдерського захоплення території та майна Xpark з метою зміни інвестора на підконтрольне їм товариство. Для реалізації таких протиправних дій, слідчі органи ДБР використовують свої повноваження для блокування інвестиційної діяльності та штучно створюють Інвестору умови, що унеможливлюють здійснювати інвестиційну діяльність, та як наслідок таких протиправних дій інвестору щоденно завдаються збитки.
В ДБР взагалі основна фабула - це неналежний контроль з боку посадових осіб КМДА за виконанням інвестиційного договору, так нема підстав арештовувати майно, блокувати діяльність та чинити тиск на інвестора. Що ми і доведемо в апеляції.

По нормальному, то це взагалі господарські відносини, тут правоохоронці взагалі не повинні вмішуватись. Якщо комусь примарилося якесь порушення інвестиційного договору, то треба звертатись в суд КМДА, піднімати питання про усунення порушень, діяти по інвестиційному договору. Якщо ж якийсь самозахват, то знову ж таки, власник землі - місто в особі КМР і КМДА, вони можуть приїхати (благоустрій) і знести те що там «незаконно» побудовано а до чого тут підслідність ДБР?


14.07. 2023 Відвідування французьского вейкпарку в якому зьявилася ідея 21 рік тому та Європейскіх вейкпарків з інвест проектом в Україні.
Повний опис порівняння Європейських та Украінсьуих реалій з проблемами створення вейкпарків по посиланню. https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/07/french-wakepark.html

В наступному матеріалі розглянемо початок створення клону Ікспарку та частової релокації в Європу. 


16.07. 2023 2 золота і одне срібло на чемпіонаті світу по вейку WWA в Лондоні
Це був самий тяжкий рік для підготовки до чемпіонату
- війна,
- затоплення
- атаки влади, ДБР , абшуки, арешти
- заборона на виїзд спортсменів
Але ми перемогли і украінський прапор тричи піднімався на п'єдестал в Лондоні.


21.07. 2023 Вейкпарки європи і боротьба украінських інвесторів з владою
По дорозі на чемпіонат світу в Лондон я отримав дуже багато пропозицій на відвідування від власників Європейскіх вейкпарків, пропозицій на підтримку та партнерство в розвитку клонів ікспарку в Європі та зробив аналіз відмінностей підтримки водного спорту в Євросоюзі від свавілля Украінської влади з ДБР в перешкоджанню бізнесу та інвесторам. Це буде корисно для розуміння ситуації в Україні та Європі для майбутніх інвесторів вейкпарків, детальніше в матеріалах по посиланню.

26.07. 2023 Ще один інвестор відмовився від розміщення локації в Ікспарку ізза арешту (ДБР, прокурор, суддя)
Відкрили федерацію UFPS ФІДЖІТАЛ -спорту як продовження нашої співпраці з ЗСУ по симуляторам. Перший турнір планується вже у серпні.
В программі перегонах на дронах, повітряні бої, збивання ворожих гелікоптерів та бійка роботів.
Центр фіджітал симуляціі плавнували розгорнути в X-Park поруч з полігоном але замовна атака ДБР на парк покі що змушує нашого партнера спінвестора перенести класи симуляторів в інше місце. Це ще одна шкода яку чинить ДБР з прокуратурою держслужбовцями для ікспарку а взагалі для мешканців і країни, знищуючи можливість нових підприємств, робочих місць та нових спортивно оздоровчих військово прикладних видів спорту. Загалом з початком кримінальної справи ДБР та арешту майна інвесторів, інвестування в Український парк зупинилося повністью, а заголом інвестори відмовилися надалі вкладати кошти . - зал симуляції федерація Фіджітал - соінвестор призупинив
- cкейтпарк (5га) - соінвестор відмовився
- критий батутний парк - соінвестор відмовився
- олімпійский трамплін для фристайлу - соінвестор відмовився
- Dance hall зала для танцювальних видів (брейкданс, шейпінг, йога, ) з твердим полом - соінвестор призупинив
- центр єдіноборств - соінвестор призупинив
- 2 унівесальні фізкультурно-оздоровчи комплекси з твердим полом (волейбол, гандбол, флорбол)
- ледова арена (хокей, ковзани, керлінг) - соінвестор відмовився
- відкритий олімпійский басейн 50 м - соінвестор призупинив
Нажаль навіть деякі існуючи інвестори ікспарку злякалися погроз ДБР і теж планують закриття своіх локацій. Але за цю шкоду суспільству і за перешкоди діяльності підприємству ніхто з держпосадовців покараний не буде. Того свавілля дерслужбовців та правоохоронців є гіршою перешкодою для інвестицій в Україну навіть чим війна .

27.07. 2023 ДБР в пошуках капітальних споруд. Наказ "накопать" .

Через рік і 1 місяць з моменту відкритя кримінальної справи слідчи ДБР намагаються знайти порушення в ікспарк. Після вишок звязку і досліджень лайностоків ікспарку вони почали більш прискіпливо копати в буквальному значенні в пошуках фундаментів.

І не зважаючи шо ми давно маємо державну експертизу що всі споруди Ікспарку не капітальні, надія ДБР вмирає останнею. І вони все рівно наполегливо називають в медія та ухвалах без доведення в суді наявність у нас капітальних споруд і обіцяють нам війну експертиз.

Наша експертиза проти іх. Цеж надо так мати бажання під час війни виконати замовлення шоб в той момент покі міста на східі повністю руйнуються 25 ДБРівців з держслужбовцями шукають фундаменти під альтанками. Бачите скільки за наши податки ДБР створює витрат з бюджету замість закупівлі дронів і абсурдної роботи по залученню сотень фахівців - це сотні тисяч гривень . І коли справу ми розвалимо в суді за ці збитки бюджету ні один ДБРівець кару не понесе, не кажучи шо всі ці гроші та нашу енергію можно було направити на дрони та допомогу фронту, а з саміх здорових хлопців - слідчих з ДБР вийшов би непоганий штурмовий взвод. Але схоже у влади інше завдання активісти та цвіт нації мають "здохнути на фронті" а "рішал рейдерів ментів" заховати в тилу шоб після перемоги вони керували країною і нема було кому боротись з іх злочинною владою зрадників.


Замовний характер атаки ДБР на ікспарк підтверджує той факт шо ДБР не помічає в 270 метрах від кордону ікспарку капітальні ангари і будівлі вертолітного майданчику які збудовани на 2 роки пізніше ікспарку і іх предбачливо оминули при арешті майна навколо. Я особисто вважаю шо такі локації як вертольотка корисні та необхідні на острові і для розвитку територій і бізнесмен красунчик шо вклався але питання в другому де тоді незаангажованість правоохоронців та рівність перед законом. Своім можно, а чужим ні? У чужих під альтанками копають , а в 300 м не бачать ангари.


А взагалі для порівняння з вейкпарками Європи там взагалі дозволені капітальні будівлі біля води, головне це комфорт мешкаців та спортсменів і нема привіду перевірок правоохоронцями.

А майбутній інвестор з нашого прикладу може зробити висновок чи треба вкладати в Україну де стільки держструктур паразитують на підприємцях- творцях матеріальних цінностей та благ чи краще інвестувати в Європі.

04.08. 2023 Подаємо позов на ДБР на приниження честі, гідності та ділової репутації. На 4.08.2023 ДБР не висунуло ні підтвердило звинувачень.

В свойому повідомленні від 26.06.2023 ДБР оприлюднило звинувачення та бездоказові факти що до нашого підприємства та мене особисто. Це створило медійний резонанс шо привело до відмови партнерів та фінустанов співпрацювати з нами. Бездоказове та безкарне приниження нас як підприємців та інвесторів завдало великої шкоди та перешкоджає веденю діяльності. Того не маючи звинувачень і вбачая упередженность дій ДБР в звязуі з прокурором та суддею Вовком подаємо позов та для медія даємо розяснення що до безглусності офіційної інформації ДБР.


1) Ми не знаємо об яких 10 га йдеться в загалі, зайдіть в кодастр і ви побачите шо у нас нема ділянки такого розміра і навіть близько, а ті шо є другого розміру і оформлені то це ще в 2013 році. І якшо є незаконність оформлення то біш ділянка "ОФОРМЛЕНА" але хтось вирішив шо "НЕЗАКОННО" то де доведенне звинувачення та рішення суду?
2) і 3) Окрім упередженної не доведенної фрази "незаконно" є посилання на "СПРИЯННЯ" дійчого радника мера. Так я діючий позаштатний радник мера по цифрі на безоплатних громадських засадах з 2021 року і в мене є відповідний фах . А інвестконкурс відбувся 2013 року. Більш того я співзасновник цього підприємства і не тільки сприяв, а і готував і просував усі документи на інвестконкурс - це ж мій бізнеспроект. Безглуздя брехливих повідомлень ДБР вводить в оману громадськість і направлено виключно на шкоду мені особисто і перешкоджаню діяльності мойому підприємству, того шо я взагалі не держслужбовець і не попадаю в підслідність ДБР шо підтверджує замовний характер справи і слідчих дій.


4) Бізнесмени та підприємці для ДБР це зневажливо "ДІЛКИ" того шо зараз вони "володарі світу" як при злочинній владі януковича. Про яки 15 ділянок йдеться нам незрозуміло, до інвестконкурсу відноситься тільки 3 і до інших ми ніякого відношеня не маємо. Але такий наклеп на мене особисто і моє підприємство вже зганьбило репутацію і нанесло шкоду. Ні один пункт із повідомленя ДБР не доведен в суді, презумція невинності в Україні для ДБР не праціє як і констітуція . Будемо працювати щоб на основі задукоментованих фактів свавіля ДБР не залишилося безкарним.

06.08.2023 Укриття Ікспарк збудував влада не погоджує

Для захисту відвідувачив та дітей в паркових зонах та на пляжах Ікспарк встановив та використовує під час повітряних тривог укриття, але на листи що до узгоджння влада відповіла футболом між департаментами. Фактично відмовилася погоджувати. Чи то безвідповідальність держслужбовців і  залякуванн ДБР що потім покарає тих хто погодив Ікспарку укриття, але укриття є але влада іх не погоджує і ще нові дві ставить  нема підстав.  

Фактично влада блокує захист громадян яке хоче забеспечити наше підприємство. 

07.08.2023 Форсмажори - війна, підтопленя, пандемія. ДБР це не бентежить.

Одне зі звинувачень  ДБР в невиконанні сроків  розбудови по  інвестконкурсу,  і в тойже час знайшли лишніх 80 обєктів це не дивно? Недоведені звинувачення нас під час пандемії та війни коли зупинилися усі державні та комерційні будівництва виглядає мерзотно.  

Міністерства зупинили розбудову мостів куди вже вкладені мілліарди !! бюджетних коштів,  спорткомплекси великого будівництва президента, але  ДБР це не цікавить, а те що інвестор  за свої продовжив будувати під час війни і навіть в термін звіта (
2 березня 2022 року) нема було кому звітуватись того що  вже всі втікли (ДБР в Хмельницьк) і епартаменту економіки КМДА було не до наших звітів коли ворог був під Києвом,  то це вища ступінь  цинізму ДБР. 



Ми перевиконали свії інвест забовязання але зі змінами до проекту з з урахуванням нових викликів  пандемії та війни.  І ми це доведемо в судді того що заангажованому слідаку ДБР це доводити марно. І хоча весь світ допомогав своім  інвесторам і бізнесу під час пандемій послабленям угод та податкив чи навіть  давав грощі допомоги але для ДБР це привід розірвати  знесилене  підприємство. 

Ми звернулися з проханням зафіксувати шалені збитки від самого крупного за 50 років підтоплення але і в цьому влада нам відмовила.   

08.08.2023 Вибірковість законодавства, подвійні стандарти та упередженность дій ДБР та прокурора.  

5. В публікації ДБР від 26.06. 2023  вказується що збудовано 80 обьектів нерухомості (капітальні споруди).  ДБР  вводить в оману громадськисть з метою діскредитації нас Інвестора, того що  по матеріалам слідства ми встановили що це майже всі альтанки та терасси з накриттям, яки ні при яких умовах не можуть бути капітальними тим більше обьєктами нерухомості. Безкарний наклеп на інвестора- це норма для українських правоохоронних структур.  

В той час як в 300 метрах східніше вейкпарку на 4 рокі пізніше інвест конкурсу (в 2007 році) будуються капітальні ангари та будівлі  вертодрому але іх ДБР не бачить і в арешт не включає. Дивись схему арешту земель парку ДБР. 


Вибірковість законодавства та подвійні стандарти своім можно все - опонентам свавіля та беззаконя. 




Датальніше в відео. 



6. Звинувачення що незбудованні спортивні майданчики а збудован ресторан та котеджи взагалі безглуздо, досить подивитися на гуглмепс та виділити зони спорту і зони інфраструктури.
Співвідношення в Ікспарку 14 % сервісної инфраструктуры (червоне) до 86% спорту (сине) хоча в "Європі нормальний показник 30% інфраструктура 70 % спортлокації. Все це ДБР робить щоб зганьбити інвестора.


15.08. 2023 Навмисне перешкоджання діяльності Ікспарку через затягування апеляції.

Після того як 15.06. 2023 судья Вовк не запросив нас на суд та за 1 хвилину арештував землю та майно Ікспарк Печерський районний суд став активно перешкоджати апеляційному розгляду процедкрними перешкодами. Київський апеляційний суд вже тричі відкладає судові засідання призначені на 10.07.23, 25.07.23, 15.08.23 з причин ненадання матеріалів справи Печерським районним судом м. Києва, крім цього прокурор, жодного разу не з’явився в судове засідання до ареляційного суду. Затягування апеляції рівно продовженню арешту і такім чином перешкоджати підприємницької діяльності Ікспарку щоб він збанкротів.

Щодо розгляду клопотання про скасування арешту на майно ІСП, перед судовим засіданням, яке було призначене на 12:15год. 17.08.23 прокурор подав заяву про відкладення судового засідання, бо він не встиг «начебто»ознайомитись з матеріалами клопотання ТОВ ІСП. Однак за інформацією, що наявна в матеріалах, прокурор був повідомлений Печерським судом належним чином 10.08.23 про призначення судового розгляду на 17.08.23 . Затягування апеляції судьями є цілью ДБР та прокурора банкрутство та руйнація підприємства.

17.08.2023 Скоординований тиск на підприємство ДБР, Києвська прокуратура, деснянська прокуратура, печерський суд, деснянський суд, водна поліція, деснянська поліція.

Ми встановили що атаки на Ікспарк КООРДИНУЮТЬСЯ  з одного центру. В державному рейдерстві задіяни сумісно ДБР, прокуратура Києва,  Деснянська прокуратура, печерський та деснянський суд, водна поліція та деснянська поліція. Центр координації імовірно - Татаров з ОП.


24.08.2023 Третій поспіль арешт земельної ділянки, та майна підприємства з забороною господарської діяльності та друге опечатування обьекту з метою блокування бізнесу та доведеня до банкротства підприємства.

 1. Перший арешт землі та майна відбувся

15.06.2023 ДБР з прокуратурою Києва та судею Вовком - арештувано майно та земля під  Ікспарком,  нас позбавили права захіщатися, нас не попередили про суд та рішення приняли без нашої присутності. 


 Для посилення тиску на наше підприємство,  та нанести подвійний удар, координатори з ОП долучають ще деснянську прокуратуру, поліцію та водну поліцію. 




2. Другий арешт землі та майна  

12.07. 2023 Поверх першого арешту деснянська прокуратура з слідчим суддею Деснянського району Волчек Н.Ю. без виклика нас  ще раз   арештувує частину ікспарку локацію рибаків та водолазів.  І після чого від разу опечатують адміністраторськи та альтанки клубу.




17.08.2023  Адвокати ікспарк в суді скасовують арешт дайвклубу. 


3. Третій арешт землі та майна (не зважаючи на скасування арешту)

23.08.2023  Деснянська прокуратура знову арештовує  дайвклуб по той же формулювання, Суддя Деснянського району Соловьєв О.Л. ухвали і знову позбавив нас можливості захищатися не запросив нас на судове засідання. Також вбачаємо упередженность дій судді в звязці з прокурором який 23.08.2023 отримав клопонютання від прокурора  і 23.08 задовільнив без повестки та оповіщення нас хоча попереднє клопотання про арешт було  скасовано. Суддя Соловйов славнозвісний ще тим що роззброїв Добровольче Формування №43 в/ч7293, 112 ОбрТро територіальної громади м. Києва.



24.08.2023 по новій ухвалі суду поліція опечатує альтанки, в супереч презумції невиновності звинувачує власників у злочині (який ще не доведен в суді ), перевищує свої повноваження, незаконно блокує вхід на обьект співробітникам та керівництву парку що має ознаки рейдерсива.  Ми вбачаємо що скоординоапні дії ДБР, прокуратур,  та поліції, є ознакою чи примусу до хабаря чи рейдерства. 

Рейдерску атаку виконували старший слідчий СВ Деснянського УП ГУНП у м. Києві капітан поліції  С.В.Погорілий (тел 0686669681),


В діях правоохоронців ми вбачаємо вищу ступінь тиску на наше підприємство, скоординоване свавіля правоохоронної та судівської системи. Та готуємо звернення до контролюючих органів того вбачимо ознаки організаціі другого державного злочинного угрупування під керівництвом прокурора Деснянської окружної прокуратури м. Києва Фединяк Н.Е. та першої заступниці Брагіної І.В.. 




Готуємо позов в Європейский суд ЄСПЛ громадянина проти держави, того що в наявності усі факти та доказова база свавілля державної та правоохоронної системи під час війни. Три арешта землі та майна, заборона господарської діяльності та не допущення на обьект при відсутності звинувачень та доведення злочинів в суді - це і є державне рейдество.  Розслідування телеканалу "Правда Тут" в відео. 




 В той час, коли наші збройні сили кожен день з боями звільняють метр за метром захоплені території, менти глибоко в тилу зачищають від інвесторів Ікспарк, та позбавляють громадян, поранених та ветеранів рекреаційних, реабілітаційних та спортивних послуг.

12 .09.2023 Поранені с високими ампутаціями стають чемпіонами україни з вейкбордингу та серфінгу в Ікспарк.



14.09.2023 Попереджувальна поодинока акція під прокуратурою що до рейдерства та свавілля правоохоронних органів Автомайдан разом з Маніфест 42 ФРУ.


26.09.2023 Закордонні меценати відмовиліся підтримувати реабілітаційний центр База 4.5.0. Ікспарку в звязку з арештами ДБР.


Поранені знають винних хто заблокував створення
унікального реабілітаційного центру База 4.5.0. готуються вимоги для акцій протесту , злочинці яки приховуються від фронту під бронями держорганів в тилу  мають бути покарані за шкоду пораненим і сімьям загиблих. 

прокурор Ладний І.О.

ДБР Коциба М. ,

ДБР Максименко Д.І. ,

ДБР Юхименко В.І.,

ДБР Харов Р.В.

прокурор Фединяк Н.Е. 

прокурор Брагіна І.В   

поліція  С.В.Погорілий 

суддя  Вовк С.В.

суддя  Соловьєв О.Л.

суддя  Волчек Н.Ю.

ДБР Сухачев

28.09.2023 Внесені зміни в Водний кодекс України дозволяє розміщення спортивних закладів в прибрежних смугах що кардинально змінює нікчемні звинувачення ДБР та прокуратури. Стаття 89 пункт 4

02.10.2023 Встановили військовим пілотам клас льотноь тактичної підготовки F-16.

Не дивлячись на атаки ДБР і як наслідок скорочення участі нашого підприємства допомоги фронту нашій команді вдалося закінчити оснащення авіасимуляторами авіабригад та почати облаштування авіаційних військових закладів.

06.10.2023
Відсудили та зняли заборону на господарську діяльність Ікспарку.



X-Park відсудив у держустанов МОЖЛИВІСТЬ займатися господарською діяльностью.
- відсудив можливість працювати та платити податки
- відсудив можливість платити зарплати працівникам для існування іх сімей в цей важкий час
- відсудив право створювати послуги і матеріальні цінності
- відсудив право розвивати територію
- відсудив право не збанкротіти і не виїхати за кордон
- відсудив можливість допомогати фронту
Ці права тепер в Україні треба відсужувати. Перший раз за 20 років ікспарку ми відсужуємо право працювати на Україну у держави (до речи гарантоване 42 статею конституції).
Ви розумієте весь АБСУРД до чого доводять країну свавілля провладних каральних структур?
Це невеличка перемога! Але є ще частина ікспарку де прокуратура з судьєю окремою ухвалою арештували майно і заборонила господарську діяльність. Судимося далі....
Нам вже відкрито кажуть що судді бояться помсти ДБР і того приймають протиправні рішення під прокурорів, накладають додаткові арешти майна поверх вже накладених, навіть на майно яке не відноситься до ікспарку і кримінальної справи щоб посилювати тиск на нас інвесторів. Після вичерпання всіх правових можливостей з упередженими українськими судами готуємось до Європейських судів.

10.10.2023 Від болота до найбільшого активпарку Європи. Xpark 2002-2023. За що воюють рейдери в погонах.

Нас медійно звинувачують що ми виграли інвестконкурс на землю дуже дешево і можно було з нас в 2013 роки знять додатково 140 млн грв. Поперше це абсурд заднім числом 10 років тому назад вирішувати шо треба було дорожче тодіб ніхто цей інвест проект би не вкрадав. А по друге в цьому підтопляємому болоті досих пір за 20 рокив ми нікого не бачили щоб наважівся в інвестори набагато вигідніше в біткоїни чи бензозаправку вкладати. До речи ми теж про це тепер думаємо. Докладніше в відеоматеріалах.


14.11.2023 Відсудили і скасували арешт на майно і зняли заборону на господарську діяльність клубу дайверів .

Наразі виграли ще один суд, зняли арешт на клуб дайверів Ікспарку та зняли заборону на їх господарську діяльність.


Вже 1 рік і 4 місяці влада тероризує наше підприємство іспарк за якимись нікчемними старими актами 2021 року, вже 5 місяців як арештовано майно та обмежена діяльність підприємства.



Суд виграли. Вже втретє адвокати-скасували ухвалу суду про арешт.

Але тиск продовжується і справу вже вчетверте передали до суду першої інстанції і знову все по колу.


В атаці на нас задіяни сотні держслужбовців, прокурорів, експертів, слідаків ДБР, поліцейських, чиновників та суддів.

наше підприємство захищають потужні адвокати, та юристи в десятках судових засідань.


Це величезні людські та фінансові ресурси, які витрачає держава не на фронт, а щоб знищити наше підприємство, ми теж витрачаємо щоб захиститися.

17.11.2023 ДІЛКИ- так принизливо офіційно називає наших підприємців і інвесторів ДБР .

В розпач скандалу з Фаріон звернулися до СБУ і інших держструктур

що до проведеня лінгвістично психологічної експертизи офіційних повідомлень ДБР що до  приниження та дискридетації підприємств та інвесторів, і оцинить яку шкоду ДБР з прокурорами завдала громадянам та економіці держави своїмі діями? 


Докладніше по посиланню https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/11/blog-post.html

ДБР арештувало підприємство Ікспарку де волонтери за свої кошти плетуть маскувальні сітки для ЗСУ.

Докладніше по посиланню https://zozulpalevo.blogspot.com/2023/11/blog-post_20.html


03.11.2023 ЧЕРНІВЦІ ІНВЕСТФОРУМ - інвестор не застрахований від свавілля та тиску місцевих правоохоронців.
Розглядали регіон для релокації частини Ікспарку. Виступав спікером на панелі залучення інвесторів в активні парки Xpark, та SmartCity але проблема з тиском на інвесторів та підприємців є навіть в таких віддалених регіонах України. Поліцейска держава злочинної узурпованої влади набирає силу.


06.12.2023  Відеозвіт Ікспарку 2023. Рекордне відвідування в літньому сезоні 2023 році. 

ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ.
Не зважаючи на арешт, тиск депутатів з правоохоронцями, перешкоджанні іми нашої господарської діяльності та війну, у літньому сезоні 2023 року Ікспарк прийняв РЕКОРДНУ кількість відвідувачів.
Ми вдячні мешканцям за те, що не злякалися тієї безприцидентної дискредитації нашого підприємства, яку розгорнули в мережах правоохоронні структури з провладними медіапомийками і підтримали нас своїм відвідуванням. Разом сила.
Ми робимо ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ.
Люди це бачать і нас підтримують.


Дуже шкода, що через дії влади злякали співінвесторів і ми змушені згорнути інвестиції і мешканці не зможуть займатися улюбленими видами активного дозвілля та спорту. Нагадаємо проекти, які поховали тилові правоохоронці та заблокували розвиток парку та країни.

1) Льодова Арена (хокей, фігурне катання, керлінг)
2) Критий батутний парк
3) Трамплін для фрістайлу
4) ФОК з твердим полом (волейбол, баскетбол, флорбол та ін)
5) ФОК з твердим полом (кроссфіт, стронгмени, тренажерний зал)
6) скейтпарк
7) памптрек
8. дерти
9) трамплін з AIR bag
10) мото - велотріал
11) Денс хол (брейкданс, йога, фітнес та ін)
12) Басейн відкритий 50м.
13) Басейн критий 50 м.
14) Центр єдіноборств (ковер, татамі, сумо).

Як виглядає "Процесуальний терор" - всі ознаки тиску та упередженості .

Ознаки тиску та процессуального терору підприємства,

Продовжуємо «розкладати на молекули» свавілля правоохоронців проти інвесторів ІКСПАРКУ і як досвід розуміння як виглядає упередженість в судах .
« ПРОЦЕССУАЛЬНИЙ ТЕРОР» в 5 епізодах аудіозапису спілкування судді та прокурора .
1) Арешти, та заборона господарської діяльності з метою доведення підприємства до банкрутства
2) Публічна дискредитація інвестора через офіційні соцмережі без висування підозр та не доведеними звинуваченнями .
3) Залякування співінвесторів Ікспарку та вплив на контролюючиі держслужби з метою блокування розвитку та діяльності підприємства
4) Позбавлення права захисту, (справи на арешт розглядаються без попередження та запрошення інвестора).
5) Правове беззаконня, свавілля слідчих (фізичний недопуск на об'єкти, не можливість ознайомитися зі справою, затягування розгляду процесів, брехливі звинувачення в об'єктах нерухомості та капітальності ставок)
6). Змова в діях ДБР, прокурорів та суддів (рішення арешту підприємства на 300 листах діла приймається за 1 хвилину і повторюються помилки та помилки в поданні прокурора та ухвали судді
7) Переслідування засновників. Атаки та огляди ДБР на підприємствах не пов'язані з Ікспарком, а з Інвестором та його родичами.
😎 Упереджені рішення судів (суддя інформує прокурора про його порушення та приймає рішення на користь прокуратури)
9) Вибірковість законодавства. На подання прокурорів та ДБР суди відповідають миттєво, а оскаження інвестора затягуються на місяці з метою нанесення максимальних втрат . Підвійні стандарти "своїх не чипаємо, опонентів атакуємо». Звинувачуючи Ікспарк у фундаментах під альтанками, а за 300 метрів західніше не звертають уваги на капітальні ангари вертодрому та яхтклубу який використовує державна ДУСЯ.
10) Процесуальний тероризм ДБР ( багатократні арешти одних і тих же ділянок, підготовка валу підозр розбитим на дрібні фрагменти для того щоб підприємство максимально витрачалося на адвокатів за шкірним епізодом, звинувачення які відносяться до функцій та компетенції благоустрою району (розміщення ДБР)
11) Давання правоохоронців на експертів щодо надання необ'єктивних експертиз, не допускаючи захисників інвестора до контролю об'єктивності експертиз.
12) Створення штучного кримінального переслідування шляхом перекручування фактів (без експертизи прокурори дають визначення та офіційно оприлюднюють інформацію, що альтанки є капітальними спорудами та об'єктами нерухомості ).
13) Порушення презумпції невинуватості (без експертиз, підозр і звинувачень ідуть офіційні ствердження в самозахопленні ділянок і розміщенні капітальних споруд)
14) Дахування безкарності дій правоохоронців усіма інституціями влади (скарги на процесуальні порушення не розглядаються, саботуються та затягуються).
15) Бездіяльність інвест правозахисних організацій щодо захисту інвесторів та підприємців. (усі звернення не дали жодного результату крім порад юридичних компаній для захисту).
Ми "розкладемо на молекули" всі кругі аду яки ми проходимо як інвестор на нашому реальному досвіді боротьби з владою під час війни, щоб наш кейс ІКСПАРК був в книжках всіх освітніх закладах як самий детальний опис свавілля правоохоронців.
Вчіться на наших помилках і 100 раз подумайте чим інвестувати в це інвестпекло правового беззаконня.
Акція Автомайдану. Підсумки 10 років - знова злочинна влада.

19.20.2023. Друга хвиля звернень до бізнес та інвестзахисних організацій України та світу для підготовки до ЕСПЛ.

Готуємо позов в European Court Of Human Rights (ECHR)
що до тиску влади на бізнес. Але по вимогам ЕСПЛ ми маємо використати усі можливості захисту в державі.
Ми зібрали безперечні докази тиску влади на наше підприємство X-Park , перешкоджання господарській діяльності, позбавлення права захиститися, багаторазові арешти, бездоказові звинувачення, презумція невинності, публічна дискредитація підприємства, вибіркове судочинство, змова суддів та прокурорів, все зафактовано та чекає оцінки у міжнародному суді.

З переліком нових фактів ми знову звертаємося до бізнес та інвестзахисних організацій України.
1. Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань захисту прав інвесторів
4. American Chamber of Commerce in Ukraine Американська торгівельна палата в Україні
6. ВГО Асоціація платників податків України
7. Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій, Офісу Генерального прокурора
8. Європейська Бізнес Асоціація
10. ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ
13. ⁠ Рада бізнес-омбудсмена України.
Ми вже маємо досвід боротьби і можемо радити інвесторам та підприємцям, які борються зі свавіллям силовиків, найбільш дієвим є громадський рух МАНІФЕСТ 42 ФРУ.
Долучайтеся. Разом сила.
Разом ми переможемо і відстоїмо свої права працювати і створювати блага в нашій країні.

16.01.2024. Почали зносити Ікспарк. Процессуальний терор в рогарі суддя не знімає арешт " чекає експертизу ДБР вже 7 місяців". Упереджені суди та свавілля прокурорів - ДІСТАЛО. Інвестор почав зносити Ікспарк.

Відвідувачі Ікспарку питають, навіщо ми почали зносити деякі локації, де десятки років комфортно відпочивали мешканці столиці?
Так дійсно, ми ухвалили рішення щодо демонтажу частини Ікспарку, це робимо виключно для переконання суддів та публічного доведення недолугості публічної дискредитації та звинувачень нашого підприємства прокурорами у капітальному будівництві, як написано в офіційному повідомлені ДБР - "80 об'єктів нерухомості, ресторанів та котеджів".
У нашій справі, щодо Ікспарку, реалізують схожий сценарій, ДБР з прокурорами та суддями арештували Ікспарк 7 місяців тому і типу чекають експертизи «капітальності 80 об'єктів нерухомості», наплювавши на закон, замість відведених Мін'юстом 90 днів на експертизу, затягують експертизу вже на 2 роки, а в цей час чинять процессуальний терор, мета якого є перешкоджання господарській діяльності Ікспарку та доведення підприємства до банкрутства.
Суддя відмовляється знімати арешт, мотивуючи що поки слідчі ДБР роблять експертизу (яка як нам кажуть затягується через завантаженість експертів), і звісно що суддю не цікавить, що у нас вже є експертизи в НЕкапітальності всіх споруд Ікспарку, і ми несемо шалені збитки від обмежень діяльності, судді протизаконно затягують справу і прагнуть роками чекати експертизу від ДБР. А потім ще на роки планують "війну експертиз" у судах. Тому ми вирішили показово за 1 день знести, демонтувати і переставити всі об'єкти, які ДБР назвало капітальними спорудами та "80 об'єктами нерухомості", щоб все громадянське суспільство було наочно впевненим у нашій правоті і зрозуміло як фабрикує влада кримінальні справи і публічно дискредитує підприємство. І така брехня в кожному звинуваченні ДБР та прокурорів. Тому ми вимушені замість допомоги фронту витрачати час і кошти, щоб «розкладати на молекули» все беззаконня, яке влаштовує нам влада.
Того я вирішив довести, що звинувачення безпідставні і щоб переконати громадянське суспільство і загнати в кут суддів, я зніс та переставив за 1 день всі можливі типи наших тимчасових споруд і фізично довів, що вони не є «об'єктами нерухомості».


22.01.2024. Зустріч бізнеса з урядом. До підприємницького майдана - один крок.

Навіщо зустрічатись з нами, підприємцями, якщо урядовці кажуть що не впливають на свавілля правоохоронців? Ікспарк вже другий рік кошмарять.
Цей постійний футбол підприємців між добрим президентом, беспорадним урядом і поганими правоохоронцями бізнес сприймає як РАЗВОДНЯК.
Для підприємців є одна - ВЛАДА - нехай вони між собой самі розбираються. І ми вимагаємо припинити свавілля і руйнування бізнесу від всієї влади. Ми не будемо боротись окремо з кожним слідаком, прокурором чи суддею. І вже не дамо "переклацать" нас поодиночці. Підприємці об'єдналися. Для нас внутришній ворог зараз це вся ВЛАДА цілком.


Із позитивного , нас попросили припинить підготовку до акцій, того що ми маємо побачити швидкий результат через декілька днів. Президент вже відрегував. Подивимось.
27.02.2024. Знайшовся організатор атаки ДБР на Ікспарк депутат- хабарник Трубіцин в Ізраілі.

Ріелтор Арон Трубіцин в г Хайфа (Ізраїль) пропонує Ізраільскім бізнесменам і наш проект Ікспарк. Він впевнений що ДБР з прокуратурою розірвуть інвестдоговір з Ікспарком і на цей проект з готовою землею та готовою інфраструктурою може зайти новий ізраїльський інвестор. Світ на щастя дуже тісний і нам ці пропозиції передали наші ізраїльські друзі бізнесмени-серфери. Того Ми офіційно повідомили ДБР, СБУ, НАБУ що Вадим Трубіцин працює ріелтором в м Хайфа під іменем Арон, ізраїльський номер телефону : +972 52 208 36 02

виявилося що ізраільскій дівелопер Трубіцин  пропонував також клієнтам і обьекти з котеджного містечка Rivera Villas Vladimir Limakov те що біля SHELEST Igor Mazepa. 

Арон, всім як і нашому другу обіцяв що він гарантує що влада і менти не будуть атакувати нових  власників яки зайдуть від Трубіцина і іх зроблять  добропорядними набувачами. Почали складатися останні пазли,  


-  всіх троіх інвесторів атакувало ДБР, 


- справи 2010 -2013 року 


-  у всіх троіх хочуть відібрати землю 


- арештували майно щоб нікуда не ділося. 


- суди упереджено приймають рішення з  непомірними  заставами і блокуванням діяльності

Це злочинне угрупування  .. депутат-ДБР-прокурор, суддя … для державного рейдерства і перерозподіла активів під час війни


28.02.2024. 8 місяців Ікспарк арештований. ДБР заявляє що не перешкоджає інвестдіяльності.

ДБР: 

ми вас арештували, але ми не перешкоджаємо вашій інвестиційній діяльності...

Це відверте знущання і нахабний плювок в лице інвестору, хизуясь своєю безкарністю.

Дискредитація підприємства, тиск, упередженість, вибірковість і процесуальний терор в нашому кейсі «ДБР проти Ікспарк» зашкалює. 

 Кримінальна справа була ФОРМАЛЬНО відкрита 13.07.2022 по статті 364 


ЗЛОВЖИВАННЯ ВЛАДОЮ держслужбовцями за інвестконкурс  2013 року. Але ДБР не шукає держслужбовця винуваться, а фактично арештувала  майно інвестора, не допускала на объект  і всіляко майже 2 роки створює тиск на підприємство. А шо по фабулі справи??


- проти держслужбовця нема ні звинувачень чи  підозр


-не арештовано майно держслужбовця


- навіть в клопотаннях слідчих та прокурорів не шукають злочинця держслужбовця

але в цей час  всі дії ДБР і прокурорів направлені на атаку Інвестора  


 - арештовують майно підприємства


 - забороняють будь яку господарську діяльність 


 - опечатують заклади 


 - не допускають інвестора та гостей на підприємство 


 - псують репутацію через свої офіційні і провладні медіа


 - не долучають на суди по арештам і експертиз (презумпції невинності немає, чинять тиск на експертів)


 - доведена вибірковість атаки - коли своїх не трогають,  (в 300 метрах поруч нерухомість і капітальні ангари вертодрома яким користується державна  ДУСя і ДБР іх в упор не бачить і навіть не включило до переліка арештованих). 

Всі звинувачення в клопотаннях прокурорів щодо порушень інвестдоговору в розрізі екології чи проектування  є 


ГОСПОДАРСЬКИМИ ПРАВОВІДНОСИНАМИ і НЕ являються кримінальними правопорушеннями і взагалі не відносяться до юрисдикції ДБР і не його підслідністю. ДБР не шукає по 


ФАБУЛІ кримінальної справи того вона ДЕКЛАРАТИВНА, а ФАКТИЧНО душить підприємство шукая привіди порушень в каналізаціях та альтанках. Говориться одне, а робиться протилежне, перевищуя свої повноваження, застосовує надмірні заходи впливу на інвестора, навіть ДБР залякує службовців КМДА щоб далі не співпрацювали і не оформляли поточні документи для діяльності Ікспарку. 


1.03.2024 Мої пропозиції на Конгрес Ветеранських і бізнес-спільнот

- 51% ВЕТЕРАНУ ТА ЗАГИБЛОМУ - Преференції компаніям в Україні


докладніше по посиланню
https://zozulpalevo.blogspot.com/2024/03/51.html

- Зупинити тиск силовикив

- ДБР усунути від атак на бізнес

20.03.2024 Звільнився з радника мера по інформаційно-цифровим технологіям у звязку з марністью діяльності і не згодою з технічною політикою в інформаційно-комунікаційних технологіях міста Києва.

З 2021 по 2024 рік радив меру на посаді радника але більшисть моїх порад не були сприняти і того моя діяльність не принесла ніякої користі, того відволікатися на зайву роботу немає сенсу, тим паче йде війна на двох фронтах.

28.03.2024 Створилася велика черга з інформагенств з інтервью по тиску на бізнес. Бізнесмени бояться давати інтервью.

Вже ціла черга з інформагентств до нас щодо інтерв'ю про тиск на бізнес в Україні на прикладі X-Park. 


 І тут здивування !!! 

Пропоную журналістам розглянути інші кейси тиску на бізнес  і тут виявляється що бізнесмени відмовляються від інтерв'ю того, що бояться розповідати про тиск на їх бізнес у надії "щоб не роздратувати слідака та прокурора, а то зовсім порвуть" у надії на тихенький "договорнячок". Це і є біда наших підприємців усе потихому "порішати".  


09.04.2024 Інвесткомісія - коригування проекту, форсмажери, нові містобудівні умови.

Революція, пандемія,  дві війни, анексія територій,  локдауни, блекаути, наймасштабніше затопленя та зміна водного кодексу - ці всі кризи та форс мажори впливають на інвестпроект. Необхідно термінове коригування проектів та нові містобудівні умови під поточну ситуацію.


Докладніше по посиланню https://zozulpalevo.blogspot.com/2024/04/blog-post_11.html

28.04.2024 ПОТОП 2024. Почалися регулярні рекордні підтопленя за час війни з моменту підриву Каховської ГЕС.

Катастрофи та лиха заподіяни війною, як має взаємодіяти інвестор і влада.

Докладніше по посиланню https://zozulpalevo.blogspot.com/2024/04/2024.html


ПІДСУМКИ АТАКИ трубіцина - ДБР 13.07.2022- 10.04.2024 (оновлюються)

Цілі Спеціальної Рейдерскої Операції ДБР проти Ікспарк змінюються (щось пішло не так).

Головні цілі СРО (Спеціальна рейдерська операція)

  1. ДеМерізація Київа,  

  2. Ікспарк за 3 дні, 

  3. Анексія ікспарк під провладного депутата Трубіцина (та бізнеспартнерів)



  1. Пошук долі Кличко в Ікспарк для того щоб за допомогою НАЗК збити з мера   - не знайшли 

  2. розірвати інвестдоговір з Ікспарк та передати майно та управління слузі Трубіцину - 

але НАБУ його піймали на хабарі, та Буданов забеспечив втечу в Ізраіль.


20.10. 2022 Зупинити військові проекти ікспарк на дронполігоні Муромець 

1)    вдалося - слідчими діями зимою 2022 з локаціі з битовок укріпрайону, ТРО переселили в палатку.

2)    вдалося - після арешту Ікспарку фінансування допомоги фронту скорочено. 

3)    вдалося - ДБР попередили МО що працювати з дронполігоном Муромець і Зозулею Ю не треба.




01.05.2023 Нанести максимальну шкоду інвестору  Ікспарку

                    цілі СРО змінилися на  війну на руйнацію бізнесу Ікспарк. 

1) діскредитувати інвестора  -  вдалося частково 

5) віджати майно та споруди після арешту - поки тільки арешт 

6) зупинили розвиток - 14 федерацій та співінвесторів відмовились створювати спортлокації - вдалося   

7) збанкротити Ікспарк - ухвалою про арешт заборонили діяльність в середені сезону, опечатати альтанки та заклади, нанесені великі збитки та довести до банкротства - банкротства не має

8) команда Ікспарк займається судами та адвокатами, а не розвитком ікспарку та допомозі фронту - вдалося 

9) залякати чиновників КМДА щоб не надавали погодження ікспарку під ризиком атаки ДБР - вдалося частково

10) унеможливити реалізацію проекту Ікспарк щоб не змогли виконати інвестзабовязання - чинять перешкоди

11) користуючись пандемієй, війною, підтопленям і блекаутами тиснити на Ікспарк що до не  виконання проекту хоча всі забудовники країни зупинили проекти - розвиток Ікспарку зупинен, відбувається тиск 

12) знести вишкі звязку - щоб унеможливити роботу касових апаратів та залишить відвідувачив та дронполігон без звязку та інтернету - поки не вдалося 

13) відлякати відвідувачив - в найвідвідувальні дні (вихідні, та святкові дні, 24 серпня) проводити рейди, виганяти клієнтів та опечатування заклади - вдалося на 40%

14) пошук та перемовини про передачу Ікспарку новому інвестору ізраільському бізнеспартнеру Трубіцина - інсайдерська інформація

Інформація постійно оновлюється (слідкуйте, на нашому прикладі досвіда 20 років інвестицій Інвестора та підприємства, щоб наступним Інвесторам зрозуміть як влада з правоохоронцями атакує і за 1 хвилину суддею Вовком відбирає активи яке підприємство створювало 20 рокив (300 млн. інвестицій).


Ця влада з політиками своїми некомпетентними діями та не готовністю до війни спровокували ворога та створили умови для нападу та війни з швидкою втратою територій. Через них країна виявилась не готовою та беззахисною. Зараз влада істерично намагається це виправити ціною сотень тисяч загиблих, скалічених громадян, втрачених територій та зруйнованих міст. Повністью провалена зовнішня політика (блокування кордонів, скорочення допомоги партнерами). І як завжди, тільки народ, волонтери, підприємці з ЗСУ та допомогою західних партнерів б’ються з ворогом та захищають рідну землю та втрачають найкращих громадян.

Висновок - моновлада за 4 роки, та під час війни привела нас до безправ'я, судовому свавіллю, узурпації влади під прикриттям війни, наступне це діктатура. Це вже набрало масове явище, про це вже волає майже весь украінський бізнес. Маніфест бізнесу  42.  Депопуляція, Деградація і Депрофесіоналізація.


Законодавчи рішення моновлади по посилення тиску на бізнес, відміни мараторію на перевірки, скорочення ФОП , та інші заходи руйнування економіки - влада продовжує наступ на бізнес та переросподіл активів. 

Покі рашисти руйнують наші міста, влада знищує наші підприємства та економіку. ДЕРЖАВА з ВЛАДОЮ потребує знову очищення від злочинців, хабарників та зрадників .
Переможемо і ворога і злочинну владу. Захищаємо КРАЇНУ, Служим НАРОДУ України,
Слава України та ЗСУ.
Засновник та інвестор X-park Зозуля Юрій

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІНС Військова Інженерно-наукова спільнота Sigma Freegen Omega

Вейкпарки світу та боротьба українських інвесторів з владою . Зозуля Ю.